Repülők

Ha nem találtad meg a fenti méretarányok között a sajátodat, akkor itt a helyed!
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Re: Repülők

Olvasatlan hozzászólás Szerző: chilisos »

Labdacs írta:
chilisos írta:Még kb. 1 hónapja összegyűjtöttem, melyek azok, amiket mindenképp be szeretnék szerezni egyszer. 3 napja pedig el is kezdtem kutakodni a modellek után.
Első két jelöltem a Hobbymaster 1:72 F22 Raptor és a Hogan Wings 1:200 747-8i. Egyelőre az utóbbi az esélyesebb, ki is néztem belőle egy Lufthansa-sat és egy gyári Boeing festésest. Szerintetek melyik a jobb?

[ Kép ]
[ Kép ]
az alsó festés elvileg létezik narancsban is, az nincs meg modellben?
De van, de nekem a kék jobban tetszik.
Kép
A Boeing festésesek vannak ilyen fa talppal is, kint ugyannyi, nálunk meg sokkal drágább mert csak az USA-ból lehet szerezni.
Kép
Kép
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Labdacs »

chilisos írta:Még kb. 1 hónapja összegyűjtöttem, melyek azok, amiket mindenképp be szeretnék szerezni egyszer. 3 napja pedig el is kezdtem kutakodni a modellek után.
Első két jelöltem a Hobbymaster 1:72 F22 Raptor és a Hogan Wings 1:200 747-8i. Egyelőre az utóbbi az esélyesebb, ki is néztem belőle egy Lufthansa-sat és egy gyári Boeing festésest. Szerintetek melyik a jobb?

[ Kép ]
[ Kép ]
az alsó festés elvileg létezik narancsban is, az nincs meg modellben?
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Még kb. 1 hónapja összegyűjtöttem, melyek azok, amiket mindenképp be szeretnék szerezni egyszer. 3 napja pedig el is kezdtem kutakodni a modellek után.

Kép
Kép
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

FrozenSilverM5 írta:
chilisos írta:Ide kerülhet bármi, ami repülőgép, helikopter stb. modellekkel kapcsolatos, bármilyen méretarányban.
Bajban leszel, ahogy látom :lol:
Eléggé, már regisztráltam repülős fórumra is, megkerestem a magyar boltokat a neten és tájékozódok folyamatosan. :lol:
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

chilisos írta:Ide kerülhet bármi, ami repülőgép, helikopter stb. modellekkel kapcsolatos, bármilyen méretarányban.
Bajban leszel, ahogy látom :lol:
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Repülők

Ide kerülhet bármi, ami repülőgép, helikopter stb. modellekkel kapcsolatos, bármilyen méretarányban.
Válasz küldése