hétfőn tetőzik mifelénk.schumimodells írta:Labdacs írta:homokoztam.![]()
Javult már a helyzet?
Ki mit csinált, merre járt?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs írta:homokoztam.
Javult már a helyzet?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
homokoztam.
- Csatolmányok
-
- homok.jpg (263.03 KiB) Megtekintve 6342 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jó, hogy nálunk nincs ilyen veszély.Labdacs írta:nálunk most olyan a park, mint egy méhkas. hordják a homokot megállás nélkül.Missa írta:Jön bizony...Labdacs írta:jön a víz.![]()
Anyáméknak már szóltak Esztergomban, hogy csomagoljanak, mert a város azon részét ahol laknak, nem fogják gáttal védeni...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nálunk most olyan a park, mint egy méhkas. hordják a homokot megállás nélkül.Missa írta:Jön bizony...Labdacs írta:jön a víz.![]()
Anyáméknak már szóltak Esztergomban, hogy csomagoljanak, mert a város azon részét ahol laknak, nem fogják gáttal védeni...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jön bizony...Labdacs írta:jön a víz.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jön a víz.
- Csatolmányok
-
- IMG_9530.JPG (67.79 KiB) Megtekintve 6350 alkalommal
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ma voltam haveromnál,kicsit rendbe szedni az autóját. Főként a műanyagokra hatott ki a felújítás.
Előtte:

Utána:

Előtte:

Utána:

- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ma elmentem kipróbálni a 208 vadonatúj vadállat változatát. A fejemet a falba vertem, hogy angol érettségire mentem el ahelyett, hogy a bemutatóján csodáltam volna a GTI-t. Hamarosan bővebb tartalommal jelentkezem, addig is egy képet megosztanék!
Ja meg, az új Clio R.S. változatát is megcsodáltam, de sajna csak kívülről...
Ja meg, az új Clio R.S. változatát is megcsodáltam, de sajna csak kívülről...
- Csatolmányok
-
- DSCF1100.JPG (611.14 KiB) Megtekintve 6398 alkalommal
-
- DSCF1119.JPG (380.79 KiB) Megtekintve 6398 alkalommal
-
- DSCF1151.JPG (421.64 KiB) Megtekintve 6398 alkalommal
-
- DSCF1152.JPG (422.29 KiB) Megtekintve 6398 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gumballozni voltunk, majd reportulunk. 
gabec írta:Ma nagy örömömre meglátogattam egy járda szegélyt megfordulásnál. Francért kell ilyen hülye magasra gyártani ezeket?!![]()
Végeredmény az autó alatt észlelhető. Egy eldeformálódott merevítés és 3 szakadt vezeték,ami miatt most kiírja a fék hisztit(szerencsére működésben nincs hiba) Szóval majd forrasztgathatok...
[ Kép ]
Ez elég csúnya lett
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen,a motortartó bölcső bánta,de már lekezeltem,hogy ne rozsdáljonLabdacs írta:gabec írta:Ma nagy örömömre meglátogattam egy járda szegélyt megfordulásnál. Francért kell ilyen hülye magasra gyártani ezeket?!![]()
Végeredmény az autó alatt észlelhető. Egy eldeformálódott merevítés és 3 szakadt vezeték,ami miatt most kiírja a fék hisztit(szerencsére működésben nincs hiba) Szóval majd forrasztgathatok...
[ Kép ]ezt jól elkaptad.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
gabec írta:Ma nagy örömömre meglátogattam egy járda szegélyt megfordulásnál. Francért kell ilyen hülye magasra gyártani ezeket?!![]()
[ Kép ]
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ma nagy örömömre meglátogattam egy járda szegélyt megfordulásnál. Francért kell ilyen hülye magasra gyártani ezeket?!

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tudom, de nagyon drága.Labdacs írta:egy ilyen van nálam is.schumimodells írta:Ma felhivott az aradi gyűjtő barátom, mert a kovásznai srácnál félre volt téve nekem egy modell, amire ő is pályázott, de későn, megkért, hogy nem engedem e át neki? Hàt most mondtam volna nemet? Átengedtem neki.
Egy UT McLarenről van szó.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egy ilyen van nálam is.schumimodells írta:Ma felhivott az aradi gyűjtő barátom, mert a kovásznai srácnál félre volt téve nekem egy modell, amire ő is pályázott, de későn, megkért, hogy nem engedem e át neki? Hàt most mondtam volna nemet? Átengedtem neki.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ma felhivott az aradi gyűjtő barátom, mert a kovásznai srácnál félre volt téve nekem egy modell, amire ő is pályázott, de későn, megkért, hogy nem engedem e át neki? Hàt most mondtam volna nemet? Átengedtem neki.
- Csatolmányok
-
- E2133682.JPG (1.98 MiB) Megtekintve 6378 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kép nincs sajnos. Én tegnap a Libegőn voltam. Életemben először. Az asszony nyagatott már évek óta, hogy az milyen jó. Soha nem dobott fel a gondolat, hogy kipróbáljam, most hagytam magam. Lefelére egész jó látványban volt részem. Fölfelé unatkoztam. Amikor kis színt akartam vinni a dologba, hogy belengessem kicsit a széket, akkor elkezdett halkan síkítozni, hogy ne csináljam, mert leszakadunk. Nem értem mitől rinyált? Kb. 40-50-es, 6 pászmás drótkötél. A MAHART-nál a vontatóknak volt ekkora slep-száluk (vontatókötél szakszóval), aztán 7-8000 tonnát húztunk vele, még sem szakadt el. A tolóhajókon is ekkora kötelek voltak a csatolókötelek. Ott néha több mint 10ezer tonna volt "összedrótozva" és a nagy al-Dunai viharokban sem szakadtak el. Igaz, ha mégis elszakadt, akkor a csapodó kötél még a 8-10 mm-es acél lemezt is úgy "aratta le", mint a sarló a gazt...
Amúgy tök mókás az egész biz-basz. Pár telek fölött is átmegy a pálya. Gondolom a tulajnak van már készlete a leeső cipőkből, szemüvegekből, mobittelefonokból, egyebekből. Tutira nem kellene ott telek nekem.
Amúgy tök mókás az egész biz-basz. Pár telek fölött is átmegy a pálya. Gondolom a tulajnak van már készlete a leeső cipőkből, szemüvegekből, mobittelefonokból, egyebekből. Tutira nem kellene ott telek nekem.