Én is láttam azt a részt.

Diora 2

Na erről a képről kellene mindegyik! Azaz, a Halálos iramos, az annyira nem. Na meg a Bullitt, mert az már van!

Így ránézésre és a CMC Bartolettiből ítélve 3-3,5 kg-nak saccolom.

Az ám, és igen, van súlya. Tényleg, el is felejtettem lemérni. Na majd legközelebb.

Sajna nem lettek valami jók :S De azért 1-2 majd kinézek.

Köszi.chilisos írta:Befér. Igazàbòl nem is tudom miért van külön csomagolva. Ràadàsul, ha a helyére rakom, akkor könnyen kiesik és kicsit sorjàs a mûanyag, szòval nem teljesen illeszkedik a helyére nekem. Egy kis csiszolàs és ragasztòpötty kell neki.schumimodells írta:Kiváncsi volnék, hogy a Chevy Pick up-nál, ha a helyére vannak téve a visszapillantók, úgy is befér a dobozba a modell?chilisos írta:

Befér. Igazàbòl nem is tudom miért van külön csomagolva. Ràadàsul, ha a helyére rakom, akkor könnyen kiesik és kicsit sorjàs a mûanyag, szòval nem teljesen illeszkedik a helyére nekem. Egy kis csiszolàs és ragasztòpötty kell neki.schumimodells írta:Kiváncsi volnék, hogy a Chevy Pick up-nál, ha a helyére vannak téve a visszapillantók, úgy is befér a dobozba a modell?chilisos írta:

Nekem is kellesz majd egy ilyen Chevy pick up mindenkép. Mindig is nagyon tetszett most, hogy jóárasitva van, nem ártana beszerezni. Lehet, hogy Labdacstól veszem, elég jó áron árúlja.Labdacs írta:szép ez. de az is igaz, hogy pl a kék-fehér az még ennél is jobban áll neki. az csodálatos. ha lesz időm, este nyomok róla képeket.Missa írta:Én nem tudom miért köpködnek erre a színre? Nincs ezzel semmi gond, szép ez! A fényképen érdekes a fehér háttér és a fehér fara. Kicsit rövidíti a modellt, de szép ez!![]()
![]()
A platón a kerekek? Másik modellé, vagy grátisz ehhez?

szép ez. de az is igaz, hogy pl a kék-fehér az még ennél is jobban áll neki. az csodálatos. ha lesz időm, este nyomok róla képeket.Missa írta:Én nem tudom miért köpködnek erre a színre? Nincs ezzel semmi gond, szép ez! A fényképen érdekes a fehér háttér és a fehér fara. Kicsit rövidíti a modellt, de szép ez!![]()
![]()

Az egy GMP kerékszett, ami az első képen is van. Csak oda raktam mellé, hogy hogy nézne ki vele.Missa írta:Én nem tudom miért köpködnek erre a színre? Nincs ezzel semmi gond, szép ez! A fényképen érdekes a fehér háttér és a fehér fara. Kicsit rövidíti a modellt, de szép ez!![]()
![]()