Valami Amerika:
- DSCF0992.JPG (3.22 MiB) Megtekintve 7870 alkalommal
- DSCF0996.JPG (3.67 MiB) Megtekintve 7870 alkalommal

PETYCHOPPER írta:Azert jo tudni a kulombseget a Lada es a Zsiguli kozt

Értem, köszi.lazsoma írta:Specti írta:Egyértelműen a fehérre gondoltam, a másiknak olyan játékautó hatása van …lazsoma írta:Specti írta:Egész helyesen nézz ki ez a Toyota ...
Az 1:24-es motorokkal kapcsolatosan van egy kérdésem: Fel lehet őket stabilan szerelni arra a fekete talapzatra, amelyet a képen látok?![]()
Toyota -melyik tetszikFehér
Piros
![]()
Motorokról :
IGEN.
Fixen rögzítettem,jobb így mint ha felborulna és törne.
A motoroknál, hogyan történt a rögzítés?![]()
Hát persze hogy a fehér csak keresztkérdés volt .
Na vicc ide-oda : Az a kis átlátszó talphoz van rögzítve a motor , majd ragasztva van az aljzathoz./Pirossal körbe jelölve /

Specti írta:Egyértelműen a fehérre gondoltam, a másiknak olyan játékautó hatása van …lazsoma írta:Specti írta:Egész helyesen nézz ki ez a Toyota ...
Az 1:24-es motorokkal kapcsolatosan van egy kérdésem: Fel lehet őket stabilan szerelni arra a fekete talapzatra, amelyet a képen látok?![]()
Piros
![]()
Motorokról :
IGEN.
A motoroknál, hogyan történt a rögzítés?

Egyértelműen a fehérre gondoltam, a másiknak olyan játékautó hatása van …lazsoma írta:Specti írta:Egész helyesen nézz ki ez a Toyota ...
Piros
![]()
Motorokról :
IGEN.

Specti írta:Egész helyesen nézz ki ez a Toyota ...
Az 1:24-es motorokkal kapcsolatosan van egy kérdésem: Fel lehet őket stabilan szerelni arra a fekete talapzatra, amelyet a képen látok?

Specti írta:Nagyon klasszak a Pobedák ... Mindegyiknek eredete a színe vagy van olyan is amelyiket átfestetted?

PETYCHOPPER írta:Szep mind a ket valtozatban.

Specti írta:Nekem ablakok nélkül jobban tetszett.

Specti írta:Tetszik a Golf! Az átalakítást gyorsan megoldottad ...lazsoma írta:![]()
Az új darab nálunk a Golf MK I . volt .Akkor cabrio is kell. Félkészen![]()
Ja és nem festem át ,nekem ez a szín olyan golfos.