Audi Quattro? Az jó dolog.FrozenSilverM5 írta:Már csak egy kicsi kell, hogy hamarosan egy Autoart Quattro parkoljon be hozzám Labdacs közreműködésével
Előre is grat.
(melyik változat?)

Audi Quattro? Az jó dolog.FrozenSilverM5 írta:Már csak egy kicsi kell, hogy hamarosan egy Autoart Quattro parkoljon be hozzám Labdacs közreműködésével

igazuk van.Missa írta:Assz'ondják!Labdacs írta:szép gép.Missa írta:Lehet, hogy babonás vagyok? A tavalyi évben az első modellem egy Dodge Charger volt és az utolsó is. És csak 4 Ferrari jött a gyűjteménybe.
Gondoltam, hogy az idén forduljon a "trend" egy Ferrarival kezdem.
Amint csillapszik az influenzám megyek érte. Nem lenne fair az eladóval szemben, ha a modellért cserébe még vírusokat is kapna.
Szóval most ezerrel tömöm magamba a citromot, narancsot, grapefruitot.![]()
Többen is.
![]()
Csak már múlna a köhögésem.

Assz'ondják!Labdacs írta:szép gép.Missa írta:Lehet, hogy babonás vagyok? A tavalyi évben az első modellem egy Dodge Charger volt és az utolsó is. És csak 4 Ferrari jött a gyűjteménybe.
Amint csillapszik az influenzám megyek érte. Nem lenne fair az eladóval szemben, ha a modellért cserébe még vírusokat is kapna.

szép gép.Missa írta:Lehet, hogy babonás vagyok? A tavalyi évben az első modellem egy Dodge Charger volt és az utolsó is. És csak 4 Ferrari jött a gyűjteménybe.

Az a véznábbik változat.schumimodells írta:Mondjuk, Norev.frenchcarfan írta:Mi más lenne?Missa írta:Otto?frenchcarfan írta:Egy kedves, régi gyűjtős barátomnak köszönhetően, egyik rég vágyott modell kerül be majd a gyűjteményembe. Az idei WSR-en lesz mit aláírnia Ragnotti Mesternek

Mondjuk, Norev.frenchcarfan írta:Mi más lenne?Missa írta:Otto?frenchcarfan írta:Egy kedves, régi gyűjtős barátomnak köszönhetően, egyik rég vágyott modell kerül be majd a gyűjteményembe. Az idei WSR-en lesz mit aláírnia Ragnotti Mesternek

Mi más lenne?Missa írta:Otto?frenchcarfan írta:Egy kedves, régi gyűjtős barátomnak köszönhetően, egyik rég vágyott modell kerül be majd a gyűjteményembe. Az idei WSR-en lesz mit aláírnia Ragnotti Mesternek

Otto?frenchcarfan írta:Egy kedves, régi gyűjtős barátomnak köszönhetően, egyik rég vágyott modell kerül be majd a gyűjteményembe. Az idei WSR-en lesz mit aláírnia Ragnotti Mesternek

igen.schumimodells írta:Grat.Labdacs írta:piros Elite 599 GTB![]()
Ezzel teljes lesz a sor?

Grat.Labdacs írta:piros Elite 599 GTB

az sem rossz, nekem a sárga a kedvencem a barna belsővel.schumimodells írta:Meglátjuk, meglátjuk.Labdacs írta:jó ez a kis UT.schumimodells írta:Hamarosan érkeznek.
Ez lesz a második UT modellem, van egy fekete belsős, sárga Spiderem is.

Meglátjuk, meglátjuk.Labdacs írta:jó ez a kis UT.schumimodells írta:Hamarosan érkeznek.

Tudom, de még csak a negyede van meg.Labdacs írta:porosodik nálam egy eladó a nyár óta.Missa írta:Ezt azóta is sajnálom, hogy annak idején nem vettem meg...Labdacs írta:jó ez a kis UT.schumimodells írta:Hamarosan érkeznek.Csak a Spydert sikerült beszerezni belőle. Berlinettáról meg lekéstem. Na nem baj! Schuminak meglesz. Én meg gyúrok egy Kyoshora.

porosodik nálam egy eladó a nyár óta.Missa írta:Ezt azóta is sajnálom, hogy annak idején nem vettem meg...Labdacs írta:jó ez a kis UT.schumimodells írta:Hamarosan érkeznek.Csak a Spydert sikerült beszerezni belőle. Berlinettáról meg lekéstem. Na nem baj! Schuminak meglesz. Én meg gyúrok egy Kyoshora.

Ezt azóta is sajnálom, hogy annak idején nem vettem meg...Labdacs írta:jó ez a kis UT.schumimodells írta:Hamarosan érkeznek.