JókLabdacs írta:én is gumisodtam.
Ha Hondára megy, akkor nem valami yokohama kellett volna?

JókLabdacs írta:én is gumisodtam.

Igen, elég tartósak, nagyon szeretjük őket. Néha néha azért akad hiba, de próbálunk mindent rendbe tenni rajtuk kívül-belül. De ez néha nehéz, ha az ember használja őket, a 190-esbe sajna már 2-szer is beletolattak...Missa írta:Jók ezek az "öreg" Mercik. Egyre jobban azon a véleményen vagyok, hogy ezek voltak az utolsó, tartós autók...chilisos írta:Készülődés a jó időre. Kívülről letisztítva, a beltér marad hétvégére. Holnap mennek a gumishoz.

apósomnak is van egy 190-ese. csak ünnepnapokon veszi elő. utoljára kb az esküvőnkön.Missa írta:Jók ezek az "öreg" Mercik. Egyre jobban azon a véleményen vagyok, hogy ezek voltak az utolsó, tartós autók...chilisos írta:Készülődés a jó időre. Kívülről letisztítva, a beltér marad hétvégére. Holnap mennek a gumishoz.

Jók ezek az "öreg" Mercik. Egyre jobban azon a véleményen vagyok, hogy ezek voltak az utolsó, tartós autók...chilisos írta:Készülődés a jó időre. Kívülről letisztítva, a beltér marad hétvégére. Holnap mennek a gumishoz.

Klassz így ez a sok csillagchilisos írta:Készülődés a jó időre. Kívülről letisztítva, a beltér marad hétvégére. Holnap mennek a gumishoz.

Citroen DS

Nekünk 2007-ben rendeztek egy "marha jót". Titok volt az egész, senki nem tudott semmit. Aztán busszal elvittek Esztergomba, ott beszálltunk egy kis hajóra és egy frankó kirándulásnak indult az egész. Aztán Tát-Mogyorósbányánál bejelentették, hogy a hajó süllyed és nekünk partre kell szállnunk egy "lakatlan szigetre". Van 5 perced, hogy a cuccaidból összeszedd, amit fontosnak találsz. Én vittem egy esőkabátot, torna csuka, lazanadrág, pólo öltözet. Svájci bicska mindig van nálam, azt nem említem. Na, mondom, ok még a telefon. Kolléganőim, akik délelőtt még tárgyaláson voltak, kiskosztümben, magassarkúban. Képzelheted, a megdöbbenésük. Én kb. 3 mp alatt kaptam magamra a mentőmellényt és amíg vártam a többiekre, hogy összeszedjék magukat és a "mentőcsónakba szálljunk, a WC-ből kicsentem 2 guriga WC papírt. Csak úgy tudat alatt. Persze volt röhögés a csajok közt. OK, lányok, holnap reggel visszatérünk erre a kacagásra... Kint a "szigeten" elkapott minket 2007 júniusának legnagyobb vihara. Borult az egész tervezett program, hogy GPS-szel keresünk enni-inni valót szállást. Futás a tisztásra és a vihar előtt állítsuk fel a sátrainkat. Az utolsó pillanatban húztam be a seggem az igluba, a kolléga mellé, aki akkor volt 60 éves. Aztán leszakadt az ég. Én ott ültem abban a qrva sátorban, pislogtam az esőbe és azon járt az eszem, hogy: "B...sza meg, 23 éven át hajóztam, hol 50°C meleg a gépházban, hol szakadóesőben javítottam a dieselt, miközben a viharkabátom a gumicsizmámba vezette a vizet, áztam, fáztam, izzadtam. Elmegyek dolgozni egy légkondis irodaházba és tessék, most ázok szarrá megint... Na ekkor teleszottyant az ivarszervem, kimásztam a sátorból. Kolléga kérdi hova mész? Cefréért ba'meg! Kell itt legyen valami cefre! És volt... Megmondom őszintén attól kezdve nem nagyon emlékeztem a program többi részére. Kicsit sajogtak az ujjaim reggel, a kolléga mesélte, hogy éjjel már csak csepegett az eső és grilleztünk, volt amikor a kolbászt az ujjaimmal vettem ki a rácsról, meg állítólag egyszer a parazsat is... És nem én voltam a legjobban leittasodva... Az egyik jogász manager csaj úgy benyomott, hogy előszőr minde 30 év körüli kollégát magafölé akart teperni, miután ez nem jött össze, körbe pisilte az összes sátrat, a másik ügyvezető igazgató (nő) az csak spontán zuhant el úgy, részegen, hogy 3 sátrat tarolt le... És még sorolhatnám. Az elmondottak szerint még én és a technikus kollégák voltunk a legkultúr-lényebbek... Ja, reggel jöttek a csajok, hogy úgy tudjuk nálad van egy guriga WC papír, tudnál adni belőle? Aha, ja itt van, arra ne menjetek, mert csalánt láttam arra felé, csípni fogja a seggetek...Labdacs írta:a mi csapatunkat mér nem nagyon kell építeni, ez spontán önszerveződő buli volt.Missa írta:Ez olyan "csapatépítősen" hangzik.Labdacs írta:tegnap sz@rrá áztam a munkahelyem tetején.
én csak kívül, de volt, aki belül is.
van egy grillsütős tetőterasz fent, ott követtünk el némi evés/ivást.

a mi csapatunkat mér nem nagyon kell építeni, ez spontán önszerveződő buli volt.Missa írta:Ez olyan "csapatépítősen" hangzik.Labdacs írta:tegnap sz@rrá áztam a munkahelyem tetején.

Mit csináltál ott?Labdacs írta:tegnap sz@rrá áztam a munkahelyem tetején.

Ez olyan "csapatépítősen" hangzik.Labdacs írta:tegnap sz@rrá áztam a munkahelyem tetején.

Sajna tesztautóoritomi írta:Most vetted vagy tesztautó?frenchcarfan írta:-
Amúgy szép.

Ez teccik!frenchcarfan írta:-
Most vetted vagy tesztautó?frenchcarfan írta:-

Nagyon szép ez a C5 Breakfrenchcarfan írta:-