szép pakk. hogy tetszik a kis UT?schumimodells írta:Pakk jött.
Pakkot kaptam
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pakk jött.
- Csatolmányok
-
- 20130418_163941.jpg (2.85 MiB) Megtekintve 2765 alkalommal
Nekem a baloldali murci jött

Pakkot kaptam....vagyis érte mentem.... 
- Csatolmányok
-
- DSCF5708.JPG (4.08 MiB) Megtekintve 2812 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Börzéről:
- Csatolmányok
-
- image.jpg (965.71 KiB) Megtekintve 2836 alkalommal
Eljön az aPÓKalipszis 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem fura volt, hogy nagyon hallgattál modellügyben.frenchcarfan írta:Meglehetősen nagy erőfeszítések árán, lekattintottam magam a témáról. Ide is most csak azért nézek fel, hogy megy-e az oldal és béke, rend uralkodik-e! Rengeteg költeni valóm volt. Autót tankolni, tesztautóval is elmentem 2 délután alatt 479 km-et, a múltkori kátyú miatt stabilizátor pálca is kellett, no meg új gumiról nem is beszélve...Missa írta:Nagyon nem figyeled te mostanában a "modelles élet pulzusát" !![]()
Volt bizony!
Tehát nem tudok most modellekbe áldozni semmit. Lekellet szoktatom magam az OttO oldaláról és rengeteget is mulasztok emiatt, de "hamarosan" -szeptember körül- újra folytatom. Nem mintha valakit is szíven ütne az, ha én szünetet tartok, csak jelzem, hogy folytatom még ebben az évben tovább!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jó nagy lemaradásod lesz.frenchcarfan írta:Meglehetősen nagy erőfeszítések árán, lekattintottam magam a témáról. Ide is most csak azért nézek fel, hogy megy-e az oldal és béke, rend uralkodik-e! Rengeteg költeni valóm volt. Autót tankolni, tesztautóval is elmentem 2 délután alatt 479 km-et, a múltkori kátyú miatt stabilizátor pálca is kellett, no meg új gumiról nem is beszélve...Missa írta:Nagyon nem figyeled te mostanában a "modelles élet pulzusát" !![]()
Volt bizony!
Tehát nem tudok most modellekbe áldozni semmit. Lekellet szoktatom magam az OttO oldaláról és rengeteget is mulasztok emiatt, de "hamarosan" -szeptember körül- újra folytatom. Nem mintha valakit is szíven ütne az, ha én szünetet tartok, csak jelzem, hogy folytatom még ebben az évben tovább!
Várunk vissza.
Majd fél éves szünet? uhhhfrenchcarfan írta:Meglehetősen nagy erőfeszítések árán, lekattintottam magam a témáról. Ide is most csak azért nézek fel, hogy megy-e az oldal és béke, rend uralkodik-e! Rengeteg költeni valóm volt. Autót tankolni, tesztautóval is elmentem 2 délután alatt 479 km-et, a múltkori kátyú miatt stabilizátor pálca is kellett, no meg új gumiról nem is beszélve...Missa írta:Nagyon nem figyeled te mostanában a "modelles élet pulzusát" !![]()
Volt bizony!
Várunk vissza...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Meglehetősen nagy erőfeszítések árán, lekattintottam magam a témáról. Ide is most csak azért nézek fel, hogy megy-e az oldal és béke, rend uralkodik-e! Rengeteg költeni valóm volt. Autót tankolni, tesztautóval is elmentem 2 délután alatt 479 km-et, a múltkori kátyú miatt stabilizátor pálca is kellett, no meg új gumiról nem is beszélve...Missa írta:Nagyon nem figyeled te mostanában a "modelles élet pulzusát" !![]()
Volt bizony!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ha ez így megy, akkor van pár modellem, amit el kéne fuchsosítaniMissa írta:Nem tudom, valami "kisugárzásom" lehet. Tavaly véletlenül megláttam azt a California-t, jó, szóltam pár embernek, hogy van, aztán hipp-hopp szétkapkodták a 599 GTB-ket is. A shopban azt mondták, hónapok óta feléjük sem nézett senki... Most tegnap a Matchboxshopban passzoltak el egy Charger-t, állítólag mert annyit firkáltam róla.FrozenSilverM5 írta:Akkor megérte egy kicsit várni vele. Érdekes, mire én mentem másnap a kék California-ért, addigra az egyik ilyen már nem volt ott. Még hezitáltam is kicsit rajta.Missa írta:Azért nem pampogok a színe ellen, mert a feketék mellett ez néz ki igazán jól. De tényleg jó kinézésű masina. Élőben más, mint így képről.FrozenSilverM5 írta:Egy időben én is nagyon vágytam egy ilyen GTB-re, aztán inkább a California lett belőle. Egyébként nagyon klassz, gratulálok hozzá! Abban a trióban különösen jól néz kiMissa írta:Nem kifejezetten a börzéről van, de majdnem. Nekem ez jött ma: Kellet már a két testvér mellé:
Tavaly megszerezhettem volna, amikor a California-t vettem a Ferrari Shopban, volt még két ilyen. Aztán elvitték. Most egy ezressel olcsóbban jutottam hozzá.![]()
Esküszöm, leborotváloma hajam, karikát-keresztet teszek a fülembe és amolyan 1:18-as Horst Fuchs-á vedlek.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem tudom, valami "kisugárzásom" lehet. Tavaly véletlenül megláttam azt a California-t, jó, szóltam pár embernek, hogy van, aztán hipp-hopp szétkapkodták a 599 GTB-ket is. A shopban azt mondták, hónapok óta feléjük sem nézett senki... Most tegnap a Matchboxshopban passzoltak el egy Charger-t, állítólag mert annyit firkáltam róla.FrozenSilverM5 írta:Akkor megérte egy kicsit várni vele. Érdekes, mire én mentem másnap a kék California-ért, addigra az egyik ilyen már nem volt ott. Még hezitáltam is kicsit rajta.Missa írta:Azért nem pampogok a színe ellen, mert a feketék mellett ez néz ki igazán jól. De tényleg jó kinézésű masina. Élőben más, mint így képről.FrozenSilverM5 írta:Egy időben én is nagyon vágytam egy ilyen GTB-re, aztán inkább a California lett belőle. Egyébként nagyon klassz, gratulálok hozzá! Abban a trióban különösen jól néz kiMissa írta:Nem kifejezetten a börzéről van, de majdnem. Nekem ez jött ma: Kellet már a két testvér mellé:
Tavaly megszerezhettem volna, amikor a California-t vettem a Ferrari Shopban, volt még két ilyen. Aztán elvitték. Most egy ezressel olcsóbban jutottam hozzá.
