További képek: http://www.hdf.hu/viewtopic.php?f=11&t=603&start=20

Egy modellautó gyüjtemény soha nem lehet teljes.Specti írta:Köszi! Még jó néhány öreg Opelt meg kell szerezzek.schumimodells írta:Szép sorozat.

Köszi! Még jó néhány öreg Opelt meg kell szerezzek.schumimodells írta:Szép sorozat.

Az öregem készítette, de igazából nem váltak be ... Most igyekszem normál méretű Ixo dobozokat beszerezni, de elég nehéz feladatnak bizonyul ...KingDesign írta:Honnan van a műanyag doboz?

Sokan vagyunk igy.Specti írta:Én igyekszem behúzni a kéziféket ... de néha akad egy-egy modell, aminek nem tudok ellenállni ...schumimodells írta:Szerintem, aki modelleket gyűjt, nem a pénzt nézi.PETYCHOPPER írta:En pedig mart elhagytam a 180 darabot(186) es mind 1:43 meret.) tehat megyek a 200 darab fele.De mikor osszeszamitom mi penz van bene....szohoz se jutok.Es maholnap kell rendeljek egy nagy vitrines szekrenyt is ,mert mart nem fernek.schumimodells írta:Az szép.Specti írta:63 darab.schumimodells írta:Mennyi modelled van már?
Szerintem, én már rég 10 ezer euró fölött járok, de kit érdekel?

Én igyekszem behúzni a kéziféket ... de néha akad egy-egy modell, aminek nem tudok ellenállni ...schumimodells írta:Szerintem, aki modelleket gyűjt, nem a pénzt nézi.PETYCHOPPER írta:En pedig mart elhagytam a 180 darabot(186) es mind 1:43 meret.) tehat megyek a 200 darab fele.De mikor osszeszamitom mi penz van bene....szohoz se jutok.Es maholnap kell rendeljek egy nagy vitrines szekrenyt is ,mert mart nem fernek.schumimodells írta:Az szép.Specti írta:63 darab.schumimodells írta:Mennyi modelled van már?
Szerintem, én már rég 10 ezer euró fölött járok, de kit érdekel?

Szerintem, aki modelleket gyűjt, nem a pénzt nézi.PETYCHOPPER írta:En pedig mart elhagytam a 180 darabot(186) es mind 1:43 meret.) tehat megyek a 200 darab fele.De mikor osszeszamitom mi penz van bene....szohoz se jutok.Es maholnap kell rendeljek egy nagy vitrines szekrenyt is ,mert mart nem fernek.schumimodells írta:Az szép.Specti írta:63 darab.schumimodells írta:Mennyi modelled van már?

En pedig mart elhagytam a 180 darabot(186) es mind 1:43 meret.) tehat megyek a 200 darab fele.De mikor osszeszamitom mi penz van bene....szohoz se jutok.Es maholnap kell rendeljek egy nagy vitrines szekrenyt is ,mert mart nem fernek.schumimodells írta:Az szép.Specti írta:63 darab.schumimodells írta:Mennyi modelled van már?

Az szép.Specti írta:63 darab.schumimodells írta:Mennyi modelled van már?

63 darab.schumimodells írta:Mennyi modelled van már?