Grat,.FrozenSilverM5 írta:Megszabadultam, iPhone lett.FrozenSilverM5 írta:Még a Galaxy Gio, de már alig várom azt a napot, amikor a kormány és a gépháztető után sort keríthetek arra, hogy megszabaduljak tőle
5-ös?

Grat,.FrozenSilverM5 írta:Megszabadultam, iPhone lett.FrozenSilverM5 írta:Még a Galaxy Gio, de már alig várom azt a napot, amikor a kormány és a gépháztető után sort keríthetek arra, hogy megszabaduljak tőle

Megszabadultam, iPhone lett.FrozenSilverM5 írta:Még a Galaxy Gio, de már alig várom azt a napot, amikor a kormány és a gépháztető után sort keríthetek arra, hogy megszabaduljak tőle
Nekem még nem kellett kivenni az akksit 1x sem.kittgt500 írta:Nekem is volt N8-om, akkor vettem amikor kijött kb. Tényleg király képeket csinál + a panoráma kép készítőt nagyon szerettem benne+ az erős vakut(ha jól tudom xenon vaku) Viszont az oprendszer tényleg nem volt túl jól, meg azt sem szerettem benne hogy nem lehet kiszedni belőle az akkut, ha befagyot, s sokat bénáztam vele hogy újra induljon.
Úgyhogy egy éve lecseréltem most egy S3-am van, először nagyon nagy volt, de most már teljesen megszoktam.
Nekem is volt N8-om, akkor vettem amikor kijött kb. Tényleg király képeket csinál + a panoráma kép készítőt nagyon szerettem benne+ az erős vakut(ha jól tudom xenon vaku) Viszont az oprendszer tényleg nem volt túl jól, meg azt sem szerettem benne hogy nem lehet kiszedni belőle az akkut, ha befagyot, s sokat bénáztam vele hogy újra induljon.
Sajnos ez így van,nekem is az android hiánya a fő gond,de anno mikor kerestem mobilt akkor fő szempont az volt,hogy jó képeket csináljon.Amit tud is,és még a mai telók is nehezen hozzák a szintet,már ha tudják.Meg lényeges volt,hogy zsebbe elférjen és ne törjön a kijelző.Labdacs írta:a Symbian már 5-6 évvel ezelőtt sem számított a jövő platformjának. emlékszem, amikor egyszer kipróbáltam, hogy mekkora meló egy HelloWord-öt megírni rá, nem hittem el, amit láttam.
a Windows Mobile-lal most is az árral szemben pisil a Nokia, ami látszik is a cég eredményein. szerintem a Microsoft-on kívül senki sem örült annak, hogy annak idején nem Androidra váltottak.

Épp a napokban olvastam, hogy a nyár végén teljesen leállnak a Symbianos telók gyártásával.Labdacs írta:a Symbian már 5-6 évvel ezelőtt sem számított a jövő platformjának. emlékszem, amikor egyszer kipróbáltam, hogy mekkora meló egy HelloWord-öt megírni rá, nem hittem el, amit láttam.
a Windows Mobile-lal most is az árral szemben pisil a Nokia, ami látszik is a cég eredményein. szerintem a Microsoft-on kívül senki sem örült annak, hogy annak idején nem Androidra váltottak.

a Symbian már 5-6 évvel ezelőtt sem számított a jövő platformjának. emlékszem, amikor egyszer kipróbáltam, hogy mekkora meló egy HelloWord-öt megírni rá, nem hittem el, amit láttam.

Ez annyira tetszett nekem annak idején, majdnem ilyet vettem a Galaxy S helyett.

Hamar megszokod majd, amikor én először megláttam a Nótát, hihetetlenül óriásnak tűnt, most meg nagyon természetes, hogy ilyen.Labdacs írta:nekem már az S3 is határeset, kicsit kényelmetlen egy kézzel kezelni, de gondolom, ez megszokás kérdése.schumimodells írta:Jövő év elejére terveztem a Note leváltását, de még nem tudom, hogy mi lesz az utódja, mert az esélyes telók közül még egyet sem mutattak be hivatalosan.
Az esélyesek:
Galaxy Note 3
HTC One phablet
Nokia Lumia phablet
De mondjuk a Note-ot sem adom el, mert nagyon sokat buknék, 2300 lejért vettem, most meg 1000-1200 lejért tudnám eladni, pedig újszerű állapotban van, inkább megtartom, nem akarnám elpotyázni .
A Galaxy S3, meg S4 már túl kicsi nekem, megszoktam a nagy képernyőt, már csak a phablet kategória jöhet szóba.

nekem már az S3 is határeset, kicsit kényelmetlen egy kézzel kezelni, de gondolom, ez megszokás kérdése.schumimodells írta:Jövő év elejére terveztem a Note leváltását, de még nem tudom, hogy mi lesz az utódja, mert az esélyes telók közül még egyet sem mutattak be hivatalosan.
Az esélyesek:
Galaxy Note 3
HTC One phablet
Nokia Lumia phablet
De mondjuk a Note-ot sem adom el, mert nagyon sokat buknék, 2300 lejért vettem, most meg 1000-1200 lejért tudnám eladni, pedig újszerű állapotban van, inkább megtartom, nem akarnám elpotyázni .
A Galaxy S3, meg S4 már túl kicsi nekem, megszoktam a nagy képernyőt, már csak a phablet kategória jöhet szóba.

Az én Note-om is nagyon szuper képeket csinál, főleg a markó képek meglepően szépek. Nemrég kijött a 4.1.2-es frissítés rá, azóta még szuperebb, teljesen megújult a menü, és sok dolog átjött az SIII--ból, meg a Note 2--ből, olyan, mintha egy új telóm lenne.autoart8 írta:Iphone 4S és ha hiszitej ha nem, nem a teljes áráért vettem amikor kijott ! De nagyon szeretem és minden modelles képet azzal csinálom

autoart8 írta:Iphone 4S és ha hiszitej ha nem, nem a teljes áráért vettem amikor kijott ! De nagyon szeretem és minden modelles képet azzal csinálom

fekete.schumimodells írta:Jó döntés volt, gratula.Labdacs írta:három év Galaxy Spica után váltottam: Samsung Galaxy SIII LTE.
Milyen színű?

Jó döntés volt, gratula.Labdacs írta:három év Galaxy Spica után váltottam: Samsung Galaxy SIII LTE.