Autóvadászok fényképei
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Autóvadászok fényképei
Érdekes volt a ma délelőtt. Felkerekedtem, hogy az akváriumom megfogatkozott állományát felfrissítsem. Újpestről, irány a 18-19- kerület, Méta utca.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam vezetés közben fotózni...
Hungária körút, szlovák-adóoptimalizált rendszámos Ferrari 458 Italia. Hihetetlen az a vörös szín,napfényben. Szerintem ilyet utólag kikeverni szinte lehetetlen. A modellek Ferrari vöröse, köszönő viszonyban sincs ezzel az eredeti vörös színnel. Sajnos még a CMC-se az igazi. A hangja, hát nem mondom, hogy nem szép, de valahogy olyan visítós. Persze, érezni a 8 hengerben tomboló erőt, de nem az az igazi, régi Ferrari hang. Na meg az új szerelmeim, az USA V8 big-block-ok dörmögését meg sem közelítette.
Aztán érkezek a végcélomhoz, Méta utca, Méta center. Bevásároltam vagy 50 db halat, két hónapra fagyasztott kaját nekik és poroszkálok ki a telepről amikor mi jön szembe? Ilyet sem látni minden nap, egy Jensen Interceptor Convertible!
Szerintem tuti, hogy ezt láttam:http://auto.indavideo.hu/video/Jensen_I ... SportVerda csak most már OT-s rendszáma van.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam vezetés közben fotózni...
Hungária körút, szlovák-adóoptimalizált rendszámos Ferrari 458 Italia. Hihetetlen az a vörös szín,napfényben. Szerintem ilyet utólag kikeverni szinte lehetetlen. A modellek Ferrari vöröse, köszönő viszonyban sincs ezzel az eredeti vörös színnel. Sajnos még a CMC-se az igazi. A hangja, hát nem mondom, hogy nem szép, de valahogy olyan visítós. Persze, érezni a 8 hengerben tomboló erőt, de nem az az igazi, régi Ferrari hang. Na meg az új szerelmeim, az USA V8 big-block-ok dörmögését meg sem közelítette.
Aztán érkezek a végcélomhoz, Méta utca, Méta center. Bevásároltam vagy 50 db halat, két hónapra fagyasztott kaját nekik és poroszkálok ki a telepről amikor mi jön szembe? Ilyet sem látni minden nap, egy Jensen Interceptor Convertible!
Szerintem tuti, hogy ezt láttam:http://auto.indavideo.hu/video/Jensen_I ... SportVerda csak most már OT-s rendszáma van.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
mai kép. bár ez sem igazán friss, de talán megteszi.
- Csatolmányok
-
- mc12.jpg (51.92 KiB) Megtekintve 5988 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem olyan vastag, hogy magába tudja szívni.Missa írta:Labdacs írta:hogy kerek legyen a történet: ami sötét, matt, az nem festés, hanem bársony bevonat.schumimodells írta:Az.Labdacs írta:nem túl friss kép, de érdekes:Micsodaaaa? Bársony? Egy egy jó eső után jó büdös lehet...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ma visszatért a régi kedvencem az irodaházunkba:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Németeknél tuning körben is nagy divat. Egyik rokon felniket újít fel, meg egyedi darabokat gyártanak és csináltak már nem egy plüss felnitMissa írta:Labdacs írta:hogy kerek legyen a történet: ami sötét, matt, az nem festés, hanem bársony bevonat.schumimodells írta:Az.Labdacs írta:nem túl friss kép, de érdekes:Micsodaaaa? Bársony? Egy egy jó eső után jó büdös lehet...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs írta:hogy kerek legyen a történet: ami sötét, matt, az nem festés, hanem bársony bevonat.schumimodells írta:Az.Labdacs írta:nem túl friss kép, de érdekes:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az. esőben még furább.schumimodells írta:Fura.Labdacs írta:hogy kerek legyen a történet: ami sötét, matt, az nem festés, hanem bársony bevonat.schumimodells írta:Az.Labdacs írta:nem túl friss kép, de érdekes:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Fura.Labdacs írta:hogy kerek legyen a történet: ami sötét, matt, az nem festés, hanem bársony bevonat.schumimodells írta:Az.Labdacs írta:nem túl friss kép, de érdekes:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
hogy kerek legyen a történet: ami sötét, matt, az nem festés, hanem bársony bevonat.schumimodells írta:Az.Labdacs írta:nem túl friss kép, de érdekes:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az.Labdacs írta:nem túl friss kép, de érdekes:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem túl friss kép, de érdekes:
- Csatolmányok
-
- furr.jpg (79.9 KiB) Megtekintve 5804 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs írta:egy mosás ráférne. egy olyan, ami leszedi a neonzöld csíkokat is.schumimodells írta:Minden nap elmegyek mellette.Labdacs írta:omgschumimodells írta:Infinity
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egy mosás ráférne. egy olyan, ami leszedi a neonzöld csíkokat is.schumimodells írta:Minden nap elmegyek mellette.Labdacs írta:omgschumimodells írta:Infinity
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Minden nap elmegyek mellette.Labdacs írta:omgschumimodells írta:Infinity
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Infinity
- Csatolmányok
-
- 20140214_152139.jpg (206.97 KiB) Megtekintve 5698 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez is fehér volt, lehet, hogy ugyanaz a példány.frenchcarfan írta:Szinte minden nap látok egy fehéret a váci úton. Az Elmű épülete előtt töltik.Labdacs írta:fénykép sajnos nincs róla, de Tesla Model S.
Mammut 2 parkoló
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szinte minden nap látok egy fehéret a váci úton. Az Elmű épülete előtt töltik.Labdacs írta:fénykép sajnos nincs róla, de Tesla Model S.
Mammut 2 parkoló
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
fénykép sajnos nincs róla, de Tesla Model S.
Mammut 2 parkoló
Mammut 2 parkoló