Sziasztok!
Tudom, ennél nagyobb problémám ne legyen... De szóval tanács kellene.
Van a látókörömben 2 lehetséges eladó GMP modell.
Az egyik egy Ferrari 312 P Prototype, a fekete. Aztán lehet, hogy a rendelés után hónapokat kellene várni, de lehet hogy lenne egy Plymouth GTX 1970.Ők:

- 47674.jpg (67.56 KiB) Megtekintve 4805 alkalommal

- 9635888779_fed84bcdb0_o.jpg (751.03 KiB) Megtekintve 4805 alkalommal
Na most a Plymouth baromira tetszik, mint autó is, mint modell is. A Ferrari nagyon tetszik mint modell, igaz autóként annyira nem dobogtatja meg a szívem. Túl "speciális".

Azt hiszem ez a helyes kifejezés rá. Aztán az is igaz, hogy a fő profilom a Ferrari, a Muscle Car az egy kicsit másodrendű.
Most még sem tudok isten igazából határozott döntésre jutni. Egy kis segítség, egy kis "lökés" kellene.
Nagyon érdekelne a Ferrari esetében, hogy ez a 312 P Prototype (1971) miben különbözik az 1972-es már rajtszámos modellektől? A 312PB azt tudom, hogy 1971-es változat és a hátsó spoilere is más, mint a későbbi '71-es Prototype és a még későbbi 312P versenyváltozatoké. De engem most leginkább a Prototype és a rajtszámos verziók közti különbség érdekel. Számítok azok segítségére, akiknek van ilyen, vagy már látott igaziban is ilyen modellt. Képekről nekem csak annyi a különbség, hogy fekete (bár tudtommal van vörös változat is) és nincs semmi matricázás rajta. Ha csak ennyi a különbség, akkor bevállalnám a feketét is. De amúgy számítanék olyan infóra is, hogy mi a modellről az általános benyomás. Több felől hallom, olvasom, hogy szép-szép a GMP Ferrari, de nincs annyira "egyben". Ezt hogyan kell érteni? Nem pontos a modell, hibái vannak, vagy egyéb?
Ha van valakinek "kézzelfogható" tapasztalata a Plymouth-ról, azt is szívesen venném. Ebből már biztos, hogy nem a korábbi "szerelmet", a Gator Top változatok egyikét venném. Rájöttem, azok "csak sima" 383-as, vagy 440-es motorral készültek. A képen látható vörös az azért mégis csak HEMI motoros és a motorház tetőn air grabber is van. Azért valljuk be, ez egy vitrinben is számító tényező...
Szóval várnám a tapasztalatokat, a segítséget a döntésemhez. Előre is kösz.