egész találóak.schumimodells írta:Igen, ezt olvastam a reggel.Labdacs írta:http://index.hu/tech/2014/03/23/hulye_telefonok_es_telefonok_hulyeknek/
"Örülünk, Vincent?"
Milyen mobiltelefonod van?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Milyen mobiltelefonod van?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen, ezt olvastam a reggel.Labdacs írta:http://index.hu/tech/2014/03/23/hulye_telefonok_es_telefonok_hulyeknek/
"Örülünk, Vincent?"
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gondoltam, belekóstolok kicsit a WP világába, igyhát vettem egy Lumiát. Elsőre kicsit fúrcsa volt, de ahogy telnek a napok, és jobban kiismerem, az igényeimre szabom, egyre jobban tetszik. Kicsit fura az Androidhoz szokott szemnek, de azt kell mondanom, hogy egy igen átgondolt, jól kezelhető rendszer meg lehet ezt szeretni, ki van ez találva kérem.
- Csatolmányok
-
- 20140320_174112.jpg (1.43 MiB) Megtekintve 6746 alkalommal
-
- 20140320_174217.jpg (869.52 KiB) Megtekintve 6746 alkalommal
-
- wp_ss_20140323_0001.png (383.65 KiB) Megtekintve 6743 alkalommal
-
- wp_ss_20140323_0006.png (465.24 KiB) Megtekintve 6743 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na ez igen.frenchcarfan írta:Az Arc S után
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Az Arc S után
- Csatolmányok
-
- DSCF3525.JPG (4.76 MiB) Megtekintve 6806 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nézegettem ma őkat,ilyen tudással mint a Malata nem igazán. Egyedül az Akai PHA-5830,ami 45 ezer. Meg nagy 5"-os,ami telefonnak túl nagy.schumimodells írta:Ebbe még egy Samsung is belefér.gabec írta:Azt kifelejtettem,hogy maximum 40 ezret adok ki egy telefonért,többet szerintem fölösleges,mert iszonyú módon veszít az árából.schumimodells írta:Ha kinait akarsz akkor inkább Huawei-t vegyél.gabec írta:Mostanában gondolkozom rajta,hogy lecserélem a telefonom,eléggé megviselt lett. Nézegettem a kínai Androidos telefonokat,találtam is egyet,100 dollárért,2 magos,1,0ghz-es,1gb ram,2gb rom. 4,5"-os kijelző,8mp-es kamera. Malata I8 a neve,árban szimpatikus meg tudásban is,csak mivel kínai nem tudom érdemes-e vele foglalkozni.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ebbe még egy Samsung is belefér.gabec írta:Azt kifelejtettem,hogy maximum 40 ezret adok ki egy telefonért,többet szerintem fölösleges,mert iszonyú módon veszít az árából.schumimodells írta:Ha kinait akarsz akkor inkább Huawei-t vegyél.gabec írta:Mostanában gondolkozom rajta,hogy lecserélem a telefonom,eléggé megviselt lett. Nézegettem a kínai Androidos telefonokat,találtam is egyet,100 dollárért,2 magos,1,0ghz-es,1gb ram,2gb rom. 4,5"-os kijelző,8mp-es kamera. Malata I8 a neve,árban szimpatikus meg tudásban is,csak mivel kínai nem tudom érdemes-e vele foglalkozni.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Azt kifelejtettem,hogy maximum 40 ezret adok ki egy telefonért,többet szerintem fölösleges,mert iszonyú módon veszít az árából.schumimodells írta:Ha kinait akarsz akkor inkább Huawei-t vegyél.gabec írta:Mostanában gondolkozom rajta,hogy lecserélem a telefonom,eléggé megviselt lett. Nézegettem a kínai Androidos telefonokat,találtam is egyet,100 dollárért,2 magos,1,0ghz-es,1gb ram,2gb rom. 4,5"-os kijelző,8mp-es kamera. Malata I8 a neve,árban szimpatikus meg tudásban is,csak mivel kínai nem tudom érdemes-e vele foglalkozni.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ha kinait akarsz akkor inkább Huawei-t vegyél.gabec írta:Mostanában gondolkozom rajta,hogy lecserélem a telefonom,eléggé megviselt lett. Nézegettem a kínai Androidos telefonokat,találtam is egyet,100 dollárért,2 magos,1,0ghz-es,1gb ram,2gb rom. 4,5"-os kijelző,8mp-es kamera. Malata I8 a neve,árban szimpatikus meg tudásban is,csak mivel kínai nem tudom érdemes-e vele foglalkozni.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Működni működnek, hardveres tudásuk általában valós. Csak a minőség lehet az, ami hagy maga után kívánni valót. Mert nem mindegy, hogy csak gyártják, vagy tervezik és gyártják is.gabec írta:Mostanában gondolkozom rajta,hogy lecserélem a telefonom,eléggé megviselt lett. Nézegettem a kínai Androidos telefonokat,találtam is egyet,100 dollárért,2 magos,1,0ghz-es,1gb ram,2gb rom. 4,5"-os kijelző,8mp-es kamera. Malata I8 a neve,árban szimpatikus meg tudásban is,csak mivel kínai nem tudom érdemes-e vele foglalkozni.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mostanában gondolkozom rajta,hogy lecserélem a telefonom,eléggé megviselt lett. Nézegettem a kínai Androidos telefonokat,találtam is egyet,100 dollárért,2 magos,1,0ghz-es,1gb ram,2gb rom. 4,5"-os kijelző,8mp-es kamera. Malata I8 a neve,árban szimpatikus meg tudásban is,csak mivel kínai nem tudom érdemes-e vele foglalkozni.

Samsung Galaxy S2.Már két éve. Nekem nagyon bevált.
Köszi,nem rossz.Még petting státuszban vagyunk.Ez az első androidos telóm.schumimodells írta:Ez nagyon jó kis teló, gratula.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez nagyon jó kis teló, gratula.
Én meg lecseréltem a N8-at erre
Huawei P6

Huawei P6

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Vettem egy ilyet második telónak.
Galaxy Young.
Galaxy Young.
- Csatolmányok
-
- 878-1.jpg (151.35 KiB) Megtekintve 7067 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát igen. Ugrott is az egóm egy nagyot!oritomi írta:Missa írta:Milyen mobil telefonom van?
Hát sz@r!
1. Szabadságon vagyok egy hete és folyamatosan csörög. Pedig megírtam akinek csak lehet, hogy 15.-ig "hagyjanak lógva".![]()
Na sebaj! Úgy hidaltam át a problémát, hogy délelőttönként lábujj hegyen leosontunk az asszonnyal a fürdőbe, ezt a vackot meg a szállodában "felejtettem".![]()
2. Persze, ha telefonálni akarnék, vagy egy e-mailt megnézni, akkor meg lefagy. Ócska Nokia! És még csak nem is okostelefon, hogy lenne oka a lefagyásra!
Egy trágya C5-ös... Mondom, Nokia! Nem Citroen! Még a végén a fórum gazda kipaterol innen!![]()
Úhhh, esküszöm, ha egyszer sokat nyerek a lottón, én tuti, hogy nem veszek semmilyen mobilt egy darabig! Addig lesz nyugtom!
ez a fontos emberek hátránya,hogy mindenki téged akar
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Dehogy, 4S.schumimodells írta:Grat,.FrozenSilverM5 írta:Megszabadultam, iPhone lett.FrozenSilverM5 írta:Még a Galaxy Gio, de már alig várom azt a napot, amikor a kormány és a gépháztető után sort keríthetek arra, hogy megszabaduljak tőle
5-ös?
Missa írta:Milyen mobil telefonom van?
Hát sz@r!
1. Szabadságon vagyok egy hete és folyamatosan csörög. Pedig megírtam akinek csak lehet, hogy 15.-ig "hagyjanak lógva".![]()
Na sebaj! Úgy hidaltam át a problémát, hogy délelőttönként lábujj hegyen leosontunk az asszonnyal a fürdőbe, ezt a vackot meg a szállodában "felejtettem".![]()
2. Persze, ha telefonálni akarnék, vagy egy e-mailt megnézni, akkor meg lefagy. Ócska Nokia! És még csak nem is okostelefon, hogy lenne oka a lefagyásra!
Egy trágya C5-ös... Mondom, Nokia! Nem Citroen! Még a végén a fórum gazda kipaterol innen!![]()
Úhhh, esküszöm, ha egyszer sokat nyerek a lottón, én tuti, hogy nem veszek semmilyen mobilt egy darabig! Addig lesz nyugtom!
ez a fontos emberek hátránya,hogy mindenki téged akar