nem tudom, hogy sikerült, az is lehet, hogy valami feszültség volt az öntvényben, ami miatt így elpattant.ko1122 írta:Hú, hát kár érte. Ami nekem jött annak a csomagtartóra ragasztott (vagy préselt) műanyag krómos diszléc volt leugorva, de az sec-perc alatt orvosolható volt.Labdacs írta:megy fel a vaternyára egyforintosra, hátha valaki fel tudja használni diorámába.schumimodells írta:Kár érte.Labdacs írta:első:
Mi lesz a sorsa?
Ez az A oszlop törés elég meredeknek tűnik, főleg hogy a dobozon sem látszik behatás. Biztosán gyártás közben sumákolta el valaki.
Bulgárból jött egy szintén Motormax Nissan GT-R hozzám, annak a hátsó szárnya volt letörve (a ragasztási pontnál vált el), viszont a külső csomagoláson is látszott hogy focizhattak a csomaggal, maga az autó doboza is elég viseltes, de minden probléma nélkül orvosolható volt, és sokkal szebb minőség mint a GTO Judge, pedig ugyan az a gyártó.
Sérülten érkezett modellek galériája
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Sérülten érkezett modellek galériája
Hú, hát kár érte. Ami nekem jött annak a csomagtartóra ragasztott (vagy préselt) műanyag krómos diszléc volt leugorva, de az sec-perc alatt orvosolható volt.Labdacs írta:megy fel a vaternyára egyforintosra, hátha valaki fel tudja használni diorámába.schumimodells írta:Kár érte.Labdacs írta:első:
Mi lesz a sorsa?
Ez az A oszlop törés elég meredeknek tűnik, főleg hogy a dobozon sem látszik behatás. Biztosán gyártás közben sumákolta el valaki.
Bulgárból jött egy szintén Motormax Nissan GT-R hozzám, annak a hátsó szárnya volt letörve (a ragasztási pontnál vált el), viszont a külső csomagoláson is látszott hogy focizhattak a csomaggal, maga az autó doboza is elég viseltes, de minden probléma nélkül orvosolható volt, és sokkal szebb minőség mint a GTO Judge, pedig ugyan az a gyártó.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
megy fel a vaternyára egyforintosra, hátha valaki fel tudja használni diorámába.schumimodells írta:Kár érte.Labdacs írta:első:
Mi lesz a sorsa?
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekem az Actros jött úgy, hogy az oldalsó légterelő mellé volt csomagolva. Csak az a gáz, hogy az nem leszedhető, emberünk meg letörte mindkettőt. Szerintem az elsőnél észrevette, de gondolta legyen szimmetrikus akkor már. Szerencsére sikerült visszaragasztanom.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kár érte.Labdacs írta:első:
Mi lesz a sorsa?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Sérülten érkezett modellek galériája
első:
- Csatolmányok