A fekete kell.Specti írta:Ma jelent meg az IST Facebook oldalán ...
Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hál' Istennek nyílik a hátsó ajtó is. Jól néz ki, jobban, mint a Lada/Fiat/Seat trió.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Ma jelent meg az IST Facebook oldalán ...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na ez már majdnem arany szinü.
- Csatolmányok
-
- 56233.jpg (50.27 KiB) Megtekintve 5006 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
gondolkodom a beszerzésén.schumimodells írta:A Lennon féle változat érdekes lesz.Labdacs írta:volt már?
Paragon
1964 Rolls Royce Phantom V *John Lennon* version, yellow with graphics
1967 Daimler 250 V8 RHD, regency maroon
1967 Daimler 250 V8 RHD, black
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Lennon féle változat érdekes lesz.Labdacs írta:volt már?
Paragon
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
volt már?
Paragon
Paragon
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
két új színvariációban is megjelenik az Elite 458 Spider;
fekete, bézs belsővel
piros, bézs belsővel.
ez utóbbi szerintem remek hír. bár a fekete is biztosan szép lesz.
fekete, bézs belsővel
piros, bézs belsővel.
ez utóbbi szerintem remek hír. bár a fekete is biztosan szép lesz.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hello to everyone.
My name is Alberto. Many of you know me as "impression". It's an honor for me to make the official presentation of GT Spirit, the new resin line in 1/18 and 1/12 scale. I'm going to handle the communication of the brand (for that I'll use this account). Unfortunately, as you know I can do this only in English or Spanish, my apologies for any inconvenience that this can cause.
During the Nuremberg Toy Fair, GT Spirit introduced the first prototypes. The collection theme will be mainly supercars, modern and classic GTs. According to the feedback received at the Toy Fair, most of you liked the idea.
OttOmobile is doing the engineering, prototypes and moulds, but GT Spirit is doing the production. The models will be more detailed, and the inside packaging will be injected. Each car will be limited and numbered with a metal plate under the chassis. And the main point is that this line will be mainly sold on hobby shops.
The collection will start with Porsche, but other makers will be released later, in order to follow the car actuality.
GT Spirit is still in development process. The website will be running early March (http://www.gts-models.com), and the first models will hit the market in July 2013.
The list of models that was early filtered is only orientative, to see the potential of some cars, but is not definitive. Some models could not be produced. This can help to see the demand of each car.
I'll keep you informed.
Thank you,
Alberto
Az Elite-on van kapcsolható vörös fény. Viszont ez az első Super Elite amibe bele van tömve egy kazettásmagnó, de magán a modellen egy gombostűnyi szuperelájtosító részletezés nincsen. Remélem ez kivétel lesz és nem ez a Super Elite jövője. Persze 1000 db, úgyis elviszik azonnal. Én viszont úgy néz ki jobban járok az Elite-ommal. Köszi HW!Missa írta:Aha, én is túlzásnak tartom egy kicsit. Elismerem, elég "hatás vadász, jópofák a gegek", de azt hiszem bőven elég lenne a vörösfény "szkennelés". Sokkal többet fordíthattak volna magára modellre.truckster írta:Uffff...hát ez elég beteg. De ha jól láttam a "trailerről" kapcsolgatta a hangot meg a fényt...és azt írj h "+Truck", remélem nem ez a "papírmasé" platform a végső. Viszont a Mack kamoinnal együtt 1/18ban meg a 350 dodó, akármennyire brutál de kevésnek tűnik. A fene tudja. Egy kicsit...izé...túlzottnak tartom. Legalábbis hogy lejáttsza pl a főcímzenét...az egyetlen amit igazán jónak tartanék a kereső lámpa "wumm-wumm"-ja lenne, azt nagyon szeretemchilisos írta:tessék.Missa írta:Megosztanád a linket? Nekem nem indul el a videó, valami invalidot ír.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rvk9cYXpgA
