nálunk a parkban két gyorstöltő is van.FrozenSilverM5 írta:Úgy tudom, hogy kapható lesz itthon is. Azok után, hogy ma több Leaf taxit láttam, mint rendest, nem lennék meglepve, pedig töltő nem lett több. Nálunk úgy néz ki, hogy ez fordítva működik.Labdacs írta:ha lenne rá pénzem, és itthon forgalmaznák, bizony lehet, hogy bevállalnám.FrozenSilverM5 írta:BMW mércével nem, de az ő szempontjaik alapján igen. BMW logóval bármit el lehet adni, így az i3-ast is és nem is járnak vele szarul.Labdacs írta:az i3 BMW mércével ég nem is drága. szerintem masszív veszteséget termelnek vele.FrozenSilverM5 írta:Meg aztán az ár is fontos szempont az értékelésnél.Labdacs írta:az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
napi szinten nem megyek többet 50 km-nél, nekem pont ideális lenne.
Peugeot
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Peugeot
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Úgy tudom, hogy kapható lesz itthon is. Azok után, hogy ma több Leaf taxit láttam, mint rendest, nem lennék meglepve, pedig töltő nem lett több. Nálunk úgy néz ki, hogy ez fordítva működik.Labdacs írta:ha lenne rá pénzem, és itthon forgalmaznák, bizony lehet, hogy bevállalnám.FrozenSilverM5 írta:BMW mércével nem, de az ő szempontjaik alapján igen. BMW logóval bármit el lehet adni, így az i3-ast is és nem is járnak vele szarul.Labdacs írta:az i3 BMW mércével ég nem is drága. szerintem masszív veszteséget termelnek vele.FrozenSilverM5 írta:Meg aztán az ár is fontos szempont az értékelésnél.Labdacs írta:az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha lenne rá pénzem, és itthon forgalmaznák, bizony lehet, hogy bevállalnám.FrozenSilverM5 írta:BMW mércével nem, de az ő szempontjaik alapján igen. BMW logóval bármit el lehet adni, így az i3-ast is és nem is járnak vele szarul.Labdacs írta:az i3 BMW mércével ég nem is drága. szerintem masszív veszteséget termelnek vele.FrozenSilverM5 írta:Meg aztán az ár is fontos szempont az értékelésnél.Labdacs írta:az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez nyilvánvaló.schumimodells írta:Lehet, hogy nem is a profitszerzés a fő szempont, hanem a tapasztalatgyűjtés, hogy ha majd eljön az idő, hogy át kell térni az alternativ meghajtású autók gyártására, nem nulláról kezdjék, legyen tapasztalatuk e téren.Labdacs írta:az i3 BMW mércével ég nem is drága. szerintem masszív veszteséget termelnek vele.FrozenSilverM5 írta:Meg aztán az ár is fontos szempont az értékelésnél.Labdacs írta:az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
BMW mércével nem, de az ő szempontjaik alapján igen. BMW logóval bármit el lehet adni, így az i3-ast is és nem is járnak vele szarul.Labdacs írta:az i3 BMW mércével ég nem is drága. szerintem masszív veszteséget termelnek vele.FrozenSilverM5 írta:Meg aztán az ár is fontos szempont az értékelésnél.Labdacs írta:az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Lehet, hogy nem is a profitszerzés a fő szempont, hanem a tapasztalatgyűjtés, hogy ha majd eljön az idő, hogy át kell térni az alternativ meghajtású autók gyártására, nem nulláról kezdjék, legyen tapasztalatuk e téren.Labdacs írta:az i3 BMW mércével ég nem is drága. szerintem masszív veszteséget termelnek vele.FrozenSilverM5 írta:Meg aztán az ár is fontos szempont az értékelésnél.Labdacs írta:az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
Egyébbként, is elképesztő, hogy HiTech világban élünk de még mindig fosszilis anyagok hajtják meg az autóinkat.
Értem én, hogy az átállás egy hosszú folyamat, de szerintem, amig egy csepp kőolaj lesz a földben, addig nem is nagyon akarnak átállni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schumimodells 2014.03.03. 19:51-kor.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az i3 BMW mércével ég nem is drága. szerintem masszív veszteséget termelnek vele.FrozenSilverM5 írta:Meg aztán az ár is fontos szempont az értékelésnél.Labdacs írta:az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Meg aztán az ár is fontos szempont az értékelésnél.Labdacs írta:az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az biztos nem, a Leaf leégése után ilyen hamar.schumimodells írta:Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Egyébbként, meg mertem volna esküdni, hogy a BMW i3 lesz a győztes.
Tévedtem.
Tévedtem.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem is.Labdacs írta:ez még tetszik is.schumimodells írta:Az Év autója 2014-ben a Peugeot 308.
Gratulálunk.
Szép, és elegáns.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez még tetszik is.schumimodells írta:Az Év autója 2014-ben a Peugeot 308.
Gratulálunk.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az Év autója 2014-ben a Peugeot 308.
Gratulálunk.
Gratulálunk.
- Csatolmányok
-
- peugeot_308_29.jpg (1.06 MiB) Megtekintve 3771 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
persze nem ilyen lila dekorokkal.schumimodells írta:Nekem is.Labdacs írta:vessetek rám követ, de ez nekem nagyon tetszik:
[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem is.Labdacs írta:vessetek rám követ, de ez nekem nagyon tetszik:
[ Kép ]
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Úgy bizony! A hátsó futómű hidropneumatikus volt és a csomagtartóban, egy zöld tartályban ott lötyögött a mágikus, zöld foyadék: LHMLabdacs írta:a futómű.frenchcarfan írta:Ki tudja a 4*4-es érdekességét? Annyit elárulok, hogy hátul kell keresnischumimodells írta:Nekem is tetszett .Labdacs írta:ma láttam egy 405 MI16-ot. elég szép állapotban. már amennyire ebben a szutyok időben meg lehetett állapítani. kamaszkorom egyik álomautója.
- Csatolmányok
-
- suspension405x4.jpg (38.71 KiB) Megtekintve 3896 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a futómű.frenchcarfan írta:Ki tudja a 4*4-es érdekességét? Annyit elárulok, hogy hátul kell keresnischumimodells írta:Nekem is tetszett .Labdacs írta:ma láttam egy 405 MI16-ot. elég szép állapotban. már amennyire ebben a szutyok időben meg lehetett állapítani. kamaszkorom egyik álomautója.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ki tudja a 4*4-es érdekességét? Annyit elárulok, hogy hátul kell keresnischumimodells írta:Nekem is tetszett .Labdacs írta:ma láttam egy 405 MI16-ot. elég szép állapotban. már amennyire ebben a szutyok időben meg lehetett állapítani. kamaszkorom egyik álomautója.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem is tetszett .Labdacs írta:ma láttam egy 405 MI16-ot. elég szép állapotban. már amennyire ebben a szutyok időben meg lehetett állapítani. kamaszkorom egyik álomautója.