Azt én nem tudhatom.Labdacs írta:de. a vesekő. az állítólag jobban.schumimodells írta:Semmi sem tud úgy fájni, mint a fog. Úgyhogy részvétem.Labdacs írta:én kaptam zsibbasztót, nekem nem fájt semmi. csak kellemetlen volt. viszont most már lassan kezd kiürülni az anyag a szervezetemből, kezdem érezni, amit mondott a beavatkozás végén. kb annyi volt a mondandója lényege, hogy "napokig visítani fogsz a fájdalomtól, öreg"chilisos írta:Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
most zsibbadok. pár napig csak folyékony kaja, meg hasonlók...
És még hátra van 3 bölcsesség fogam...
Ki mit csinált, merre járt?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
de. a vesekő. az állítólag jobban.schumimodells írta:Semmi sem tud úgy fájni, mint a fog. Úgyhogy részvétem.Labdacs írta:én kaptam zsibbasztót, nekem nem fájt semmi. csak kellemetlen volt. viszont most már lassan kezd kiürülni az anyag a szervezetemből, kezdem érezni, amit mondott a beavatkozás végén. kb annyi volt a mondandója lényege, hogy "napokig visítani fogsz a fájdalomtól, öreg"chilisos írta:Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Semmi sem tud úgy fájni, mint a fog. Úgyhogy részvétem.Labdacs írta:én kaptam zsibbasztót, nekem nem fájt semmi. csak kellemetlen volt. viszont most már lassan kezd kiürülni az anyag a szervezetemből, kezdem érezni, amit mondott a beavatkozás végén. kb annyi volt a mondandója lényege, hogy "napokig visítani fogsz a fájdalomtól, öreg"chilisos írta:Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én kaptam zsibbasztót, nekem nem fájt semmi. csak kellemetlen volt. viszont most már lassan kezd kiürülni az anyag a szervezetemből, kezdem érezni, amit mondott a beavatkozás végén. kb annyi volt a mondandója lényege, hogy "napokig visítani fogsz a fájdalomtól, öreg"chilisos írta:Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az utolsó kettő nagyon király.truckster írta:3 barátom két hetet volt Kubában, most értek haza. Ízelítőül néhány finomság (a "normál" kocsikat nem tettem fel). (a dátum rossz, a képek frissek)
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
3 barátom két hetet volt Kubában, most értek haza. Ízelítőül néhány finomság (a "normál" kocsikat nem tettem fel). (a dátum rossz, a képek frissek)
- Csatolmányok
-
- 1897704_10152037126457851_1988817178_n.jpg (67.43 KiB) Megtekintve 5619 alkalommal
-
- 1782000_10152037088427851_1872356849_n.jpg (81.3 KiB) Megtekintve 5619 alkalommal
-
- 1920224_10152037058052851_16565368_n.jpg (89.25 KiB) Megtekintve 5619 alkalommal
-
- 1782284_10202157674036005_1958936381_o.jpg (344.84 KiB) Megtekintve 5619 alkalommal
-
- 1606313_10202157693956503_1970155769_o.jpg (217.45 KiB) Megtekintve 5619 alkalommal
-
- 1537592_10202157693076481_875725027_o.jpg (327.92 KiB) Megtekintve 5619 alkalommal
-
- 1799149_10202157693436490_271202661_o.jpg (238.95 KiB) Megtekintve 5619 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Missa írta:Biztonságos?schumimodells írta:A Maraton életre-halálra cimű filmet ne mostanában nézd meg.Labdacs írta:jön majd a helyére jó kis porcelán cucc, ahhoz szerintem már ragaszkodni fogok.Missa írta:Aztán nehogy függőséget okozzon! Már csak max. 31 alkalmad lehet!Labdacs írta:nem volt vészes, életem eddigi legjobb foghúzásában részesültem. nem fájt. sem közben, sem utána sem. egyáltalán. teljesen új élmény volt számomra.schumimodells írta:Na az nem jó.Labdacs írta:fogorvosnál...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Biztonságos?schumimodells írta:A Maraton életre-halálra cimű filmet ne mostanában nézd meg.Labdacs írta:jön majd a helyére jó kis porcelán cucc, ahhoz szerintem már ragaszkodni fogok.Missa írta:Aztán nehogy függőséget okozzon! Már csak max. 31 alkalmad lehet!Labdacs írta:nem volt vészes, életem eddigi legjobb foghúzásában részesültem. nem fájt. sem közben, sem utána sem. egyáltalán. teljesen új élmény volt számomra.schumimodells írta:Na az nem jó.Labdacs írta:fogorvosnál...