nekem valamennyivel jobban tetszik, mint az eredeti.schumimodells írta:Ferrari California T
Ferrari
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ferrari
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na ezek a részletek nekem sem. Dumba, elnagyolt, nem látok benne kecsességet, harmóniát. sajnos a mostani trend, nem az én izlésemnek kedvez. Ez van... Megmondom őszintén, a Bangles féle BMW-k is ezért nem tetszettek. A régebbi 5-ösök, 7-esek, 3-asok azok igen. Nem tudom az E számukat, én nem vagyok BMW fan....FrozenSilverM5 írta:Az oldala nekem is jobban bejön, csak a két vége nem.Missa írta:Mennyire különbőzőek az emberek! Nekem meg pont így tetszik kicsit jobban. A régi, a nagy sima felületeivel olyan bumfordi volt, darabos, nekem sehogy nem nyerte meg igazán a tetszésem. Ez sem az über alles, de az oldalán ez a "vályú" legalább megtöri azt a nagy felületű egybe lemezt. Ha hátra csavarnák a karom, hogy most már pedig választanom kellene a kettő közül, akkor inkább ezt.FrozenSilverM5 írta:Ez a frissített California kicsit megfeküdte a gyomromat. Bár így voltam az elődjével is, aztán élőben az is egészen pofás.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekem a jelenlegi palettáról leginkább a 458 Speciale tetszik (sárgában vagy feketében)

- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az oldala nekem is jobban bejön, csak a két vége nem.Missa írta:Mennyire különbőzőek az emberek! Nekem meg pont így tetszik kicsit jobban. A régi, a nagy sima felületeivel olyan bumfordi volt, darabos, nekem sehogy nem nyerte meg igazán a tetszésem. Ez sem az über alles, de az oldalán ez a "vályú" legalább megtöri azt a nagy felületű egybe lemezt. Ha hátra csavarnák a karom, hogy most már pedig választanom kellene a kettő közül, akkor inkább ezt.FrozenSilverM5 írta:Ez a frissített California kicsit megfeküdte a gyomromat. Bár így voltam az elődjével is, aztán élőben az is egészen pofás.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Mennyire különbőzőek az emberek! Nekem meg pont így tetszik kicsit jobban. A régi, a nagy sima felületeivel olyan bumfordi volt, darabos, nekem sehogy nem nyerte meg igazán a tetszésem. Ez sem az über alles, de az oldalán ez a "vályú" legalább megtöri azt a nagy felületű egybe lemezt. Ha hátra csavarnák a karom, hogy most már pedig választanom kellene a kettő közül, akkor inkább ezt.FrozenSilverM5 írta:Ez a frissített California kicsit megfeküdte a gyomromat. Bár így voltam az elődjével is, aztán élőben az is egészen pofás.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez a frissített California kicsit megfeküdte a gyomromat. Bár így voltam az elődjével is, aztán élőben az is egészen pofás.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ferrari California T
- Csatolmányok
-
- ferrari_california_t_1.jpg (711.52 KiB) Megtekintve 12074 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ááááh, karos ajtók, nagyon gagyi, buragó kategória.

- Csatolmányok
-
- ferrari_sergio_25.jpg (1.07 MiB) Megtekintve 12561 alkalommal
-
KingDesign
- Felhasználó

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ezt viszont:

1:18-ban is jó lenne látni.
hosszú idők óta az első olyan Ferrari-Pininfarina tanulmányautó, ami nagyon tetszik nekem. talán a Rossa volt az utolsó ilyen.
ebbe nagyon beletaláltak. van benne egy kicsi a 60-as évekből, de mégis modern, lendületes, finom.

1:18-ban is jó lenne látni.
hosszú idők óta az első olyan Ferrari-Pininfarina tanulmányautó, ami nagyon tetszik nekem. talán a Rossa volt az utolsó ilyen.
ebbe nagyon beletaláltak. van benne egy kicsi a 60-as évekből, de mégis modern, lendületes, finom.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen-igen. de mégiscsak a furaLambo, meg a nagy McLaren ellen küldik csatába. azokhoz képest meg egészen visszafogott jelenség.FrozenSilverM5 írta:Nekem ez egy kicsit túlságosan is nagyon-nagyon sokschumimodells írta:LaFerrari
ráadásul hosszú-hosszú idők óta az első Ferrari, aminek a formaterve nem a Pininfarina kezei közül kerül ki. ezekhez képest nem olyan vészes.
de azért én továbbra is jobban kedvelem azt a Ferrarit, ami a rendes helyén hordja a motorját.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ez végre kinéz valahogy...schumimodells írta:LaFerrari
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
A visszapillantó tükröket meg az elnevezést (LaFerrari ... úgy hangzik, mintha egy Maranello-i pizzázó neve lenne) nagyon elcseszték ... 
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem rossz ez.FrozenSilverM5 írta:Nekem ez egy kicsit túlságosan is nagyon-nagyon sokschumimodells írta:LaFerrari
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekem ez egy kicsit túlságosan is nagyon-nagyon sokschumimodells írta:LaFerrari
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
LaFerrari
- Csatolmányok
-
- laferrari_2.jpg (1.18 MiB) Megtekintve 12621 alkalommal
-
- laferrari_3.jpg (973.9 KiB) Megtekintve 12621 alkalommal
-
- laferrari_4.jpg (1.46 MiB) Megtekintve 12621 alkalommal
-
- laferrari_6.jpg (1.14 MiB) Megtekintve 12621 alkalommal
-
- laferrari_7.jpg (1.68 MiB) Megtekintve 12621 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem is szép, jól néz ki.Labdacs írta:rosszabbra számítottam, az Enzo után elég pofás.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
rosszabbra számítottam, az Enzo után elég pofás.
- Csatolmányok
-
- f150.jpg (52.88 KiB) Megtekintve 12610 alkalommal