SZÉP .schumimodells írta:Volvo 850 T-5R - AUTOart 1/18
Amúgy is a VOLVO tetszik.

SZÉP .schumimodells írta:Volvo 850 T-5R - AUTOart 1/18

Ilyen átalakítás dologba én bele se mernék vágni.Specti írta:Nekem is vannak ilyen történeteim, de ezek inkább abból adódnak, hogy néha nem tudom legyűrni az átalakítási ösztöneimet … Legutóbb három modellt szedtem szét, mert úgy gondoltam, egy igazán tökéletes darabot alkotok majd, ... hát nem így lett ...

63, 1/18-as, és 5 darab 1/43-as.Specti írta:Van itt Ferrari töményen ...Hány darab van összesen?

63, 1/18-as, és 5 darab 1/43-as.Specti írta:Van itt Ferrari töményen ...Hány darab van összesen?

Megfordult már a fejemben.Labdacs írta:nem gondolkodtál el világítás beszerelésén? szerintem sokat dobna a látványon.schumimodells írta:

Megfordult már a fejemben.Labdacs írta:nem gondolkodtál el világítás beszerelésén? szerintem sokat dobna a látványon.schumimodells írta:

nem gondolkodtál el világítás beszerelésén? szerintem sokat dobna a látványon.schumimodells írta:

Akkor nem az.Labdacs írta:nem Maisto. az ilyen:schumimodells írta:Szebb, mint a BB, inkább a Maistóhoz van közel lehet, hogy az is, akár az F50-es esetében.Labdacs írta:egyszer majd én is veszek egy ilyen pirosat. bár az igazi a bordó lenne.schumimodells írta:Hot Wheels Ferrari 550 Maranello
mi a véleményed róla a Bburago-val összevetve?
nálam még mindig az UT a nyerő.
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]