Camaro96 írta:Grazie!Missa írta:Szép ez a modell! Gratulálok hozzá! Bár maga az autó nekem nem annyira szívem csücske, de a modell, az nagyon szép! Tetszik! Szerintem egyszer beszerzek egyet én is. Lesem a postást a reálhozamommal!![]()
A csomagtartó közepén az a lyuk, gondolom az Elite féle csomagolás technika része? Ezért mondjuk "eltördelném" a csomagolás-technikai mérnökük ujjacskáit. Azért manapság már van több, kultúráltabb és talán nem is annyira drága technológia is, ennek a problémának a megoldására... Lásd BBR-Kyosho.
Természetesen a modell értékéből nem von le semmit a szememben. De azért bosszantó egy kicsit.Nekem tetszik, főleg a hangja miatt, de persze a GTO visz mindent...
Az a bizonyos lyuk, az az amire gondoltál, eléggé bosszant engem is, amikor meg szószerint a motorból kell kioperálni, akkor meg a szívroham kerülget, mit sikeül kiszednem a dróton kívül még belőle...
Szia!
Láttam a Vaterán most egy ilyet, de BBR kivitelben. Na az is valami káprázatosan néz ki. Mondjuk az ára is... Annyi szépség hibája van, az én szememben, hogy "resin" (műgyanta) kivitel, nem die-cast. Csodákat tudnak ebből a műgyantából, az tény. De nekem valahogy nincs bizodalmam hozzájuk. Na meg pénzem sem.