Ok! Várom őket!Gampa írta:Szia köszi!!! Lassan töltöm majd fel a többit is,és skoda is akad küzte böven!!!!
Barkas Autómentő
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Re: Barkas Autómentő
Szia köszi!!! Lassan töltöm majd fel a többit is,és skoda is akad küzte böven!!!! 
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Üdv. a fórumon Gampa!
Örvendek, hogy látom a Barkast ... Azt hiszem átalakítások terén te vagy az egyik legnagyobb szakértő. Mindig csodálom a munkáidat annak ellenére, hogy a Barkas nem tartozik a kedvenceim közé ... A Skoda az más történet ... Azon a téren fun vagyok ...
Az itt bemutatott Barkas olyan mintha gyári Ist modell lenne ... szóval tökéletes ...
P.S. Várom az átalakított Skodákat is ...
Örvendek, hogy látom a Barkast ... Azt hiszem átalakítások terén te vagy az egyik legnagyobb szakértő. Mindig csodálom a munkáidat annak ellenére, hogy a Barkas nem tartozik a kedvenceim közé ... A Skoda az más történet ... Azon a téren fun vagyok ...
Az itt bemutatott Barkas olyan mintha gyári Ist modell lenne ... szóval tökéletes ...
P.S. Várom az átalakított Skodákat is ...
Köszönöm.Szép sorban felrakom az összes átalakitásom,van jópár darab!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szép lett nagyon! Grat! és üdv a fórumonGampa írta:Már pár hónapja elkészült a barkas autómentő,de most fel is rakom ide!
A kiindulási alap 2db lengyel pickup barkas volt.Ez az átalakitás legföképp az alváz átalakitásából áll!
Kicsit meghosszabbitottam,és plussz még egy tengelyt raktam hozzá! Persze ez sem volt egyszerü művelet.
Eztán faragtam egy platót hozzá,és összeerösitettem az alvázzal.Lényegében ennyi.Kapott pár kiegészitöt mint csörlő,tűzoltópalack,szerszámosláda stb.
Továbbá néhány matrica is került a fülkére hogy még élethübb legyen!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
Barkas Autómentő
Már pár hónapja elkészült a barkas autómentő,de most fel is rakom ide!
A kiindulási alap 2db lengyel pickup barkas volt.Ez az átalakitás legföképp az alváz átalakitásából áll!
Kicsit meghosszabbitottam,és plussz még egy tengelyt raktam hozzá! Persze ez sem volt egyszerü művelet.
Eztán faragtam egy platót hozzá,és összeerösitettem az alvázzal.Lényegében ennyi.Kapott pár kiegészitöt mint csörlő,tűzoltópalack,szerszámosláda stb.