nagy kár, hogy a motorháztetőt elrontották rajta.schumimodells írta:Jéééé, Bburago F50 a Modelissimón.
Modelissimo
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Modelissimo
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jéééé, Bburago F50 a Modelissimón.
- Csatolmányok
-
- 11907.jpg (52.87 KiB) Megtekintve 4072 alkalommal
-
- 55934.jpg (52.28 KiB) Megtekintve 4072 alkalommal
schumimodells írta:Labdacs, nem érdekel ez a HW, csak 20 euró a Modelissimón. Elég érdekes ez a szinváltozat.
Ha jól látom, ez is egy átdobozolt Maisto, mint az F50-es.
Nekem a szín és a típus is nagyon bejön.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a Maisto picit talán aránytalanabb profilból.schumimodells írta:Labdacs, nem érdekel ez a HW, csak 20 euró a Modelissimón. Elég érdekes ez a szinváltozat.
Szinkombináció az nagyon faintos...ez tetszik annyira mint egy piros.schumimodells írta:Labdacs, nem érdekel ez a HW, csak 20 euró a Modelissimón. Elég érdekes ez a szinváltozat.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs, nem érdekel ez a HW, csak 20 euró a Modelissimón. Elég érdekes ez a szinváltozat.
- Csatolmányok
-
- 54912.jpg (41.14 KiB) Megtekintve 3916 alkalommal
-
- 54912R.jpg (39.03 KiB) Megtekintve 3916 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az eddig megjelent képek alapján pozicionáltam olyan Kyosho árszintre. Na meg mint említettem, a habszivacs doboz is tévútra vezetett...Labdacs írta:azért az már tényleg durva lenne.Missa írta:Én többre tippeltem. Nem cigánykerekezem ettől az ártól sem, de én 34-35e körül gondoltam az árát.Labdacs írta:és ez még jó árnak számít.schumimodells írta:100 euro![]()
de én mondtam, hogy kb 110 lesz.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
azért az már tényleg durva lenne.Missa írta:Én többre tippeltem. Nem cigánykerekezem ettől az ártól sem, de én 34-35e körül gondoltam az árát.Labdacs írta:és ez még jó árnak számít.schumimodells írta:100 euro![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én többre tippeltem. Nem cigánykerekezem ettől az ártól sem, de én 34-35e körül gondoltam az árát.Labdacs írta:és ez még jó árnak számít.schumimodells írta:100 euro![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha megnézed a Modelissimón az árakat, ami nem akciós, az mind 90-100 euró. de a piros 458 Italia is 100 euró volt.Camaro96 írta:én még akkor sem szoktam hozzá, lehet azért, mert a legdrágább Elite ami hozzám beparkolt az csak épphogy elhagyta 20 ezret. (ami még tényleg annyiba is került)Labdacs írta:nem értem, miért lenne szívroham. elég régóta vége a 60-70 eurós Elite modellek korszakának.Camaro96 írta:igen, tényleg olyan szívroham kategória, de ez legalább megéri a pénzt.schumimodells írta:100 euro![]()
persze, meg lehet venni 20ezer forint alatt majd egy csomó mindent, ha merge-left-ék kisöprik a bennmaradt készletet, de nem biztos, hogy abból az árból kell kiindulni, mert ott nem tudsz előre számítani, hogy mi fog oda kerülni. úgy gyűjteni meg, hogy "azt veszem meg, ami olcsó az ebay-en" egy idő után már nem biztonságos.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
én még akkor sem szoktam hozzá, lehet azért, mert a legdrágább Elite ami hozzám beparkolt az csak épphogy elhagyta 20 ezret. (ami még tényleg annyiba is került)Labdacs írta:nem értem, miért lenne szívroham. elég régóta vége a 60-70 eurós Elite modellek korszakának.Camaro96 írta:igen, tényleg olyan szívroham kategória, de ez legalább megéri a pénzt.schumimodells írta:100 euro![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem értem, miért lenne szívroham. elég régóta vége a 60-70 eurós Elite modellek korszakának.Camaro96 írta:igen, tényleg olyan szívroham kategória, de ez legalább megéri a pénzt.schumimodells írta:100 euro![]()
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
igen, tényleg olyan szívroham kategória, de ez legalább megéri a pénzt.schumimodells írta:100 euro![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
és ez még jó árnak számít.schumimodells írta:100 euro![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
100 euro

- Csatolmányok
-
- 53502.jpg (65.93 KiB) Megtekintve 3904 alkalommal
-
- 53502R.jpg (51.77 KiB) Megtekintve 3904 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tényleg nagyon szép autó a 355-ös.Labdacs írta:szerintem nagyjából ugyanaz lesz, mint a 348 esetén. azzal a különbséggel, hogy a 355 eleve egy szebb autó.Camaro96 írta:a 355-re én is kíváncsi leszek (de naggyon), remélem azért sikerül vmi szerethető modellt összehozniuk, mert egy 355-ös kéne.Missa írta:Az enyém ráadásul korai verzió! Fekete belsővel és nem nagyon kidogozott féktárcsával. Vagy valami ott utal a koraiságára. Csak már nem emlékszem, pedig velőztük egyszer ezt a témát.Labdacs írta:Spiderben nekem is.Missa írta:Nekem meg csak spiderben. De szép!Labdacs írta:az hát. szépségesség.Missa írta:Ez UT ugye?schumimodells írta:
nekem sajna csak sárgában van meg.
pirosban, meg a két sárga.
Amúgy kíváncsi leszek az Elite-re. Nem merek semmit mondani a múltkori ezzel kapcsolatos témára. A 348 esetében én voltam az egyik legnagyobb "fikázó".![]()
Mondjuk azóta sem volt a kezemben még egy Elite - 348-as sem!F12-ből meg egy kékre fáj a fogam.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szerintem nagyjából ugyanaz lesz, mint a 348 esetén. azzal a különbséggel, hogy a 355 eleve egy szebb autó.Camaro96 írta:a 355-re én is kíváncsi leszek (de naggyon), remélem azért sikerül vmi szerethető modellt összehozniuk, mert egy 355-ös kéne.Missa írta:Az enyém ráadásul korai verzió! Fekete belsővel és nem nagyon kidogozott féktárcsával. Vagy valami ott utal a koraiságára. Csak már nem emlékszem, pedig velőztük egyszer ezt a témát.Labdacs írta:Spiderben nekem is.Missa írta:Nekem meg csak spiderben. De szép!Labdacs írta:az hát. szépségesség.Missa írta:Ez UT ugye?schumimodells írta:
Amúgy kíváncsi leszek az Elite-re. Nem merek semmit mondani a múltkori ezzel kapcsolatos témára. A 348 esetében én voltam az egyik legnagyobb "fikázó".![]()
Mondjuk azóta sem volt a kezemben még egy Elite - 348-as sem!F12-ből meg egy kékre fáj a fogam.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
a 355-re én is kíváncsi leszek (de naggyon), remélem azért sikerül vmi szerethető modellt összehozniuk, mert egy 355-ös kéne.Missa írta:Az enyém ráadásul korai verzió! Fekete belsővel és nem nagyon kidogozott féktárcsával. Vagy valami ott utal a koraiságára. Csak már nem emlékszem, pedig velőztük egyszer ezt a témát.Labdacs írta:Spiderben nekem is.Missa írta:Nekem meg csak spiderben. De szép!Labdacs írta:az hát. szépségesség.Missa írta:Ez UT ugye?schumimodells írta:
Mondjuk azóta sem volt a kezemben még egy Elite - 348-as sem!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az enyém ráadásul korai verzió! Fekete belsővel és nem nagyon kidogozott féktárcsával. Vagy valami ott utal a koraiságára. Csak már nem emlékszem, pedig velőztük egyszer ezt a témát.Labdacs írta:Spiderben nekem is.Missa írta:Nekem meg csak spiderben. De szép!Labdacs írta:az hát. szépségesség.Missa írta:Ez UT ugye?schumimodells írta:
Amúgy kíváncsi leszek az Elite-re. Nem merek semmit mondani a múltkori ezzel kapcsolatos témára. A 348 esetében én voltam az egyik legnagyobb "fikázó".
Mondjuk azóta sem volt a kezemben még egy Elite - 348-as sem!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Spiderben nekem is.Missa írta:Nekem meg csak spiderben. De szép!Labdacs írta:az hát. szépségesség.Missa írta:Ez UT ugye?schumimodells írta: