Ki mit csinált, merre járt?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
-
- Csatolmányok
-
- DSCF0465.JPG (475.79 KiB) Megtekintve 5823 alkalommal
-
- DSCF0484.JPG (299.95 KiB) Megtekintve 5823 alkalommal
-
- DSCF0512.JPG (296.98 KiB) Megtekintve 5823 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Akármilyen hihetetlen, ez inkább rosszLabdacs írta:akkor ez most jó hír, vagy rossz hír?FrozenSilverM5 írta:Megtudtam, hogy továbbjutottam a döntőbe egy közgázversenyen... Ez csak azért vicces, mert mindent elkövettem, hogy ne sikerüljön. A globalizációhoz a Ford globális modellpaletta stratégiáját írtam, az üzleti tervem fejezeteit összekevertem és úgy általánosságban ötletem sincs a témakörökről, de mind hiába.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
akkor ez most jó hír, vagy rossz hír?FrozenSilverM5 írta:Megtudtam, hogy továbbjutottam a döntőbe egy közgázversenyen... Ez csak azért vicces, mert mindent elkövettem, hogy ne sikerüljön. A globalizációhoz a Ford globális modellpaletta stratégiáját írtam, az üzleti tervem fejezeteit összekevertem és úgy általánosságban ötletem sincs a témakörökről, de mind hiába.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Megtudtam, hogy továbbjutottam a döntőbe egy közgázversenyen... Ez csak azért vicces, mert mindent elkövettem, hogy ne sikerüljön. A globalizációhoz a Ford globális modellpaletta stratégiáját írtam, az üzleti tervem fejezeteit összekevertem és úgy általánosságban ötletem sincs a témakörökről, de mind hiába. 
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
3 napig eltűntem, sziasztok!
![55 [s55]](./images/smilies/055.gif)
- Csatolmányok
-
- DSC_0139[1].jpg (1.78 MiB) Megtekintve 5848 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Akkor meg van a megoldás! Vele megyek Szentendrére!Labdacs írta:ez konkrétan ott lakik, csak ha a múzeumba mész szombaton, nem látod, mert be van fogva nosztalgiajáratnak Bp-Szentendre viszonylatban.Missa írta:Vannak buszok is?Labdacs írta:igen, gyakorlatilag a BKV kötöttpályás gyűjteménye van itt, meg pár busz. amolyan állami minőségen: "lerakjuk, aztán amíg szét nem rohad, addig kiállítási tárgy"Missa írta:Az gyakorlatilag a BKV múzeuma nem? Még sosem voltam ott, egyszer meg kellene már nézni. Persze tervek vannak mindig, aztán március 15.-én sem mentem ki a vasúttörténetibe az Oldtimeresre... A francnak volt kedve a hóban tapicskolni...Labdacs írta:nálunk is volt délelőtt.Missa írta:Jól látom? A jobb oldalon, a kilincs fölött a Nap csillant meg? Ha tényleg a Nap volt, kérlek mesélj, milyen? Én már nem emlékszem rá...frenchcarfan írta:Kicsit elmentem kikapcsolódniMeg Patriknak segíteni ápolgatni az új porontyát
ezt kihasználva hosszú idő után végre eljutottunk a "kismúzeumba", ami a Szentendrei Városi Közlekedési Múzeumot jelenti. jó volt.
de Benedek imádja ezeket a régi villamosokat/Héveket/metrókocsikat.
Ilyen is? Azt hiszem ez volt az Ikarus 180-as: Még mindig, ha azt mondják, hogy Ikarus, elsőnek mindig ez a típus jut eszembe. 1975-ben költöztünk Budapestre, a Kelenföldi-pályaudvar melletti lakótelepre. Leánykori nevén a Szakasits Árpád útra (ma Etele út). A Kelenföldin volt a végállomás az akkor még létező 1-es és 83-as busznak és a mai is meglevő piros 7-esnek. Azokon a járatokon '78'-79-ig ilyen típusok voltak. A szívemhez nőttek. Az új kockák már nem tetszettek annyira.
Szóval ha van ilyen 180-as a múzeumban, egy okkal több, hogy kimenjek.
Hopp, most nézem, ez a 180-as, rá is van írva...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez konkrétan ott lakik, csak ha a múzeumba mész szombaton, nem látod, mert be van fogva nosztalgiajáratnak Bp-Szentendre viszonylatban.Missa írta:Vannak buszok is?Labdacs írta:igen, gyakorlatilag a BKV kötöttpályás gyűjteménye van itt, meg pár busz. amolyan állami minőségen: "lerakjuk, aztán amíg szét nem rohad, addig kiállítási tárgy"Missa írta:Az gyakorlatilag a BKV múzeuma nem? Még sosem voltam ott, egyszer meg kellene már nézni. Persze tervek vannak mindig, aztán március 15.-én sem mentem ki a vasúttörténetibe az Oldtimeresre... A francnak volt kedve a hóban tapicskolni...Labdacs írta:nálunk is volt délelőtt.Missa írta:Jól látom? A jobb oldalon, a kilincs fölött a Nap csillant meg? Ha tényleg a Nap volt, kérlek mesélj, milyen? Én már nem emlékszem rá...frenchcarfan írta:Kicsit elmentem kikapcsolódniMeg Patriknak segíteni ápolgatni az új porontyát
ezt kihasználva hosszú idő után végre eljutottunk a "kismúzeumba", ami a Szentendrei Városi Közlekedési Múzeumot jelenti. jó volt.
