JókSpecti írta:1:43-as diorámák ... ma fedeztem fel az MCW oldalán ... nekem nagyon tetszenek ...
Ez biztosan Atlas, annak szokott lenni ilyen csomagolása.

JókSpecti írta:1:43-as diorámák ... ma fedeztem fel az MCW oldalán ... nekem nagyon tetszenek ...

Jó a szinösszeállitás.Specti írta:Az ebay-en megjelent a Tatra 603 a White Boxtól ...

ja, egyszer. majd. valamikor.schumimodells írta:Állitólag lesz 1/18-ban is.Labdacs írta:már a szuper képek alapján is csak Abrex lehet.Specti írta:Abrex ...schumimodells írta:Neo, vagy Abrex?Specti írta:Végre megjelent a Skoda 110R Coupe ...
[ Kép ]
jó drágán adják egyébként, az átlag Abrex 1:43-ashoz képest.

Állitólag lesz 1/18-ban is.Labdacs írta:már a szuper képek alapján is csak Abrex lehet.Specti írta:Abrex ...schumimodells írta:Neo, vagy Abrex?Specti írta:Végre megjelent a Skoda 110R Coupe ...
[ Kép ]
jó drágán adják egyébként, az átlag Abrex 1:43-ashoz képest.

már a szuper képek alapján is csak Abrex lehet.Specti írta:Abrex ...schumimodells írta:Neo, vagy Abrex?Specti írta:Végre megjelent a Skoda 110R Coupe ...
[ Kép ]

Abrex ...schumimodells írta:Neo, vagy Abrex?Specti írta:Végre megjelent a Skoda 110R Coupe ...

Neo, vagy Abrex?Specti írta:Végre megjelent a Skoda 110R Coupe ...

Az igaz. Nekem is van pár ilyen Abrex Skodám és elégedett is vagyok velük, alapvetően tudják azt, amit egy ilyen modellnek tudnia kell.Labdacs írta:pedig élőben sokkal szebbek ezek a gépek, biztos lehetne róluk előnyösebb képeket lőni.FrozenSilverM5 írta:Biztos azért, mert sejtelmes, ezért tuti mindenki megveszi

pedig élőben sokkal szebbek ezek a gépek, biztos lehetne róluk előnyösebb képeket lőni.FrozenSilverM5 írta:Biztos azért, mert sejtelmes, ezért tuti mindenki megveszi

Biztos azért, mert sejtelmes, ezért tuti mindenki megveszi