Igen, most olvastam utána. Kár érte, mert elég szép.
Aston Martin
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Aston Martin
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyedi rendelésre készült állítólag.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez nagyon szép, vajon gyártani is fogják?
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Aston Martin Rapide Shooting Brake Bertone Jet

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Legalább már nem olyan, mint a többi Aston.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
picit hasonlít az orra így a Zagato-ra, a régi sokkal elegánsabb volt, ez meg vad. nem rossz így sem, talán a hangjához ez a pofa jobban is illik.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekem ez így már kicsit sok.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Kinek hogy tetszik ezzel a pofával? Jobb lett vagy rosszabb?

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ja.Labdacs írta:a Vanqiush pont azért tetszik, mert végre megkülönböztethető a többitől.schumimodells írta:Kár, hogy minden Aston ugyanúgy néz ki, egy laikus nem is tudja megkülönboztetni őket. Az One 77 nem egy szépség, de legalább már máshogy néz ki.
Ne értetek félre, nekem nagyon tetszenek az Astonok, csak egy kicsit jobban el kéne különiteni őket formailag.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a Vanqiush pont azért tetszik, mert végre megkülönböztethető a többitől.schumimodells írta:Kár, hogy minden Aston ugyanúgy néz ki, egy laikus nem is tudja megkülönboztetni őket. Az One 77 nem egy szépség, de legalább már máshogy néz ki.
Ne értetek félre, nekem nagyon tetszenek az Astonok, csak egy kicsit jobban el kéne különiteni őket formailag.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
A legnehezebb a DB9-et és a Virage-t megkülönböztetni, az még nekem is nehezen megy.schumimodells írta:Kár, hogy minden Aston ugyanúgy néz ki, egy laikus nem is tudja megkülönboztetni őket. Az One 77 nem egy szépség, de legalább már máshogy néz ki.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Tudom, hogy közvetlen konkurensek a GT-knél, de nekem akkor is nagyon más a kettő.Labdacs írta:pedig a nagy GT-k piacán közvetlen konkurensek. ne a 458-as sorozatra gondolj, hanem a nagy hatliteres V12-es kétüléses túrakupékra. mert ott a Ferrari sem a brutalitásról szól. vagyis nem jobban, mint az Aston.chilisos írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy Ferrarit és egy Astont soha sem tudtam összehasonlítani. Az Aston nekem inkább az elegancia, kényelem, luxus érzetét kelti, egy Ferrari meg a teljesítményt, brutalitást. Szerintem eléggé eltérő karakterek. Meg az Aston nem nagyon megy bele a teljesítményháborúba se.Labdacs írta:hagyományosan ennek a gépnek az aktuális kétszemélyes V12-es GT Ferrari a vetélytársa a piacon.Scoobyskull írta:Szépséges, egyszerű vonalak de mégis sugárzik róla h ebben van anyag rendesen, talán a 2006-os STi óta nem tetszett ennyire egy autó semCamaro96 írta:amíg nem töltött be a kép, épp azt akartam kérdezni, hogy a fehéret láttad-e már...vörös belsővel nagyon ütős!
SZERK.: Új szavazás!
azt kell, hogy mondjam, hogy amíg az F12-t szokni kell, ez rögtön, azonnal.. szóval instant get.
Ez a legújabb Aston is "csak" 570 lőerős a Ferrari FF meg 660. (viszont az Astonhoz nem kell tűzoltópalack
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kár, hogy minden Aston ugyanúgy néz ki, egy laikus nem is tudja megkülönboztetni őket. Az One 77 nem egy szépség, de legalább már máshogy néz ki.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
pedig a nagy GT-k piacán közvetlen konkurensek. ne a 458-as sorozatra gondolj, hanem a nagy hatliteres V12-es kétüléses túrakupékra. mert ott a Ferrari sem a brutalitásról szól. vagyis nem jobban, mint az Aston.chilisos írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy Ferrarit és egy Astont soha sem tudtam összehasonlítani. Az Aston nekem inkább az elegancia, kényelem, luxus érzetét kelti, egy Ferrari meg a teljesítményt, brutalitást. Szerintem eléggé eltérő karakterek. Meg az Aston nem nagyon megy bele a teljesítményháborúba se.Labdacs írta:hagyományosan ennek a gépnek az aktuális kétszemélyes V12-es GT Ferrari a vetélytársa a piacon.Scoobyskull írta:Szépséges, egyszerű vonalak de mégis sugárzik róla h ebben van anyag rendesen, talán a 2006-os STi óta nem tetszett ennyire egy autó semCamaro96 írta:amíg nem töltött be a kép, épp azt akartam kérdezni, hogy a fehéret láttad-e már...vörös belsővel nagyon ütős!
azt kell, hogy mondjam, hogy amíg az F12-t szokni kell, ez rögtön, azonnal.. szóval instant get.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy Ferrarit és egy Astont soha sem tudtam összehasonlítani. Az Aston nekem inkább az elegancia, kényelem, luxus érzetét kelti, egy Ferrari meg a teljesítményt, brutalitást. Szerintem eléggé eltérő karakterek. Meg az Aston nem nagyon megy bele a teljesítményháborúba se.Labdacs írta:hagyományosan ennek a gépnek az aktuális kétszemélyes V12-es GT Ferrari a vetélytársa a piacon.Scoobyskull írta:Szépséges, egyszerű vonalak de mégis sugárzik róla h ebben van anyag rendesen, talán a 2006-os STi óta nem tetszett ennyire egy autó semCamaro96 írta:amíg nem töltött be a kép, épp azt akartam kérdezni, hogy a fehéret láttad-e már...vörös belsővel nagyon ütős!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
hagyományosan ennek a gépnek az aktuális kétszemélyes V12-es GT Ferrari a vetélytársa a piacon.Scoobyskull írta:Szépséges, egyszerű vonalak de mégis sugárzik róla h ebben van anyag rendesen, talán a 2006-os STi óta nem tetszett ennyire egy autó semCamaro96 írta:amíg nem töltött be a kép, épp azt akartam kérdezni, hogy a fehéret láttad-e már...vörös belsővel nagyon ütős!
- Scoobyskull
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Szépséges, egyszerű vonalak de mégis sugárzik róla h ebben van anyag rendesen, talán a 2006-os STi óta nem tetszett ennyire egy autó semCamaro96 írta:amíg nem töltött be a kép, épp azt akartam kérdezni, hogy a fehéret láttad-e már...vörös belsővel nagyon ütős!

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
amíg nem töltött be a kép, épp azt akartam kérdezni, hogy a fehéret láttad-e már...