Esküszöm, leborotváloma hajam, karikát-keresztet teszek a fülembe és amolyan 1:18-as Horst Fuchs-á vedlek.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Megnézem.Missa írta:Van a FB-on, csináltam egy Elite-Ferrari 599 albumot. Amit ma úgy hirtelen lefotózgattam, minden előkészület nélkül, azok a fotók már fent vannak: https://www.facebook.com/media/set/?set ... tif_t=likeschumimodells írta:Ilyen nekem is lesz, grat hozzá.Missa írta:Nem kifejezetten a börzéről van, de majdnem. Nekem ez jött ma: Kellet már a két testvér mellé:
Szívesen megnéznék róla pár képet, ha van.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Akkor megérte egy kicsit várni vele. Érdekes, mire én mentem másnap a kék California-ért, addigra az egyik ilyen már nem volt ott. Még hezitáltam is kicsit rajta.Missa írta:Azért nem pampogok a színe ellen, mert a feketék mellett ez néz ki igazán jól. De tényleg jó kinézésű masina. Élőben más, mint így képről.FrozenSilverM5 írta:Egy időben én is nagyon vágytam egy ilyen GTB-re, aztán inkább a California lett belőle. Egyébként nagyon klassz, gratulálok hozzá! Abban a trióban különösen jól néz kiMissa írta:Nem kifejezetten a börzéről van, de majdnem. Nekem ez jött ma: Kellet már a két testvér mellé:
Tavaly megszerezhettem volna, amikor a California-t vettem a Ferrari Shopban, volt még két ilyen. Aztán elvitték. Most egy ezressel olcsóbban jutottam hozzá.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem szerencsére volt pár előre megbeszélt biznisz, amiket a börzén ütöttünk nyélbe, meg vittem két ütőkártyát is (Kyosho F355, Elite F12) ha ezeket leszámolom, akkor igen, elmondható, hogy nem nagyon tiporták egymás lábát a portékáért a népek. de a társaság pazar volt.Missa írta:Ja, olvastam Dani "kesergőjét", hogy nem volt frankó a börze.Labdacs írta:erre már elég rég óta vágytam. lett lovacska is, a Stirling Moss-féle SWB-re nem nagyon volt jelentkező, azt megtartom.Missa írta:Szép!Labdacs írta:börzei zsákmány. igaz, elő volt már kábítva, de akkor is onnan jött velem haza.![]()
Látom te is megcsömörlöttél a "lovaktól".Az a múltkori fehér Merci is szép!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Van a FB-on, csináltam egy Elite-Ferrari 599 albumot. Amit ma úgy hirtelen lefotózgattam, minden előkészület nélkül, azok a fotók már fent vannak: https://www.facebook.com/media/set/?set ... tif_t=likeschumimodells írta:Ilyen nekem is lesz, grat hozzá.Missa írta:Nem kifejezetten a börzéről van, de majdnem. Nekem ez jött ma: Kellet már a két testvér mellé:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Azért nem pampogok a színe ellen, mert a feketék mellett ez néz ki igazán jól. De tényleg jó kinézésű masina. Élőben más, mint így képről.FrozenSilverM5 írta:Egy időben én is nagyon vágytam egy ilyen GTB-re, aztán inkább a California lett belőle. Egyébként nagyon klassz, gratulálok hozzá! Abban a trióban különösen jól néz kiMissa írta:Nem kifejezetten a börzéről van, de majdnem. Nekem ez jött ma: Kellet már a két testvér mellé:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Köszönöm! A Lexus változat már megvan, majdnem még egy lett, csak aztán kiderült, hogy van a japán változata is, így a Toyota RS200 Altezza lett belőle. Ennek a motorja, a lökhárítója és a belseje is más (jobbkormányos).Missa írta:Toyota? Én is Lexusnak néztem...FrozenSilverM5 írta:Köszi!schumimodells írta:Grat. Látom, a sárga Lexust nem tudtad kihagyni végül.FrozenSilverM5 írta:Börzei
[ Kép ]
Ez ráadásul nem is Lexus, hanem Toyota
Amúgy gratulálok hozzájuk, nekem az alsó tetszik a legjobban.
A Mustang Apué, már régóta vadászott egy ilyenre.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ilyen nekem is lesz, grat hozzá.Missa írta:Nem kifejezetten a börzéről van, de majdnem. Nekem ez jött ma: Kellet már a két testvér mellé: