Akkor én is írok egy sztorit.
Volt nekem valamikor az aa.ro-ról egy Revell W123-as Mercim, amin kiderült, hogy hiányzik az egyik ablaktörlő. De én ezt csak a modell vásárlása után másfél évvel vettem észre. Gondoltam, szólok a srácnak, bár nem reménykedtem, hogy valóban ki is cseréli, de minden komment nélkül, két nap múlva a kezemben volt a hibátlan modell.
Pozitív tapasztalatok, virtuális vállveregetések
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Pozitív tapasztalatok, virtuális vállveregetések
...nekem az AutoArt volt ilyen...a Mercedes 190E Senna modellem motorháztető zsanérjaiból hiányoztak csavarok, kb 1 mm hosszúak, és ezért elferdült, illetve lehetetlen volt normálisan kinyitni. Írtam az AutoArt-nak, abszolút szkeptikusan...és HongKong-ból küldtek csavart teljesen ingyen (tehát még a postaköltséget is benyelték), egy levél borítékban. Igaz 3 hónap volt mire ideért, de az nem rajtuk múlik. De küldtek vagy 20-at , nekem 2 kellett. Szal ha valakinek van bármilyen típusú Autoart 190-es Mercije, és hiányzik a kis csavar/lóg a motortető, szóljon
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Pozitív tapasztalatok, virtuális vállveregetések
kezdeném is egy friss élménnyel: ModelCarWorld.
ki nem ismerni őket?
régebben, "a válság előtt" szinte hetente rendeltünk tőlük, többen összeállva. azóta sajnos megritkultak ezek a rendelések, de nem olyan régen mégis sor került egyre, sürgősen "kellett valami". sajnos az egyik modellről hiányoztak a tükrök (ezeknek egy picike zacskóban kellett volna lenniük a modell mellé csomagolva).
picit csalódottan írtam egy levelet nekik. 1 órán belül jött a válasz, hogy amint lehet, küldik a hiányzó alkatrészeket. és tényleg, meg így lett, hamarosan megkaptam őket.
tetszik, hogy nagyok, de mégis foglalkoznak ilyen apróságokkal is. persze, lehet összefüggés.
ki nem ismerni őket?
régebben, "a válság előtt" szinte hetente rendeltünk tőlük, többen összeállva. azóta sajnos megritkultak ezek a rendelések, de nem olyan régen mégis sor került egyre, sürgősen "kellett valami". sajnos az egyik modellről hiányoztak a tükrök (ezeknek egy picike zacskóban kellett volna lenniük a modell mellé csomagolva).
picit csalódottan írtam egy levelet nekik. 1 órán belül jött a válasz, hogy amint lehet, küldik a hiányzó alkatrészeket. és tényleg, meg így lett, hamarosan megkaptam őket.
tetszik, hogy nagyok, de mégis foglalkoznak ilyen apróságokkal is. persze, lehet összefüggés.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Pozitív tapasztalatok, virtuális vállveregetések
gondoltam, ha van Óvakodj tőle típusú téma, akkor megcsinálom az ellenkezőjét is, ne csak rossz tapasztalatokról halljunk, hiszen biztos vagyok benne, hogy jóval többen vannak a korrekt eladók, csak talán egy korrektül lezajlott eset után nem ragadunk billentyűzetet, hogy leírjuk, mi történt. itt mégis szeretnék ezeknek a tapasztalatoknak is helyet szorítani.