Modellkereső
Re: Modellkereső
Köszi.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Talán az eBay-en volna még érdemes szétnézni.S.Fox írta:Köszi, rákerestem. Úgy látom, nem lesz egyszerűschumimodells írta:Modelissimo.deS.Fox írta:Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt és remélem hogy jó rovatba írom: keresném - lehetőleg, de nem kizárólag 1:43-ban - gyártótól függetlenül, az alábbi típusokat:
Ford Ranger 1999-2005 lehetőleg kék
R19 Chamade első széria
Mercedes w123 230 lehetőség szerint sárga
Mercedes w124 230
Skoda Favorit
Fiat Bravo 2007 - bordó
Opel Astra F és G
Mitsubishi Starion
Ford Focus I, II és III csak ötajtós
Alfa 146
Ford Sierra (nem xr4 és nem Cossie), ötajtós
jelenlegi Swift
Citroen c3 első széria ezüst
Fiat Tipo és Tempra
Kérném segítségeteket, hol érdemes utánanéznem, itthoni webboltokat többé-kevésbé már átnéztem. Abban sem vagyok egyébként biztos, hogy mindegyik létezik-e Temprát pl sehol nem találtam, külföldön sem.
Köszi előre is
SFox
Modelcarword. de. A modelcarworld.de-en találtam néhányat. sajnos a modellissimon alig, olyat meg egyáltalán nem, ami a másikon nem volt.
A Tipo, Tempra, Swift, Starion és Chamade reménytelennek tűnik
Köszi, rákerestem. Úgy látom, nem lesz egyszerűschumimodells írta:Modelissimo.deS.Fox írta:Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt és remélem hogy jó rovatba írom: keresném - lehetőleg, de nem kizárólag 1:43-ban - gyártótól függetlenül, az alábbi típusokat:
R19 Chamade első széria
Mercedes w124 230
Skoda Favorit
Fiat Bravo 2007 - bordó
Opel Astra F és G
Mitsubishi Starion
Alfa 146
jelenlegi Swift
Fiat Tipo és Tempra
Kérném segítségeteket, hol érdemes utánanéznem, itthoni webboltokat többé-kevésbé már átnéztem. Abban sem vagyok egyébként biztos, hogy mindegyik létezik-e Temprát pl sehol nem találtam, külföldön sem.
Köszi előre is
SFox
Modelcarword. de
A Tipo, Tempra, Swift, Starion és Chamade reménytelennek tűnik
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Modelissimo.deS.Fox írta:Üdv Mindenkinek!
R19 Chamade első széria
Mercedes w124 230
Skoda Favorit
Fiat Bravo 2007 - bordó
Opel Astra F és G
Mitsubishi Starion
Alfa 146
jelenlegi Swift
Fiat Tipo és Tempra
Köszi előre is
SFox
Modelcarword. de
Üdv Mindenkinek!
R19 Chamade első széria
Mercedes w124 230
Skoda Favorit
Fiat Bravo 2007 - bordó
Opel Astra F és G
Mitsubishi Starion
Alfa 146
jelenlegi Swift
Fiat Tipo és Tempra
Köszi előre is
SFox
R19 Chamade első széria
Mercedes w124 230
Skoda Favorit
Fiat Bravo 2007 - bordó
Opel Astra F és G
Mitsubishi Starion
Alfa 146
jelenlegi Swift
Fiat Tipo és Tempra
Köszi előre is
SFox
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na, mondjuk ez a '69-es Dodge Charger projektem letudva!Missa írta:Sziasztok!
Autoworld (ex ERTL) Authentics - 1969-es Dodge Charger-t keresek. Nem General Lee-t!
Valami ilyesmit:
AMM978 - Bronz - Beige vinil tetős: Az igazi nagy durranás ez lenne, de tudtommal ez a nagyon (a harmadik hatványon) ritkaság: Aztán ezt, az AMM924-es cikkszámút: Esetleg a sima fekete (fehér super bee csíkos) HEMI motorost: Ha valaki tud bármelyikükből eladót, lécci szóljon: Köszönöm!
Hála Dofeknénak, sikerült egyet beszerezni. Nem mondom, nem egy USA Ebay-áron, de nem mertem reszkírozni a vámmal... Volt nekem annak idején elég afférom velük és jól jöttem ki a dologból. Nem biztos, hogy most is tartott volna a "siker-szériám"...
Azért ezt se a tv-ben lehet látni,mostanság...chilisos írta:'Dirty Mary Crazy Larry'
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
'Dirty Mary Crazy Larry'Missa írta:Ez is valami filmes kocsi? Nem ismerem fel.chilisos írta:Sose lehet tudni mit hoznak ki. Ezt is ki akarták(nyáron jelent volna meg), de végül törölték:Missa írta:Hát, az első mondatodban ez nem tetszik: "..még lehet kapni..." Ha csak simán az lenne, hogy lehet kapni, nyugisabb lennék. Vagy akkor, ha tudnám, hogy a bronz-beige változat után valami mégfrankóbbat dobnak piacra, belátható időn belül.chilisos írta:Az elsőt még lehet kapni (Németo: 80€, USA: 60$). A többi meg szinte biztos, hogy csak az amerikai ebayen bukkanhat fel. Beállítod a mentett keresést, és megvárod míg felbukkan egy.
[ Kép ]
[ Kép ]
Lehet azért mert ehhez már új kerekeket kelle volna csinálni...amúgy a General Lee-hez is, mert a filmben nem a gyári virsligumik vannak rajta, meg a nyomtáv is szélesebb...Látni láttam a neten, csak nem figyeltem, hogy ez miről nevezetes. Amúgy jól néz ki. Én egy sima utcainak is nagyon örülnék. Egyébként pont tegnap néztem meg újra a Christine-t. Hát abban is van egy Charger. Igaz 68-as és biztos, hogy nem R/T, de Charger.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez is valami filmes kocsi? Nem ismerem fel.chilisos írta:Sose lehet tudni mit hoznak ki. Ezt is ki akarták(nyáron jelent volna meg), de végül törölték:Missa írta:Hát, az első mondatodban ez nem tetszik: "..még lehet kapni..." Ha csak simán az lenne, hogy lehet kapni, nyugisabb lennék. Vagy akkor, ha tudnám, hogy a bronz-beige változat után valami mégfrankóbbat dobnak piacra, belátható időn belül.chilisos írta:Az elsőt még lehet kapni (Németo: 80€, USA: 60$). A többi meg szinte biztos, hogy csak az amerikai ebayen bukkanhat fel. Beállítod a mentett keresést, és megvárod míg felbukkan egy.
[ Kép ]
[ Kép ]
Lehet azért mert ehhez már új kerekeket kelle volna csinálni...amúgy a General Lee-hez is, mert a filmben nem a gyári virsligumik vannak rajta, meg a nyomtáv is szélesebb...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Sose lehet tudni mit hoznak ki. Ezt is ki akarták(nyáron jelent volna meg), de végül törölték:Missa írta:Hát, az első mondatodban ez nem tetszik: "..még lehet kapni..." Ha csak simán az lenne, hogy lehet kapni, nyugisabb lennék. Vagy akkor, ha tudnám, hogy a bronz-beige változat után valami mégfrankóbbat dobnak piacra, belátható időn belül.chilisos írta:Az elsőt még lehet kapni (Németo: 80€, USA: 60$). A többi meg szinte biztos, hogy csak az amerikai ebayen bukkanhat fel. Beállítod a mentett keresést, és megvárod míg felbukkan egy.

Lehet azért mert ehhez már új kerekeket kelle volna csinálni...amúgy a General Lee-hez is, mert a filmben nem a gyári virsligumik vannak rajta, meg a nyomtáv is szélesebb...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát, az első mondatodban ez nem tetszik: "..még lehet kapni..." Ha csak simán az lenne, hogy lehet kapni, nyugisabb lennék. Vagy akkor, ha tudnám, hogy a bronz-beige változat után valami mégfrankóbbat dobnak piacra, belátható időn belül.chilisos írta:Az elsőt még lehet kapni (Németo: 80€, USA: 60$). A többi meg szinte biztos, hogy csak az amerikai ebayen bukkanhat fel. Beállítod a mentett keresést, és megvárod míg felbukkan egy.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az elsőt még lehet kapni (Németo: 80€, USA: 60$). A többi meg szinte biztos, hogy csak az amerikai ebayen bukkanhat fel. Beállítod a mentett keresést, és megvárod míg felbukkan egy. 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Sziasztok!
Autoworld (ex ERTL) Authentics - 1969-es Dodge Charger-t keresek. Nem General Lee-t!
Valami ilyesmit:
AMM978 - Bronz - Beige vinil tetős: Az igazi nagy durranás ez lenne, de tudtommal ez a nagyon (a harmadik hatványon) ritkaság: Aztán ezt, az AMM924-es cikkszámút: Esetleg a sima fekete (fehér super bee csíkos) HEMI motorost: Ha valaki tud bármelyikükből eladót, lécci szóljon: Köszönöm!
Valami ilyesmit:
Üdv!
Én ezt keresem égen földön!
Ha valaki tud ilyet, vagy tud segiteni szlovákiából rendelésben akkor az nagyon jó lenne!
http://www.carmodels.sk/obchod/model/92 ... 700-4-2011
Valakinek nincs egy ilyen eladó? 1:18 1986 Ford mustang. Szín mindegy,doboz nem feltétel.
- Csatolmányok
-
- 11381-15897-large.jpg (10.7 KiB) Megtekintve 3968 alkalommal
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
1:43-as T3-as vagy azutáni Transportert keresek. Illetve Citroen Jumpert v. Peugeot Boxert v. Renault Trafic-ot!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem hozzám került, hanem közvetlenül az ismerősömhöz, aki kereste, én csak segítettem neki felkutatni.janee írta:Képet!Labdacs írta:időközben találtam.Labdacs írta:arra gondoltam, hogy a "keresem" típusú hirdetések kerülhetnének akár egy topikba is.
nyitnám is a sort.
E60-as kombi ötös BMW-t keresek, feketében, 1:18-ban.
Képet!Labdacs írta:időközben találtam.Labdacs írta:arra gondoltam, hogy a "keresem" típusú hirdetések kerülhetnének akár egy topikba is.
nyitnám is a sort.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
időközben találtam.Labdacs írta:arra gondoltam, hogy a "keresem" típusú hirdetések kerülhetnének akár egy topikba is.
nyitnám is a sort.