Ilyen is? Azt hiszem ez volt az Ikarus 180-as: Még mindig, ha azt mondják, hogy Ikarus, elsőnek mindig ez a típus jut eszembe. 1975-ben költöztünk Budapestre, a Kelenföldi-pályaudvar melletti lakótelepre. Leánykori nevén a Szakasits Árpád útra (ma Etele út). A Kelenföldin volt a végállomás az akkor még létező 1-es és 83-as busznak és a mai is meglevő piros 7-esnek. Azokon a járatokon '78'-79-ig ilyen típusok voltak. A szívemhez nőttek. Az új kockák már nem tetszettek annyira.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Vannak buszok is?Labdacs írta:igen, gyakorlatilag a BKV kötöttpályás gyűjteménye van itt, meg pár busz. amolyan állami minőségen: "lerakjuk, aztán amíg szét nem rohad, addig kiállítási tárgy"Missa írta:Az gyakorlatilag a BKV múzeuma nem? Még sosem voltam ott, egyszer meg kellene már nézni. Persze tervek vannak mindig, aztán március 15.-én sem mentem ki a vasúttörténetibe az Oldtimeresre... A francnak volt kedve a hóban tapicskolni...Labdacs írta:nálunk is volt délelőtt.Missa írta:Jól látom? A jobb oldalon, a kilincs fölött a Nap csillant meg? Ha tényleg a Nap volt, kérlek mesélj, milyen? Én már nem emlékszem rá...frenchcarfan írta:Kicsit elmentem kikapcsolódniMeg Patriknak segíteni ápolgatni az új porontyát
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, gyakorlatilag a BKV kötöttpályás gyűjteménye van itt, meg pár busz. amolyan állami minőségen: "lerakjuk, aztán amíg szét nem rohad, addig kiállítási tárgy"Missa írta:Az gyakorlatilag a BKV múzeuma nem? Még sosem voltam ott, egyszer meg kellene már nézni. Persze tervek vannak mindig, aztán március 15.-én sem mentem ki a vasúttörténetibe az Oldtimeresre... A francnak volt kedve a hóban tapicskolni...Labdacs írta:nálunk is volt délelőtt.Missa írta:Jól látom? A jobb oldalon, a kilincs fölött a Nap csillant meg? Ha tényleg a Nap volt, kérlek mesélj, milyen? Én már nem emlékszem rá...frenchcarfan írta:Kicsit elmentem kikapcsolódniMeg Patriknak segíteni ápolgatni az új porontyát
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az gyakorlatilag a BKV múzeuma nem? Még sosem voltam ott, egyszer meg kellene már nézni. Persze tervek vannak mindig, aztán március 15.-én sem mentem ki a vasúttörténetibe az Oldtimeresre... A francnak volt kedve a hóban tapicskolni...Labdacs írta:nálunk is volt délelőtt.Missa írta:Jól látom? A jobb oldalon, a kilincs fölött a Nap csillant meg? Ha tényleg a Nap volt, kérlek mesélj, milyen? Én már nem emlékszem rá...frenchcarfan írta:Kicsit elmentem kikapcsolódniMeg Patriknak segíteni ápolgatni az új porontyát
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nálunk is volt délelőtt.Missa írta:Jól látom? A jobb oldalon, a kilincs fölött a Nap csillant meg? Ha tényleg a Nap volt, kérlek mesélj, milyen? Én már nem emlékszem rá...frenchcarfan írta:Kicsit elmentem kikapcsolódniMeg Patriknak segíteni ápolgatni az új porontyát
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jól látom? A jobb oldalon, a kilincs fölött a Nap csillant meg? Ha tényleg a Nap volt, kérlek mesélj, milyen? Én már nem emlékszem rá...frenchcarfan írta:Kicsit elmentem kikapcsolódniMeg Patriknak segíteni ápolgatni az új porontyát
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Kicsit elmentem kikapcsolódni
Meg Patriknak segíteni ápolgatni az új porontyát 
- Csatolmányok
-
- DSC_0128.jpg (1.85 MiB) Megtekintve 5836 alkalommal
-
- DSC_0129.jpg (1.58 MiB) Megtekintve 5836 alkalommal
-
- DSC_0130.jpg (1.49 MiB) Megtekintve 5836 alkalommal
-
- DSC_0132.jpg (1.87 MiB) Megtekintve 5836 alkalommal
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az nálam is van.Labdacs írta:CR-V-ben is ültél?FrozenSilverM5 írta:Utaztam Opel Ampera-ban. Cuki meg minden, de valahogy remélem, hogy nem ez a jövő.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
CR-V-ben is ültél?FrozenSilverM5 írta:Utaztam Opel Ampera-ban. Cuki meg minden, de valahogy remélem, hogy nem ez a jövő.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Utaztam Opel Ampera-ban. Cuki meg minden, de valahogy remélem, hogy nem ez a jövő.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
attól függ, mi a feladat. ha egy két ablakos kis gyöszt kell összedobni, akkor arra lehet, hogy jobb egy Pascal (Delphi) környezet.frenchcarfan írta:Én spec, rühellem a Pascalt, sokkal ésszerűbbek tűnik a C# és a C++Labdacs írta:erőszakolod itt szegény rendszert.schumimodells írta:Tettem a Note-ra, egy Windows Phone 8 témát, elég szuper, tiszta Nokia Lumia feeling.
Egy darabig marad.
hallottam egy történetet egy programozóról, aki pascal-ban dolgozott, de át kellett térnie c++-ra, amit valamiért nem bírt megszokni, ezért az összes c++-os szintaktikai elemet átdefiniálta pascalosra. aki ránézett a kódjára, először azt hihette, hogy pascal.
egyébként a Pascal inkább oktatónyelv-szerű, mint amilyen anno a BASIC volt.
ipari szinten nem nagyon használják, inkább csak az oktatásban. egyszerű, az alapokat viszonylag könnyű benne elsajátítani, de azért vannak komoly korlátai.