Greenlight klub

Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Re: Greenlight klub

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

Greenlight - Dodge Charger R/T 440 Magnum - Bullitt
006_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg
006_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg (80.5 KiB) Megtekintve 3906 alkalommal
007_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg
007_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg (80.02 KiB) Megtekintve 3906 alkalommal
011_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg
011_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg (89.38 KiB) Megtekintve 3906 alkalommal
018_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg
018_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg (86.71 KiB) Megtekintve 3906 alkalommal
022_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg
022_Greenlight_Dodge Charger R-T 1968.jpg (95.81 KiB) Megtekintve 3906 alkalommal
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Labdacs »

chilisos írta:Szerintem ez az új Mustang nem Shelby Collectibles, hanem saját fejlesztés, mert az SC eleje elég gnóm lett ez meg szépen visszaadja a formáját. És az SC-nek az ajtaja is karos.
Szerintem ezek a saját fejlesztései:
1970 Dodge Challenger, Corvette C4 Cabrio, 2010 mustang, 1988 Pontiac Trans Am
lehetséges.
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: chilisos »

Szerintem ez az új Mustang nem Shelby Collectibles, hanem saját fejlesztés, mert az SC eleje elég gnóm lett ez meg szépen visszaadja a formáját. És az SC-nek az ajtaja is karos.
Szerintem ezek a saját fejlesztései:
1970 Dodge Challenger, Corvette C4 Cabrio, 2010 mustang, 1988 Pontiac Trans Am
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Labdacs írta:
Missa írta:
Labdacs írta:.
Mi a véleményetek a Greenlight minőségről? Hogyan viszonyul a H61 és az ERTL, esetleg American Muscle's modellekhez. Sosem láttam még "élőben" egyiket sem, talán néhány ERTL-t régebben. A H61-ről hallottam, hogy elég szépek, hitelesek. Mi a helyzet a Greenlight-okkal, ERTL-lel és a számomra totál ismeretlen American Muscle modellekkel?
Pl. van mind a két cégnek Dodge Challenger (1970) gyártmánya, Vagy létezik GL és ERTL Charger is, melyik szebb, melyik jobb?
Ez a kép a kerékről elég jónak tűnik.
a Greenlight fura állatfaj.
nem nagyon fejleszt saját vasat, inkább más gyártóktól vesz át alapokat, amiket feldob.
biztos van, ami nulláról saját fejlesztés, de most nem mondanám meg, hogy melyik az.
ehhez képest néha meghökkentően szépre sikerülnek a gépeik.
volt a kezemben Motormax alapú 64-es Mustang, amivel a világon semmi probléma nem volt. sőt. Danival is nézegettük sokat még az Öv utcai börzén. bagóért.
vagy amit most árulok a vaterán, az is Shelby Collectibles-ként látta meg a napvilágot. 11-12ezer forintért kárpitozott, szépkerekes, szépfestésű, picizsanéros.
de a Charger-ük az Ertl Precision alapú, tehát biztosan nem rossz.
van persze olyan gépük is, ahol az alapok miatt nem nagyon lehet mit kezdeni a hibákkal; a Yatming Typ3-as VW busz első ajtajainak réseivel ők sem tudtak mit kezdeni.
amit még elfelejtettem leírni, az az, hogy a Greenlight igazán 1:64-ben erős, ott gyönyörű dolgokat művel.
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Missa írta:
Mi a véleményetek a Greenlight minőségről? Hogyan viszonyul a H61 és az ERTL, esetleg American Muscle's modellekhez. Sosem láttam még "élőben" egyiket sem, talán néhány ERTL-t régebben. A H61-ről hallottam, hogy elég szépek, hitelesek. Mi a helyzet a Greenlight-okkal, ERTL-lel és a számomra totál ismeretlen American Muscle modellekkel?
Pl. van mind a két cégnek Dodge Challenger (1970) gyártmánya, Vagy létezik GL és ERTL Charger is, melyik szebb, melyik jobb?
a Greenlight fura állatfaj.
nem nagyon fejleszt saját vasat, inkább más gyártóktól vesz át alapokat, amiket feldob.
biztos van, ami nulláról saját fejlesztés, de most nem mondanám meg, hogy melyik az.
ehhez képest néha meghökkentően szépre sikerülnek a gépeik.
volt a kezemben Motormax alapú 64-es Mustang, amivel a világon semmi probléma nem volt. sőt. Danival is nézegettük sokat még az Öv utcai börzén. bagóért.
vagy amit most árulok a vaterán, az is Shelby Collectibles-ként látta meg a napvilágot. 11-12ezer forintért kárpitozott, szépkerekes, szépfestésű, picizsanéros.
de a Charger-ük az Ertl Precision alapú, tehát biztosan nem rossz.
van persze olyan gépük is, ahol az alapok miatt nem nagyon lehet mit kezdeni a hibákkal; a Yatming Typ3-as VW busz első ajtajainak réseivel ők sem tudtak mit kezdeni.
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

chilisos írta:Szépen meg van csinálva
[ Kép ]
igen.