Labdacs írta:gyakorlatilag már nálam van, csak nézegetésre, de a jövő héten kiegyenlítem az ellenértékét is:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Már mint hogy az ezüst színnel barátkozni kell.

Labdacs írta:gyakorlatilag már nálam van, csak nézegetésre, de a jövő héten kiegyenlítem az ellenértékét is:

köszönöm. nekem egy picit kellett barátkozni az ezüsttel, de mégis ez a Mercedes színe.schumimodells írta:ebben a szinben nagyon szép. Grat hozzá.Labdacs írta:gyakorlatilag már nálam van, csak nézegetésre, de a jövő héten kiegyenlítem az ellenértékét is:

ebben a szinben nagyon szép. Grat hozzá.Labdacs írta:gyakorlatilag már nálam van, csak nézegetésre, de a jövő héten kiegyenlítem az ellenértékét is:

Ilyen vót' nekem is! Ez is klasszLabdacs írta:gyakorlatilag már nálam van, csak nézegetésre, de a jövő héten kiegyenlítem az ellenértékét is:

schumimodells írta:Még lehet nála lakástűz, vagy leverheti a polcról a roti, meg ilyesmi, ugye?Missa írta:Köszi!schumimodells írta:Szép kis gép, drukkolok neked.Missa írta:Nem akarom elkiabálni, mert én felvilágosult, babonáktól mentes gyerek vagyok ám, ha fekete macskát is látok nem ijedek meg, mert tudva tudom, hogy ilyenkor a bal vállunk felett kell háromszor egy fehér kavicsra köpni és nem lehet rajtunk rontás, szóval abszolúte de nem vagyok babonás és ezért merem azt mondani, ha minden igaz szerdán egy ilyennel gyarapítom a gyűjteményem:![]()
Részemről meg van az akarat, a pénz is. Az eladó is leszedte már a Vateráról, úgy néz ki sikerült megegyeznünk. Úgy hogy még akármi is lehet.

Aha, szóval Te voltál a másik megfigyelő!chilisos írta:Hiába nem az én profilom, ilyen áron én is szemeztem vele, szóval köszi, hogy megmentettél az eladósodástól.Missa írta:Nem akarom elkiabálni, mert én felvilágosult, babonáktól mentes gyerek vagyok ám, ha fekete macskát is látok nem ijedek meg, mert tudva tudom, hogy ilyenkor a bal vállunk felett kell háromszor egy fehér kavicsra köpni és nem lehet rajtunk rontás, szóval abszolúte de nem vagyok babonás és ezért merem azt mondani, ha minden igaz szerdán egy ilyennel gyarapítom a gyűjteményem:![]()
Grat!

Ha kifizettem megmondom mennyi volt. Meg fogsz lepődni.Camaro96 írta:Akkor én inkább nem is akarom tudni mennyibe került.

Én egyenlőre bízom az illetőben, nincs okom gyanakodni. Az elérhetőségét is megbízható fórumtársunktól kaptam, aki szerintem ismeri az eladót. A 11.-i börze óta kapcsolatban vagyok az eladóval. Sajnos akkor azt mondta eladta, én meg bánatomban eldorbézoltam a rávalót. Így lettünk mi modellmárkatársak (599 348). Aztán egy hete keresett, hogy a vevője átdobta a palánkon, kell-e még a modell? Kellene, de nincs rá pénzem. A börzén rendeltem egy '70-es Chargert és nem akarok segget csinálni a számból, hogy visszalépjek. Ma néztem a Vaterán, hogy drasztikusan levitte az árát. Megbeszéltem a "pénzügyminiszteremmel!, hogy kölcsönt kérek tőle, erre a tranzakcióra, pontosabban, majd a Chargerre. Hosszú távú, kamatmentes, részlet visszafizetéssel, valamint szombaton egy gulyásleves-túrógombóc menüben kiegyeztünk. Na ezt csinálja utánam a Matolcsy!schumimodells írta:Még lehet nála lakástűz, vagy leverheti a polcról a roti, meg ilyesmi, ugye?Missa írta:Köszi!schumimodells írta:Szép kis gép, drukkolok neked.Missa írta:Nem akarom elkiabálni, mert én felvilágosult, babonáktól mentes gyerek vagyok ám, ha fekete macskát is látok nem ijedek meg, mert tudva tudom, hogy ilyenkor a bal vállunk felett kell háromszor egy fehér kavicsra köpni és nem lehet rajtunk rontás, szóval abszolúte de nem vagyok babonás és ezért merem azt mondani, ha minden igaz szerdán egy ilyennel gyarapítom a gyűjteményem:![]()
Részemről meg van az akarat, a pénz is. Az eladó is leszedte már a Vateráról, úgy néz ki sikerült megegyeznünk. Úgy hogy még akármi is lehet.

Hiába nem az én profilom, ilyen áron én is szemeztem vele, szóval köszi, hogy megmentettél az eladósodástól.Missa írta:Nem akarom elkiabálni, mert én felvilágosult, babonáktól mentes gyerek vagyok ám, ha fekete macskát is látok nem ijedek meg, mert tudva tudom, hogy ilyenkor a bal vállunk felett kell háromszor egy fehér kavicsra köpni és nem lehet rajtunk rontás, szóval abszolúte de nem vagyok babonás és ezért merem azt mondani, ha minden igaz szerdán egy ilyennel gyarapítom a gyűjteményem:

Még lehet nála lakástűz, vagy leverheti a polcról a roti, meg ilyesmi, ugye?Missa írta:Köszi!schumimodells írta:Szép kis gép, drukkolok neked.Missa írta:Nem akarom elkiabálni, mert én felvilágosult, babonáktól mentes gyerek vagyok ám, ha fekete macskát is látok nem ijedek meg, mert tudva tudom, hogy ilyenkor a bal vállunk felett kell háromszor egy fehér kavicsra köpni és nem lehet rajtunk rontás, szóval abszolúte de nem vagyok babonás és ezért merem azt mondani, ha minden igaz szerdán egy ilyennel gyarapítom a gyűjteményem:![]()

Köszi!schumimodells írta:Szép kis gép, drukkolok neked.Missa írta:Nem akarom elkiabálni, mert én felvilágosult, babonáktól mentes gyerek vagyok ám, ha fekete macskát is látok nem ijedek meg, mert tudva tudom, hogy ilyenkor a bal vállunk felett kell háromszor egy fehér kavicsra köpni és nem lehet rajtunk rontás, szóval abszolúte de nem vagyok babonás és ezért merem azt mondani, ha minden igaz szerdán egy ilyennel gyarapítom a gyűjteményem:

Szép kis gép, drukkolok neked.Missa írta:Nem akarom elkiabálni, mert én felvilágosult, babonáktól mentes gyerek vagyok ám, ha fekete macskát is látok nem ijedek meg, mert tudva tudom, hogy ilyenkor a bal vállunk felett kell háromszor egy fehér kavicsra köpni és nem lehet rajtunk rontás, szóval abszolúte de nem vagyok babonás és ezért merem azt mondani, ha minden igaz szerdán egy ilyennel gyarapítom a gyűjteményem:

Ejha! Szép darab, régóta szemezek eggyel én is, de valahogy mindig bejön valami előtte.Missa írta:Nem akarom elkiabálni, mert én felvilágosult, babonáktól mentes gyerek vagyok ám, ha fekete macskát is látok nem ijedek meg, mert tudva tudom, hogy ilyenkor a bal vállunk felett kell háromszor egy fehér kavicsra köpni és nem lehet rajtunk rontás, szóval abszolúte de nem vagyok babonás és ezért merem azt mondani, ha minden igaz szerdán egy ilyennel gyarapítom a gyűjteményem:

én is.FrozenSilverM5 írta:Erős leszek és tartom magam a piros kombihoz