Tudom!Camaro96 írta:nekem is piros HW Lussóm van azt akarnám egy kicsit megtuningolni...Missa írta:Nem rossz, nem rossz. De ezzel még várok. Hátha lesz itthon valami kínálkozó alkalom. Most várom a magánnyugger kasszától a suskámat. Ha minden igaz, lesz annyi, hogy teljen belőle egy normális objektívre a fotoapparátomra, esetleg egy CMC SWB-re, a maradék pedig Elite-re. Szóval Lusso még parkolópályán. Piros Lusso-m már van, igaz nem Elite.Camaro96 írta:Küldtem neki privit SG-n, majd válaszol valamikor, volt hogy egy perccel később már jött is a válasz, de lehet, hogy most nem lesz ilyen szerencsém...Missa írta:Lehet, hogy majd érdekelne a srác elérhetősége. Persze, rákérdezés az még ingyen van. Megkérdeznéd?Camaro96 írta:Azé olyan drága az mert sokkal gyorsabban elkapkodták...Missa írta:Ja, tegnap el is felejtettem a gratulációhoz köszönetet mondani. Szóval köszi.Missa írta:Hmmm, én annyira nem voltam elégedett az árral. A fene aki kitalálta azt, hogy az utolsó 5 percben jött licit újra 5 percre húzza az időt.Camaro96 írta:Grat hozzá, ismét jó ár érte!Missa írta:Ha minden igaz, a Vaterán ezt most nyertem meg. NNNNNNNagyon kemény harc árán.![]()
úgy látom tartani fog még az a szerencse egy ideig...
![]()
![]()
Na, további kellemest az uraknak, én holnapig nem vagyok elérhető...(ritka dolog az ilyen...XD)![]()
![]()
Szeretném a párját is beszerezni: De ezt a piros színű, GTS-t Vaterán még nem is láttam. Szóval lehet, hogy a szín tiszta fekete lesz belőle. Főleg, hogy a vörös, Magnum filmsorozatos változatért a plusz pénzt sajnálom. A modell gyártás során semmi plusz költségük nincs. Ezt feketére, azt vörösre festik. Ebből nem eredhet költség különbség! OK, lehet, hogy a film jogtulajdonosaival szerződnek, hogy a papírdobozra rányomják Tom Selleck pofalemezét, meg egy perforált film imitációt. De ezt a költség különbözetet is nyeljék le Mattel-ék. Lehet, hogy ugyan azért az árért, több "filmes", vörös GTS-t adnának el. Ugyan ilyen rohadtságnak tartom, a Steve McQueen féle, gesztenye színű Lusso-t. Amit baromira szeretnék megszerezni...
Amúgy isten igazából ezt szerettem volna: http://www.vatera.hu/kyosho_1_18_ferrar ... 56442.html
de ez csak 11(!) órán keresztül volt fent. Aztán licit nélkül került le...Igaz, az a tetű AEGON még mindig nem utalta át a reálhozamomat. Pedig jelentős részét modellekbe fektetném.Amúgy ha MCQueen Lussóra fáj a fogad, akkor itt van egy, piszok jó áron, egyik barátom rendelt már tőle, korrekt az eladó!
http://www.ebay.co.uk/itm/ELITE-1-18-FE ... 1c188094ef
Kyo 308: Az a Ronon Dexé volt...Felrakta egy rakás modellét, amire vaterán kívűl olcsóbban meg lehetett volna egyezni, de ha gondolod rákérdezek nála meg van-e még...
Amúgy a McQueen Lussós tippem? hogy tetszik?
Ja, Te kis huncut.