valószínűleg nem egyesével kapják a modelleket, hanem valahonnét beszerzik, mondjuk nagykerek el nem adott készletéből, esetleg boltok által visszaküldött anyagból. ha pl kirakati bemutatóautó volt, akkor simán elképzelhető, hogy véletlenül másik dobozba került vissza. az ebay-es eladó meg tömeges feltöltéssel felnyomta az ezer darab újat, amibe véletlenül belecsúszhatott pár ilyen is.Voice írta:Persze, ez megérthető.Labdacs írta:nagyon úgy néz ki.Voice írta:Sziasztok!
Én látom rosszul, vagy ez tényleg egy Elite dobozba csomagolt sima HW 166-os?
Szólni kéne az eladónak, mert ez így elég inkorrekt.
http://www.ebay.co.uk/itm/1-18-Hot-Whee ... 51b7136b54
szerintem nem inkorrektség, egyszerű hiba. ha megnézed, ezres nagyságrendben vannak fent termékei, ennél a számnál meg lehetetlen mindet megnézni, vagy olyan szinten ismerni, hogy el tudd dönteni, hogy tényleg az van-e a dobozban, aminek benne kell lennie. (saját tapasztalat)
Én sem hiszem, hogy szándékos a dolog. Viszont valakitől odakerült az a modell, aki mókázni próbált a cserével.
Mert biztosan nem gyári csomagolt, hanem másodkézből van. A rögzítő szalag sincs rajta.
Akkor pedig nem kéne újként árulni.
Azért sajnálom azt, aki majd megnyeri az aukciót. Kibontás után lesz meglepetés rendesen...
ha valaki megveszi így, akkor persze kellemetlen, de ezért kell jól megnézni, hogy mit veszünk. aki már ebay-en vadászik erre a példányra, az szerintem látja, hogy miről van szó.