Szép példány.Specti írta:Tatra 77 (Altaya)
Rég voltál itt.

Szép példány.Specti írta:Tatra 77 (Altaya)

Köszi... már át is esett egy kisebb átalakításon ...schumimodells írta:Várható volt, hogy ezt beszerzed.
Előre is grat,

Várható volt, hogy ezt beszerzed.

Neo Scale ModelsSpecti írta:Szép darab! Ki a gyártó?FrozenSilverM5 írta:Apa gyűjteménye gyarapodott megint, de ezt én is hosszú percekig nézegettem, annyira gyönyörű:
[ Kép ]

Szép darab! Ki a gyártó?FrozenSilverM5 írta:Apa gyűjteménye gyarapodott megint, de ezt én is hosszú percekig nézegettem, annyira gyönyörű:
[ Kép ]

5GT nagyon király. Kéne nagyban is már.FrozenSilverM5 írta:Apa gyűjteménye bővült
[ Kép ]

Jó messziről jönnek.Specti írta:Ezen a héten érkeztek Kínából ...schumimodells írta:Érdekes vasak. Előre is grat.Specti írta:Fiat 850 (az francia AutoPlus sorban fog megjelenni) és Bugati 57 Galibier (Ixo/Altaya).

Ezen a héten érkeztek Kínából ...schumimodells írta:Érdekes vasak. Előre is grat.Specti írta:Fiat 850 (az francia AutoPlus sorban fog megjelenni) és Bugati 57 Galibier (Ixo/Altaya).

Érdekes vasak. Előre is grat.Specti írta:Fiat 850 (az francia AutoPlus sorban fog megjelenni) és Bugati 57 Galibier (Ixo/Altaya).

Igen. Az év vége ilyen tátrásra sikerült ...schumimodells írta:Egy újabb Tatra?

Egy újabb Tatra?