Youtube-n csak egy 1/43 beszélő-villogó modellről találtam videót.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Aha, én is túlzásnak tartom egy kicsit. Elismerem, elég "hatás vadász, jópofák a gegek", de azt hiszem bőven elég lenne a vörösfény "szkennelés". Sokkal többet fordíthattak volna magára modellre.truckster írta:Uffff...hát ez elég beteg. De ha jól láttam a "trailerről" kapcsolgatta a hangot meg a fényt...és azt írj h "+Truck", remélem nem ez a "papírmasé" platform a végső. Viszont a Mack kamoinnal együtt 1/18ban meg a 350 dodó, akármennyire brutál de kevésnek tűnik. A fene tudja. Egy kicsit...izé...túlzottnak tartom. Legalábbis hogy lejáttsza pl a főcímzenét...az egyetlen amit igazán jónak tartanék a kereső lámpa "wumm-wumm"-ja lenne, azt nagyon szeretemchilisos írta:tessék.Missa írta:Megosztanád a linket? Nekem nem indul el a videó, valami invalidot ír.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
"Knightrider K.I.T.T. *Elite Special Edition*. Complete with Lights & Sounds and a K.I.T.T. that plays actual quotes from the series. Also this model can play sound effects and the Iconic Knightrider Theme. It also has got working pop up head lights, fog and brake lights, light up dash board, consol and gas pedal and the voice box lights up as K.I.T.T. speaks like in the series. Also this modl has the normal Elite features like working light scanner, opening hood,doors, T-tops and Trunk, working steering, flocked interior. And as Grand Final K.I.T.T. is displayed in the F.L.A.. Semi-Truck Trailer which doubles as a battery charger for the vehicle."truckster írta:Uffff...hát ez elég beteg. De ha jól láttam a "trailerről" kapcsolgatta a hangot meg a fényt...és azt írj h "+Truck", remélem nem ez a "papírmasé" platform a végső. Viszont a Mack kamoinnal együtt 1/18ban meg a 350 dodó, akármennyire brutál de kevésnek tűnik. A fene tudja. Egy kicsit...izé...túlzottnak tartom. Legalábbis hogy lejáttsza pl a főcímzenét...az egyetlen amit igazán jónak tartanék a kereső lámpa "wumm-wumm"-ja lenne, azt nagyon szeretemchilisos írta:tessék.Missa írta:Megosztanád a linket? Nekem nem indul el a videó, valami invalidot ír.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sőt, a Joyride/Ertl KITT futófénye is működött.schumimodells írta:Nincs új a Nap alatt, már az ERTL Christine is világított.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
BBR 2014 Corvette Stingray
schumimodells írta:Nincs új a Nap alatt, már az ERTL Christine is világított.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.
meg persze az ERTL StreetGlow szériás Fast & The Furious autókat se felejtsük ki a neon fénnyel a hasukon és a beltérben
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nincs új a Nap alatt, már az ERTL Christine is világított.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.
Uffff...hát ez elég beteg. De ha jól láttam a "trailerről" kapcsolgatta a hangot meg a fényt...és azt írj h "+Truck", remélem nem ez a "papírmasé" platform a végső. Viszont a Mack kamoinnal együtt 1/18ban meg a 350 dodó, akármennyire brutál de kevésnek tűnik. A fene tudja. Egy kicsit...izé...túlzottnak tartom. Legalábbis hogy lejáttsza pl a főcímzenét...az egyetlen amit igazán jónak tartanék a kereső lámpa "wumm-wumm"-ja lenne, azt nagyon szeretemchilisos írta:tessék.Missa írta:Megosztanád a linket? Nekem nem indul el a videó, valami invalidot ír.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
tessék.Missa írta:Megosztanád a linket? Nekem nem indul el a videó, valami invalidot ír.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Megosztanád a linket? Nekem nem indul el a videó, valami invalidot ír.chilisos írta:Ez is eljött! Világítás alapból egy 1:18-as modellben! Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is működik-e, ha levesszük a talapzatról.
Super Elite K.I.T.T.