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Maraton életre-halálra cimű filmet ne mostanában nézd meg.Labdacs írta:jön majd a helyére jó kis porcelán cucc, ahhoz szerintem már ragaszkodni fogok.Missa írta:Aztán nehogy függőséget okozzon! Már csak max. 31 alkalmad lehet!Labdacs írta:nem volt vészes, életem eddigi legjobb foghúzásában részesültem. nem fájt. sem közben, sem utána sem. egyáltalán. teljesen új élmény volt számomra.schumimodells írta:Na az nem jó.Labdacs írta:fogorvosnál...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jön majd a helyére jó kis porcelán cucc, ahhoz szerintem már ragaszkodni fogok.Missa írta:Aztán nehogy függőséget okozzon! Már csak max. 31 alkalmad lehet!Labdacs írta:nem volt vészes, életem eddigi legjobb foghúzásában részesültem. nem fájt. sem közben, sem utána sem. egyáltalán. teljesen új élmény volt számomra.schumimodells írta:Na az nem jó.Labdacs írta:fogorvosnál...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Aztán nehogy függőséget okozzon! Már csak max. 31 alkalmad lehet!Labdacs írta:nem volt vészes, életem eddigi legjobb foghúzásában részesültem. nem fájt. sem közben, sem utána sem. egyáltalán. teljesen új élmény volt számomra.schumimodells írta:Na az nem jó.Labdacs írta:fogorvosnál...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én Nürnbergből hazafelé éltem át majdnem ilyet. végig paráztatták a népet, hogy piros riasztás, meg maradjon mindenki kussban otthon. szépen hazaértünk egy kicsi megcsúszás nélkül. a ház előtt szállnék ki a kocsiból, de csak pingvinezni lehetett. aki járt már nálunk, az tudja, hogy vicces a kocsibeállónk. azon gyalog a tükörjégen lejutni nem volt egyszerű, nem is sikerült.ko1122 írta:Én szerdán akkorát estem a jégen, hogy Szocsiban ha lenne ilyen szám az Olimpián, 10 pontból 11-t érdemelt volna. Sec-perc alatt beálltam vízszintesen É-D irányba, és még arra sem volt időm, hogy kiáltsak egy Goofysat. Ja és persze egy templom melletti téren. Abban a pillanatban valahogy nem tudtam virágnyelven szólni a mindenhatóhoz. Szerencsémre nem pont akkor fordult ki a tér előtt a helyijárat, nem akkor sétált arrafelé egy iskolaosztály, viszont ha valaki látta eme fantasztikus eseményem a jégrevűvel kapcsolatban, annak bearanyoztam a napját. És hát persze a bokáját foghatta a röhögéstől. Kár, hogy nincs ott térfigyelő kamera, mert elkértem volna a felvételt...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem volt vészes, életem eddigi legjobb foghúzásában részesültem. nem fájt. sem közben, sem utána sem. egyáltalán. teljesen új élmény volt számomra.schumimodells írta:Na az nem jó.Labdacs írta:fogorvosnál...
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Azért még lehet egy kis remény, hogy talán a Youtube-on láthatunkko1122 írta:Én szerdán akkorát estem a jégen, hogy Szocsiban ha lenne ilyen szám az Olimpián, 10 pontból 11-t érdemelt volna. Sec-perc alatt beálltam vízszintesen É-D irányba, és még arra sem volt időm, hogy kiáltsak egy Goofysat. Ja és persze egy templom melletti téren. Abban a pillanatban valahogy nem tudtam virágnyelven szólni a mindenhatóhoz. Szerencsémre nem pont akkor fordult ki a tér előtt a helyijárat, nem akkor sétált arrafelé egy iskolaosztály, viszont ha valaki látta eme fantasztikus eseményem a jégrevűvel kapcsolatban, annak bearanyoztam a napját. És hát persze a bokáját foghatta a röhögéstől. Kár, hogy nincs ott térfigyelő kamera, mert elkértem volna a felvételt...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na az nem jó.Labdacs írta:fogorvosnál...
Én szerdán akkorát estem a jégen, hogy Szocsiban ha lenne ilyen szám az Olimpián, 10 pontból 11-t érdemelt volna. Sec-perc alatt beálltam vízszintesen É-D irányba, és még arra sem volt időm, hogy kiáltsak egy Goofysat. Ja és persze egy templom melletti téren. Abban a pillanatban valahogy nem tudtam virágnyelven szólni a mindenhatóhoz. Szerencsémre nem pont akkor fordult ki a tér előtt a helyijárat, nem akkor sétált arrafelé egy iskolaosztály, viszont ha valaki látta eme fantasztikus eseményem a jégrevűvel kapcsolatban, annak bearanyoztam a napját. És hát persze a bokáját foghatta a röhögéstől. Kár, hogy nincs ott térfigyelő kamera, mert elkértem volna a felvételt...