Én spec, rühellem a Pascalt, sokkal ésszerűbbek tűnik a C# és a C++Labdacs írta:erőszakolod itt szegény rendszert.schumimodells írta:Tettem a Note-ra, egy Windows Phone 8 témát, elég szuper, tiszta Nokia Lumia feeling.
Egy darabig marad.
hallottam egy történetet egy programozóról, aki pascal-ban dolgozott, de át kellett térnie c++-ra, amit valamiért nem bírt megszokni, ezért az összes c++-os szintaktikai elemet átdefiniálta pascalosra. aki ránézett a kódjára, először azt hihette, hogy pascal.
Ki mit csinált, merre járt?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
erőszakolod itt szegény rendszert.schumimodells írta:Tettem a Note-ra, egy Windows Phone 8 témát, elég szuper, tiszta Nokia Lumia feeling.
Egy darabig marad.
hallottam egy történetet egy programozóról, aki pascal-ban dolgozott, de át kellett térnie c++-ra, amit valamiért nem bírt megszokni, ezért az összes c++-os szintaktikai elemet átdefiniálta pascalosra. aki ránézett a kódjára, először azt hihette, hogy pascal.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tettem a Note-ra, egy Windows Phone 8 témát, elég szuper, tiszta Nokia Lumia feeling.
Egy darabig marad.
Egy darabig marad.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_2013-04-02-18-51-25.png (154.55 KiB) Megtekintve 5838 alkalommal
-
- Screenshot_2013-04-02-18-51-33.png (363.01 KiB) Megtekintve 5838 alkalommal
-
- Screenshot_2013-04-02-18-51-39.png (509.08 KiB) Megtekintve 5838 alkalommal
-
- Screenshot_2013-04-02-18-51-43.png (451.68 KiB) Megtekintve 5838 alkalommal
-
- Screenshot_2013-04-02-18-52-09.png (191.79 KiB) Megtekintve 5838 alkalommal
-
- Screenshot_2013-04-02-18-52-00.png (1.03 MiB) Megtekintve 5838 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
gumikérdésileg örülök, mert az új nyári gumikat még nem kellett megvennünk márciusban. lehet, hogy csak májusban kell.Missa írta:Én rájöttem miért van még mindig tél!Labdacs írta:nekem gyárilag ezzel adták, nem rossz gumi. a Golfon valami koreai cucc volt első szerelékileg, mostanra kopott el teljesen. azzal sem éreztem semmi problémát.FrozenSilverM5 írta:Az enyémen is Dunlop SP Sport Fastresponse van, Apuén pedig Michelin PilotLabdacs írta:egyelőre nálam mindkét autón maradnak az UG7-esek.FrozenSilverM5 írta:Valahol biztosan...Labdacs írta:jó idő? hol?FrozenSilverM5 írta:Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
ha kijön a jó idő, a Golf kap vadiúj Michelin Energy Saver+-okat, a Jazz-re még egy idényig marad a Dunlop SP Sport.
Ahol lakom van egy Octavias fickó. Februárban, amikor kicsit jobb idő volt lecserélte a gumijait. Dumáltunk, kérdeztem nem korai egy kicsit? Áhh, dehogy. Na ezután beterítette az országot a hó. A fazon hipp-hopp vissza cserélte a kerekeit... Szombaton láttam, megint cseréli a kerekeit. Ma meg megint szar idő van.
Kérdem a fórum társakat, ma ha haza megyek, megverjem?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én rájöttem miért van még mindig tél!Labdacs írta:nekem gyárilag ezzel adták, nem rossz gumi. a Golfon valami koreai cucc volt első szerelékileg, mostanra kopott el teljesen. azzal sem éreztem semmi problémát.FrozenSilverM5 írta:Az enyémen is Dunlop SP Sport Fastresponse van, Apuén pedig Michelin PilotLabdacs írta:egyelőre nálam mindkét autón maradnak az UG7-esek.FrozenSilverM5 írta:Valahol biztosan...Labdacs írta:jó idő? hol?FrozenSilverM5 írta:Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
ha kijön a jó idő, a Golf kap vadiúj Michelin Energy Saver+-okat, a Jazz-re még egy idényig marad a Dunlop SP Sport.
Ahol lakom van egy Octavias fickó. Februárban, amikor kicsit jobb idő volt lecserélte a gumijait. Dumáltunk, kérdeztem nem korai egy kicsit? Áhh, dehogy. Na ezután beterítette az országot a hó. A fazon hipp-hopp vissza cserélte a kerekeit... Szombaton láttam, megint cseréli a kerekeit. Ma meg megint szar idő van.
Kérdem a fórum társakat, ma ha haza megyek, megverjem?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem gyárilag ezzel adták, nem rossz gumi. a Golfon valami koreai cucc volt első szerelékileg, mostanra kopott el teljesen. azzal sem éreztem semmi problémát.FrozenSilverM5 írta:Az enyémen is Dunlop SP Sport Fastresponse van, Apuén pedig Michelin PilotLabdacs írta:egyelőre nálam mindkét autón maradnak az UG7-esek.FrozenSilverM5 írta:Valahol biztosan...Labdacs írta:jó idő? hol?FrozenSilverM5 írta:Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az enyémen is Dunlop SP Sport Fastresponse van, Apuén pedig Michelin PilotLabdacs írta:egyelőre nálam mindkét autón maradnak az UG7-esek.FrozenSilverM5 írta:Valahol biztosan...Labdacs írta:jó idő? hol?FrozenSilverM5 írta:Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
- Csatolmányok
-
- DSCF0390.JPG (609.82 KiB) Megtekintve 5761 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Én ma rendeltem 2 nyári gummát a kék bálnára. Aztán majd májusban felrakatom,persze ha nem marad el idén a nyár...

- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tényleg, hol is?Labdacs írta:jó idő? hol?FrozenSilverM5 írta:Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
Budapest, 11. kerület, Petőfi-híd. 14:05. A hóesés kb. félórával ezelőtt állt el. Hurrá, akkor jön a tavasz!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyelőre nálam mindkét autón maradnak az UG7-esek.FrozenSilverM5 írta:Valahol biztosan...Labdacs írta:jó idő? hol?FrozenSilverM5 írta:Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Valahol biztosan...Labdacs írta:jó idő? hol?FrozenSilverM5 írta:Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jó idő? hol?FrozenSilverM5 írta:Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mindkét Bömbi megkapta a téli mamusz helyett a strandpapucsokat a jó időre való tekintettel. Meg elmentem a megoperált fényképezőgépemért.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Már így is elég jól néz ki! Hallottam a kapcsolókról, na arra nagyon kíváncsi vagyokHunMarillion írta:Tegnap elkezdtem gatyába rázni az 1:18-as garázst. Világítótesteket raktam a mennyezeti gerendákra, a vezetékeit forrasztgattam, próbáltam eltüntetni a fal mögött a kábelrengeteget, majd sikeresen letörtem néhány lábat a mikrokapcsolóról, aminek egyenes következménye, hogy kezdhettem újraforrasztani mindent. Tehát, rendesen küzdöttem az elemekkel. Ez utóbbi érthető szó szerint is!![]()
Ma - sűrű anyázások közepette - folytattam a fejlesztőmunkát, de inkább csak rondítás lett az eredmény. Ocsmány lett a járólapozás!Így aztán nagyon gyorsan összepakoltam. Majd egyszer kijavítom és folytatom, ha lesz valami jobb ötletem a padló kivitelezésére.......
[ Kép ]
- HunMarillion
- Új felhasználó

Tegnap elkezdtem gatyába rázni az 1:18-as garázst. Világítótesteket raktam a mennyezeti gerendákra, a vezetékeit forrasztgattam, próbáltam eltüntetni a fal mögött a kábelrengeteget, majd sikeresen letörtem néhány lábat a mikrokapcsolóról, aminek egyenes következménye, hogy kezdhettem újraforrasztani mindent. Tehát, rendesen küzdöttem az elemekkel. Ez utóbbi érthető szó szerint is!
Ma - sűrű anyázások közepette - folytattam a fejlesztőmunkát, de inkább csak rondítás lett az eredmény. Ocsmány lett a járólapozás!
Így aztán nagyon gyorsan összepakoltam. Majd egyszer kijavítom és folytatom, ha lesz valami jobb ötletem a padló kivitelezésére.......

Ma - sűrű anyázások közepette - folytattam a fejlesztőmunkát, de inkább csak rondítás lett az eredmény. Ocsmány lett a járólapozás!

- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Tegnap az általam szervezett első találkozónkat vezényletem le. 56-an gyűltünk össze, ez nem is rossz szerintem.
Pár kép: http://www.franciaautoklub.hu/?page_id=3440
Pár kép: http://www.franciaautoklub.hu/?page_id=3440
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Komolyan ezért kell évi 24 ezer forintot befizetni az önkormányzatnak súlyadó, vagy teljesítményadó címen, amiből elvileg karbantartják az utakat. Rohadjon meg mind, aki az én költségemre spórolta ki az anyagot az útból. Vicc!
Adják vissza a pénzem, az pont fedezi az új gumit...
Adják vissza a pénzem, az pont fedezi az új gumit...
- Csatolmányok
-
- DSC_0082.jpg (1.93 MiB) Megtekintve 5762 alkalommal
-
- DSC_0083.jpg (1.7 MiB) Megtekintve 5762 alkalommal
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nagyszüleim és keresztanyám Borsodban laknak egy kis faluban...Tegnap délután fél 1 óta nincsen áram.
Lehúzta a kocsiablakot és egy jégtábla volt ott.
Lehúzta a kocsiablakot és egy jégtábla volt ott.