Szerintem is jobb.Pók írta:Köszischumimodells írta:Szép kis lovacska, természetesen nekem is megvan,.Pók írta:Közben vele bővült a gyűjtemény:
De ez a ledrótozás horror volt.
Jobb az új hungarocelles csomagolás.
Pók gyűjteménye
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Pók gyűjteménye
Köszischumimodells írta:Szép kis lovacska, természetesen nekem is megvan,.Pók írta:Közben vele bővült a gyűjtemény:
De ez a ledrótozás horror volt.
Jobb az új hungarocelles csomagolás.
Eljön az aPÓKalipszis 
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép kis lovacska, természetesen nekem is megvan,.Pók írta:Közben vele bővült a gyűjtemény:
Közben vele bővült a gyűjtemény:
- Csatolmányok
-
- image.jpg (1.49 MiB) Megtekintve 4101 alkalommal
Eljön az aPÓKalipszis 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hááát izééé, szóóóval az úgy volt, hogy...oritomi írta:Mit jelent a fukar jó ár?Missa írta: Tudtam szerezni fukar jó áron méretre vágott, edzett üveg 5 mm-es polcokat és hozzájuk az ideális csavarszorítós és tapadókorongos polctartókat:
Van még belőle? :D
A munkahelyemen intéztem, az egyik alvállalkozónkkal. Én elnéztem neki egy garanciális stiklijét, amit későn, de kijavított. Nem csináltam belőle balhét. Aztán valamikor szóba jött, az én hobbim, és vitrines problémám. Ő ajánlotta fel, hogy segít üvegpolc ügyben, kicsit a profilja ez a téma.
Szóval így volt fukar ár.
'84-ben az érettségi előtt a hajóvillamosság tanárunk a következő szavakkal indított a NAGY BETŰS ÉLETBE:
"-Fiaim! Egy valamit jegyezzenek meg! Szakmát, hivatást, munkahelyet választani tudni kell! Például tanarak (pedagógusok) ne legyenek! Itt csak krétát lehet lopni!"
Mit jelent a fukar jó ár?Missa írta: Tudtam szerezni fukar jó áron méretre vágott, edzett üveg 5 mm-es polcokat és hozzájuk az ideális csavarszorítós és tapadókorongos polctartókat:
Van még belőle? :D
Nekem sima IKEA-s van eddig bírta.Missa írta:Nekem sincs rotim, nem az verte le! Ha nem a gyerek! Ezért még sem adhattam be a menhelyre!Pók írta:Dani javallatára beraktam +2 polcot így nyertem egy kis időt. Ha nagyon kell befér még kettő polc.Missa írta:Jaj, ilyet ne is mondj, hogy eldőlt a vitrin! Volt hasonlóban részem... Roppant szar érzés! Akkor az sem érdekelt volna, ha a Duna túlpartján atomot robbantanak, azt sem vettem volna észre. Mondhatni egy sokkal "nagyobb katasztrófa" foglalkoztatott...Pók írta:Na elvileg orvosoltam a problémát előző ugyanis mobilról volt feltöltve és ott nem látszik ,hogy eldőlt a vitrin :DMissa írta:Pók írta:Friss állapot:Klassz!
![]()
Csak egy icipici megjegyzés a képhez. OK, nekem a laptopon van pivot funkció (értsd, az élére tudom állítani a laptopot) és úgy kényelmesen meg lehet nézni a képet.
Amúgy kellene egy másik vitrin is.Az a Spider, az az, a vörös, olyan "idegen" a luxusban!
![]()
Így vagyok most én is. Kellene a szobában egy kis hely a másik vitrinnek. Hülyén néz ki a két (remélem nem sokára már 3) Charger a sok Ferrari közt.
Új szekrény project már macerásabb mert kicsi a szobám.
Rotim nincs ami leverné a polcokatFőleg, hogy már akkor elmúlt 20 éves...
![]()
Amúgy azóta megoldódott a probléma is.
