Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
A 71-es Super Bee lecserélődött erre:
- Csatolmányok
-
- 56682.jpg (47.28 KiB) Megtekintve 2875 alkalommal
A 70-es Gator top mellé:
- Csatolmányok
-
- 175607.jpg (30.17 KiB) Megtekintve 2895 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
OK, köszi. Jelentkezem.Labdacs írta:szólj, ha aktuális lesz, aztán meglátjuk, mit tehetünk az ügyben.Missa írta:Minden csak ezen fog múlniLabdacs írta:a 66-osban tudok segíteni.:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szólj, ha aktuális lesz, aztán meglátjuk, mit tehetünk az ügyben.Missa írta:Minden csak ezen fog múlniLabdacs írta:a 66-osban tudok segíteni.:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Minden csak ezen fog múlniLabdacs írta:a 66-osban tudok segíteni.Missa írta:Megkérdezheted nyugodtan. Ezekkel a bevásárlásokkal kialmoztam a büdzsét...schumimodells írta:Már meg se merem kérdezni, hogy mi lesz a harmadik modell, amit vársz?Missa írta:schumimodells írta:Egy ilyen 348-as nekem is jön a héten.Missa írta:Na, úgy néz ki egy ilyesmi jön a héten: Aztán remélem mihamarabb ő is a polcomat görbíti egy-egy évjárattal korábbi, egy súly csoportú társaival. Megrendelve már meg van.599 GTB - polished, aztán a 348 TB. Valami bolygó együtt állás lehet, hogy egy rugóra jár az agyunk?
![]()
![]()
Amúgy most érdemes ilyeneket venni. A kezdeti magasabb áruk, most beállt olyan 12-13.000-re.
Nem bánnám, jövő ilyenkor a 308 GT4 is ezt a tendenciát követné.![]()
Most ismét a "töltődési", gyűjtögetési fázis jön. Aztán még nincs konkrét döntés, de valószínűleg a Charger sor lesz gyarapítva.
Sorrendben kb. így:
Kéne egy 1966-os Charger. Rondácska egy kicsit, de van kötődésem az évjárathozAztán, úgy teljes a sor, ha ez is meg van, pedig ez sem a legszebb: Viszont túl komor a csupa fekete 1968-as, oldásnak kellene ez is, vagy ha lenne bordó fehér, na de az olyan, mint Sztálin szenté avatási ünnepsége... na és ezzel zárom a Charger sort, mert azért mégis csak ez vitte a legjobban a köztudatba: Persze, ha valami kínlkozó, kihagyhatatlan, eszméletlen árú Ferrari közbe toppan, akkor borul az egész fönti sor.
Mert ez sincs ám elhanyagolva! Kicsit mérges vagyok magamra... Ha egy héttel előbb kapok észbe és akkor kezdem a régi kacatjaimat kiárusítani egy ilyen, nagyon baráti áron összejöhetett volna. Na erre mondják, hogy későn jövők, a híradó után... Szóval nem tudom, valamiben egyezik a jövendő bevásárlásunk?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a 66-osban tudok segíteni.Missa írta:Megkérdezheted nyugodtan. Ezekkel a bevásárlásokkal kialmoztam a büdzsét...schumimodells írta:Már meg se merem kérdezni, hogy mi lesz a harmadik modell, amit vársz?Missa írta:schumimodells írta:Egy ilyen 348-as nekem is jön a héten.Missa írta:Na, úgy néz ki egy ilyesmi jön a héten: Aztán remélem mihamarabb ő is a polcomat görbíti egy-egy évjárattal korábbi, egy súly csoportú társaival. Megrendelve már meg van.599 GTB - polished, aztán a 348 TB. Valami bolygó együtt állás lehet, hogy egy rugóra jár az agyunk?
![]()
![]()
Amúgy most érdemes ilyeneket venni. A kezdeti magasabb áruk, most beállt olyan 12-13.000-re.
Nem bánnám, jövő ilyenkor a 308 GT4 is ezt a tendenciát követné.![]()
Most ismét a "töltődési", gyűjtögetési fázis jön. Aztán még nincs konkrét döntés, de valószínűleg a Charger sor lesz gyarapítva.
Sorrendben kb. így:
Kéne egy 1966-os Charger. Rondácska egy kicsit, de van kötődésem az évjárathozAztán, úgy teljes a sor, ha ez is meg van, pedig ez sem a legszebb: Viszont túl komor a csupa fekete 1968-as, oldásnak kellene ez is, vagy ha lenne bordó fehér, na de az olyan, mint Sztálin szenté avatási ünnepsége... na és ezzel zárom a Charger sort, mert azért mégis csak ez vitte a legjobban a köztudatba: Persze, ha valami kínlkozó, kihagyhatatlan, eszméletlen árú Ferrari közbe toppan, akkor borul az egész fönti sor.
Mert ez sincs ám elhanyagolva! Kicsit mérges vagyok magamra... Ha egy héttel előbb kapok észbe és akkor kezdem a régi kacatjaimat kiárusítani egy ilyen, nagyon baráti áron összejöhetett volna. Na erre mondják, hogy későn jövők, a híradó után... Szóval nem tudom, valamiben egyezik a jövendő bevásárlásunk?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Megkérdezheted nyugodtan. Ezekkel a bevásárlásokkal kialmoztam a büdzsét...schumimodells írta:Már meg se merem kérdezni, hogy mi lesz a harmadik modell, amit vársz?Missa írta:schumimodells írta:Egy ilyen 348-as nekem is jön a héten.Missa írta:Na, úgy néz ki egy ilyesmi jön a héten: Aztán remélem mihamarabb ő is a polcomat görbíti egy-egy évjárattal korábbi, egy súly csoportú társaival. Megrendelve már meg van.599 GTB - polished, aztán a 348 TB. Valami bolygó együtt állás lehet, hogy egy rugóra jár az agyunk?
![]()
![]()
Nem bánnám, jövő ilyenkor a 308 GT4 is ezt a tendenciát követné.
Sorrendben kb. így:
Kéne egy 1966-os Charger. Rondácska egy kicsit, de van kötődésem az évjárathoz
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Már meg se merem kérdezni, hogy mi lesz a harmadik modell, amit vársz?Missa írta:schumimodells írta:Egy ilyen 348-as nekem is jön a héten.Missa írta:Na, úgy néz ki egy ilyesmi jön a héten: Aztán remélem mihamarabb ő is a polcomat görbíti egy-egy évjárattal korábbi, egy súly csoportú társaival. Megrendelve már meg van.599 GTB - polished, aztán a 348 TB. Valami bolygó együtt állás lehet, hogy egy rugóra jár az agyunk?
![]()
![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
schumimodells írta:Egy ilyen 348-as nekem is jön a héten.Missa írta:Na, úgy néz ki egy ilyesmi jön a héten: Aztán remélem mihamarabb ő is a polcomat görbíti egy-egy évjárattal korábbi, egy súly csoportú társaival. Megrendelve már meg van.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Egy ilyen 348-as nekem is jön a héten.Missa írta:Na, úgy néz ki egy ilyesmi jön a héten: Aztán remélem mihamarabb ő is a polcomat görbíti egy-egy évjárattal korábbi, egy súly csoportú társaival. Megrendelve már meg van.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Missa írta:Na, úgy néz ki egy ilyesmi jön a héten: Aztán remélem mihamarabb ő is a polcomat görbíti egy-egy évjárattal korábbi, egy súly csoportú társaival. Megrendelve már meg van.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na, úgy néz ki egy ilyesmi jön a héten:
Aztán remélem mihamarabb ő is a polcomat görbíti egy-egy évjárattal korábbi, egy súly csoportú társaival. Megrendelve már meg van.
Köszi,Igen GMP.....Missa írta:Szép!janee írta:Kedden megyek érte.....gmp?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép!janee írta:Kedden megyek érte.....
Kedden megyek érte..... 
- Csatolmányok
-
- GTX 09.JPG (2.78 MiB) Megtekintve 2796 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Van egy kis változás, az 575-ből nem az Evo jön, hanem a sima, és jön egy piros Elite 348-as is.schumimodells írta:Jövő héten érkeznek.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az a 350Z állati klassz. Főleg az alja.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jó az az 599-es. Most szemezek eggyel én is. Csak előbb szétnézek a vasárnapi börzén.schumimodells írta:Jövő héten érkeznek.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jövő héten érkeznek.
- Csatolmányok
-
- 194.88.148.41.jpg (679.45 KiB) Megtekintve 2740 alkalommal
-
- Ferrari 575 GTC Evoluzione Kyosho yellow.jpg (76.52 KiB) Megtekintve 2740 alkalommal
-
- Ferrari355GTSUT_zpsa024a236.jpg (72.45 KiB) Megtekintve 2740 alkalommal