Gratulálok rég volt már pakkod, szép modellek, csak így tovább. Hogy tetszik a Renault Sport Spider?frenchcarfan írta:Ma csomag jöttHosszú idő után
De sokáig megint ez lesz csak. Ma találtam gyári, 12.000 km-en át használt bőrbelsőt a kocsibaAzt viszont nem szabad kihagyni
Pakkot kaptam
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ma csomag jött
Hosszú idő után 
De sokáig megint ez lesz csak. Ma találtam gyári, 12.000 km-en át használt bőrbelsőt a kocsiba
Azt viszont nem szabad kihagyni 
De sokáig megint ez lesz csak. Ma találtam gyári, 12.000 km-en át használt bőrbelsőt a kocsiba
- Csatolmányok
-
- DSCF2070.JPG (475.75 KiB) Megtekintve 3286 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:

csendélet

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na,annira azért nem vágyom rá, hogy vagy száz ajrót fizessek érte.oritomi írta:Várd meg a kyosho kiadást szerintem.schumimodells írta:Ez nagyon szép, gratulálok hozzá. Az én listámon is szerepel ez a modell.oritomi írta:[ Kép ]
Várd meg a kyosho kiadást szerintem.schumimodells írta:Ez nagyon szép, gratulálok hozzá. Az én listámon is szerepel ez a modell.oritomi írta:[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez nagyon szép, gratulálok hozzá. Az én listámon is szerepel ez a modell.oritomi írta:[ Kép ]
Igen, Maisto, még a Made In Thailand gyártásoritomi írta:Ez Maisto?ko1122 írta:Nekem egy ilyen jött a héten. Elég ritkának számít a szürke, pláne, hogy dobozos, és az autón még rajta vannak a gyári pántok. Amit felraktam, az netes kép, az enyém is ilyen. Jól mutat a szintén ritka kék DB7 Vantage mellett![]()
Ez Maisto?ko1122 írta:Nekem egy ilyen jött a héten. Elég ritkának számít a szürke, pláne, hogy dobozos, és az autón még rajta vannak a gyári pántok. Amit felraktam, az netes kép, az enyém is ilyen. Jól mutat a szintén ritka kék DB7 Vantage mellett![]()
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szép, nekem is ilyen van!ko1122 írta:Nekem egy ilyen jött a héten. Elég ritkának számít a szürke, pláne, hogy dobozos, és az autón még rajta vannak a gyári pántok. Amit felraktam, az netes kép, az enyém is ilyen. Jól mutat a szintén ritka kék DB7 Vantage mellett![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem rossz, nekem is kell majd egy ilyen, de inkább zöldben.ko1122 írta:Nekem egy ilyen jött a héten. Elég ritkának számít a szürke, pláne, hogy dobozos, és az autón még rajta vannak a gyári pántok. Amit felraktam, az netes kép, az enyém is ilyen. Jól mutat a szintén ritka kék DB7 Vantage mellett![]()
Nekem egy ilyen jött a héten. Elég ritkának számít a szürke, pláne, hogy dobozos, és az autón még rajta vannak a gyári pántok. Amit felraktam, az netes kép, az enyém is ilyen. Jól mutat a szintén ritka kék DB7 Vantage mellett
Missa írta:Ez ugyan nem másik színváltós, hanem a Te TVR-ed narancssárga változata:oritomi írta:Szerinted létezik más gyártónak ilyen színváltós modellje? (nem tvr)Labdacs írta:volt már ilyen párszor a kezemben. tényleg érdekesen néz ki a fényezés élőben.oritomi írta:Nekem megérkezett végre a régen várt TVR-em.(mást modellt kaptam,lehetett vissza küldeni,de eladó nem akarta a vissza postát állni,de azért csak rá lett beszélve)
A döbbenet csak akkor volt amikor kinyitottam a dobozt és a színe az igen ritka(drága) színváltós !!!
(Van olyan elvetemült eladó,hogy egy bontatlan színváltósért 90 fontot akar kérni)
Ez az eredeti autón is így van.Bizonyos szögből fekete-lila vagy zöld.
Sajna a képek nem adják vissza,de iszonyat szép.
Az ára meg pláne
a narancs verzió sem rossz.
Én még csak ezt az egyet láttam.
http://diecastinternational.freeforums. ... t4746.html
A narancs is iszonyat szép.Ezen kívül még szürke/ezüst van.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez ugyan nem másik színváltós, hanem a Te TVR-ed narancssárga változata:oritomi írta:Szerinted létezik más gyártónak ilyen színváltós modellje? (nem tvr)Labdacs írta:volt már ilyen párszor a kezemben. tényleg érdekesen néz ki a fényezés élőben.oritomi írta:Nekem megérkezett végre a régen várt TVR-em.(mást modellt kaptam,lehetett vissza küldeni,de eladó nem akarta a vissza postát állni,de azért csak rá lett beszélve)
A döbbenet csak akkor volt amikor kinyitottam a dobozt és a színe az igen ritka(drága) színváltós !!!
(Van olyan elvetemült eladó,hogy egy bontatlan színváltósért 90 fontot akar kérni)
Ez az eredeti autón is így van.Bizonyos szögből fekete-lila vagy zöld.
Sajna a képek nem adják vissza,de iszonyat szép.
Az ára meg pláne
a narancs verzió sem rossz.
Én még csak ezt az egyet láttam.
http://diecastinternational.freeforums. ... t4746.html
Igen,az.schumimodells írta:Szép.oritomi írta:Pakkom jött
[ Kép ]
Norev?