Volt vele meló,mert a deformálódásokat ki kellett lapítani,még jó,hogy pár éve vettem hőlégfúvót,faszán megoldottam vele.

Ennek a csomagtartó méretével talán csak a régi kocka volvo veszi fel a versenyt.gabec írta:1, darabokban :D Ha a liter alapján nézzük nem nagy a csomagtartó,mert 540 liter. Viszont lehajtott hátsó üléseknél cirka 2 méter a hossza a rakodórésznek,ha az anyós ülést is vízszintbe hajtjuk akkor 3 méter. 2 ember kényelmesen tud aludni benne,mondhatni franciaágy nagyságú minden irányba.oritomi írta:Az a kombi omega nem kicsi :D Hány fiat punto férne el benne?gabec írta:A hétvégén ismét összegyűltünk. Csaptunk egy kiváló tóparty-t.
[ Kép ]
[ Kép ]

1, darabokban :D Ha a liter alapján nézzük nem nagy a csomagtartó,mert 540 liter. Viszont lehajtott hátsó üléseknél cirka 2 méter a hossza a rakodórésznek,ha az anyós ülést is vízszintbe hajtjuk akkor 3 méter. 2 ember kényelmesen tud aludni benne,mondhatni franciaágy nagyságú minden irányba.oritomi írta:Az a kombi omega nem kicsi :D Hány fiat punto férne el benne?gabec írta:A hétvégén ismét összegyűltünk. Csaptunk egy kiváló tóparty-t.
[ Kép ]

Az a kombi omega nem kicsi :D Hány fiat punto férne el benne?gabec írta:A hétvégén ismét összegyűltünk. Csaptunk egy kiváló tóparty-t.
[ Kép ]

"Műtöttem,a páciens túl élte és nem halálozott el.
Grat.frenchcarfan írta:Leérettségiztem

frenchcarfan írta:Leérettségiztem

Gratulálok.frenchcarfan írta:Leérettségiztem

Áhh, megírták többen is, hogy mennyire borzalmas...chilisos írta:Most nagyon irigy vagyok.FrozenSilverM5 írta:Ma ismét hozzátettem egy kicsit a bolygó pusztulásához:
[ Kép ]

Most nagyon irigy vagyok.FrozenSilverM5 írta:Ma ismét hozzátettem egy kicsit a bolygó pusztulásához:
[ Kép ]

Ez komolyság.Mennyi készült belőle?frenchcarfan írta:http://www.frenchcarfan.hu/2013/06/16/meg-leteznek-csodak/
Peugeot 505 Dangel 4x4 2,5 SRD

Ajaj, akkor ha mostanában csuklom, az a mama miatt lesz.FrozenSilverM5 írta:Fel kell hívnom a mamát...Missa írta:Olyan szépen süt a nap, hogy neki álltam fotózni a teraszon.
Közben ebédet csináltam. Napok óta úgy ennék lángost.
Van egy régi dal, "Én nem hiszem, hogy normális vagyok" a refrénje. Azt hiszem igaz rám is.
Ilyen hőségben lángost sütni... Ráadásul káposztásat! Minden tiszteletem akiknek egész nyáron hivatásból kell ezt csinálniuk!Mondjuk legalább finom lett. Utoljára káposztásat '87-ben Tatán ettem, amikor katona voltam.
![]()
Most gubbasztok a "hűvös" szobában és kezdem nézegetni, javítgatni a modellekről készült fotókat. Ja, még lesz egy futásom a hűtőig. Kaptam egy karton Guinness-t a héten. Bedobok 2 db-ot a fölső polcra.![]()