Tudtam szerezni fukar jó áron méretre vágott, edzett üveg 5 mm-es polcokat és hozzájuk az ideális csavarszorítós és tapadókorongos polctartókat:
Mikor kifestettem a szobámat simán arrébb toltam a szekrényt nem lett baja szerencsére.
Eljön az aPÓKalipszis 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem sincs rotim, nem az verte le! Ha nem a gyerek! Ezért még sem adhattam be a menhelyre!Pók írta:Dani javallatára beraktam +2 polcot így nyertem egy kis időt. Ha nagyon kell befér még kettő polc.Missa írta:Jaj, ilyet ne is mondj, hogy eldőlt a vitrin! Volt hasonlóban részem... Roppant szar érzés! Akkor az sem érdekelt volna, ha a Duna túlpartján atomot robbantanak, azt sem vettem volna észre. Mondhatni egy sokkal "nagyobb katasztrófa" foglalkoztatott...Pók írta:Na elvileg orvosoltam a problémát előző ugyanis mobilról volt feltöltve és ott nem látszik ,hogy eldőlt a vitrin :DMissa írta:Pók írta:Friss állapot:Klassz!
![]()
Csak egy icipici megjegyzés a képhez. OK, nekem a laptopon van pivot funkció (értsd, az élére tudom állítani a laptopot) és úgy kényelmesen meg lehet nézni a képet.
Amúgy kellene egy másik vitrin is.Az a Spider, az az, a vörös, olyan "idegen" a luxusban!
![]()
Így vagyok most én is. Kellene a szobában egy kis hely a másik vitrinnek. Hülyén néz ki a két (remélem nem sokára már 3) Charger a sok Ferrari közt.
Rotim nincs ami leverné a polcokat
Amúgy azóta megoldódott a probléma is.
Tudtam szerezni fukar jó áron méretre vágott, edzett üveg 5 mm-es polcokat és hozzájuk az ideális csavarszorítós és tapadókorongos polctartókat:
Dani javallatára beraktam +2 polcot így nyertem egy kis időt. Ha nagyon kell befér még kettő polc.Missa írta:Jaj, ilyet ne is mondj, hogy eldőlt a vitrin! Volt hasonlóban részem... Roppant szar érzés! Akkor az sem érdekelt volna, ha a Duna túlpartján atomot robbantanak, azt sem vettem volna észre. Mondhatni egy sokkal "nagyobb katasztrófa" foglalkoztatott...Pók írta:Na elvileg orvosoltam a problémát előző ugyanis mobilról volt feltöltve és ott nem látszik ,hogy eldőlt a vitrin :DMissa írta:Pók írta:Friss állapot:Klassz!
![]()
![]()
Rotim nincs ami leverné a polcokat
Eljön az aPÓKalipszis 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jaj, ilyet ne is mondj, hogy eldőlt a vitrin! Volt hasonlóban részem... Roppant szar érzés! Akkor az sem érdekelt volna, ha a Duna túlpartján atomot robbantanak, azt sem vettem volna észre. Mondhatni egy sokkal "nagyobb katasztrófa" foglalkoztatott...Pók írta:Na elvileg orvosoltam a problémát előző ugyanis mobilról volt feltöltve és ott nem látszik ,hogy eldőlt a vitrin :DMissa írta:Pók írta:Friss állapot:Klassz!
![]()
Amúgy kellene egy másik vitrin is.
Na elvileg orvosoltam a problémát előző ugyanis mobilról volt feltöltve és ott nem látszik ,hogy eldőlt a vitrin :DMissa írta:Pók írta:Friss állapot:Klassz!
![]()
Eljön az aPÓKalipszis 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pók írta:Friss állapot:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Friss állapot:
- Csatolmányok
-
- IMG_2852.JPG (2.09 MiB) Megtekintve 4172 alkalommal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pók 2013.05.20. 19:42-kor.
Eljön az aPÓKalipszis 
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép termés.Pók írta:Azóta velük bővültem:
A gyűjteményed is nagyon szép.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Azóta velük bővültem: