- c.jpg (1.32 MiB) Megtekintve 3679 alkalommal
- d.jpg (1.14 MiB) Megtekintve 3679 alkalommal
- a.jpg (1.44 MiB) Megtekintve 3679 alkalommal
- b.jpg (1.31 MiB) Megtekintve 3679 alkalommal

az ám. sajnos nem az enyém.schumimodells írta:Biztosan széo.Labdacs írta:sajnos nem az enyém, de volt a kezemben:

Biztosan széo.Labdacs írta:sajnos nem az enyém, de volt a kezemben:

Aha, értem.Labdacs írta:majd egyszer sárgát. most nincs "kedvem" hozzá..Missa írta:Labdacs írta:egy utcai SWB nagyon hiányzik a gyűjteményemből.Missa írta:Ferrari 250 Testa Rossa - 1958
Ferrari 250 GT Berlinetta SWB - 1961
Ferrari 250 GT Berlinetta SWB Competizione - 1961
Ferrari 250 GT California SWB - 1960Neked még nincs olyan???
Na gyorsan beszerezni egyet!![]()
Sárgát vagy vöröset szeretnél?

majd egyszer sárgát. most nincs "kedvem" hozzá..Missa írta:Labdacs írta:egy utcai SWB nagyon hiányzik a gyűjteményemből.Missa írta:Ferrari 250 Testa Rossa - 1958
Ferrari 250 GT California SWB - 1960Neked még nincs olyan???
Na gyorsan beszerezni egyet!![]()
Sárgát vagy vöröset szeretnél?

Labdacs írta:egy utcai SWB nagyon hiányzik a gyűjteményemből.Missa írta:Ferrari 250 Testa Rossa - 1958
Ferrari 250 GT California SWB - 1960

egy utcai SWB nagyon hiányzik a gyűjteményemből.Missa írta:Ferrari 250 Testa Rossa - 1958
Ferrari 250 GT California SWB - 1960

Továbbra is az a véleményem, hogy ez egy "Király" modell!Labdacs írta:e

tudom, de nem.Missa írta:Csak gondoltam, valaki emlegette, hogy a fekete is teszik neki, aztán ugye ennek nem rossz az ára...Labdacs írta:láttam. valaki lemondta, ő meg ugye nem tűri a színeseket otthon.Missa írta:Nézd csak mit árul a Peti:Labdacs írta:a végre itt úgy értev, hogy végre szállíthatom a cuccost.Missa írta:Labdacs írta:végre itt..Lebuktál! Ez a 0090-es! Ez már nálam van!
![]()
A Tiednek mi a sorszáma?
az enyém 0087, vagy 0097, nem emlékszem, de talán 87.

Csak gondoltam, valaki emlegette, hogy a fekete is teszik neki, aztán ugye ennek nem rossz az ára...Labdacs írta:láttam. valaki lemondta, ő meg ugye nem tűri a színeseket otthon.Missa írta:Nézd csak mit árul a Peti:Labdacs írta:a végre itt úgy értev, hogy végre szállíthatom a cuccost.Missa írta:Labdacs írta:végre itt..Lebuktál! Ez a 0090-es! Ez már nálam van!
![]()
A Tiednek mi a sorszáma?

láttam. valaki lemondta, ő meg ugye nem tűri a színeseket otthon.Missa írta:Nézd csak mit árul a Peti:Labdacs írta:a végre itt úgy értev, hogy végre szállíthatom a cuccost.Missa írta:Labdacs írta:végre itt..Lebuktál! Ez a 0090-es! Ez már nálam van!
![]()
A Tiednek mi a sorszáma?

Nézd csak mit árul a Peti:Labdacs írta:a végre itt úgy értev, hogy végre szállíthatom a cuccost.Missa írta:Labdacs írta:végre itt..Lebuktál! Ez a 0090-es! Ez már nálam van!
![]()
A Tiednek mi a sorszáma?

a végre itt úgy értev, hogy végre szállíthatom a cuccost.Missa írta:Labdacs írta:végre itt..Lebuktál! Ez a 0090-es! Ez már nálam van!
![]()
A Tiednek mi a sorszáma?

Labdacs írta:végre itt..

nem kérdés, nekem is nagyon tetszik.Missa írta:A szélvédőnél van egy vékony hézag. De szerintem ha jobban megigazítom a tetőt eltünik. A rugót nem volt türelmem beakasztani. Próbáltam, elég erősnek tűnik. Szerintem ezt a hézagot behúzná. A gond az lehet, hogy a tető hátsó élén van egy szivacs csík, amig az egy kicsit el nem lapul, elfogja támasztani a tető elejét. Nem érzem kardinális problémának. Leginkább Dino "alázta" a modellt. De szerintem ő nem tud kibékülni a fekete autó - szürke tető összeállítással. Nem hibátlan modell, de szerintem 97-98%-ban rendben van. Én még nem láttam 100%-os modellt. Összegezve nem bántam meg a beszerzését. Nem olcsó, de az előbb felsoroltak miatt és emocionális okok miatt nekem most a kedvencem! Még az SWB-t is megelőzte!Labdacs írta:a tető jól illeszkedik?Missa írta:Szép az mindegyik! Jó, OK, a kék a Best Off!Labdacs írta:"nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő."schumimodells írta:Nekem meg pont azért nem tetszik, mert más szinű a tető. De ez a kék gyönyörü.Labdacs írta:azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő.
Most már itt az enyém is!![]()
mert hallottam panaszokat a netről.