Szimulátor, játék, PC, PS, XBOX??
Re: Szimulátor, játék, PC, PS, XBOX??
Sziasztok!
Adott egy konzol (XBOX 360), adott egy játék (Forza Motorsport).
Az interneten nyomhatom multiban, minden nagyon szuper...
lenne, ha!!!
A következő a "problémám":
Engem a PUG nem hat meg, márpedig (majdnem) mindenki ezzel áll rajthoz. Én amerikai klasszikusokkal haladgatok, de ez így eléggé szürreális.
Keresem hasonszőrű kirándulótársaimat, akikkel csapathatnám a virtuális országúton nem élvonalbeli vasakkal, nem csak versenyeredményre vadászva.
Olvastam a Forza Horizon-ról, hogy ott nyitott pályákon lehet haladni. Az előzőekben leírtak miatt még nem vettem meg, de ha összejönne egy jó kis virtuális klasszikus autó klub, szívesen beruháznék rá. Jelenleg a FM3 és az FM4 van meg, tehát ha valaki kedvet érez ide tudna betársulni.
Adott egy konzol (XBOX 360), adott egy játék (Forza Motorsport).
Az interneten nyomhatom multiban, minden nagyon szuper...
lenne, ha!!!
A következő a "problémám":
Engem a PUG nem hat meg, márpedig (majdnem) mindenki ezzel áll rajthoz. Én amerikai klasszikusokkal haladgatok, de ez így eléggé szürreális.
Keresem hasonszőrű kirándulótársaimat, akikkel csapathatnám a virtuális országúton nem élvonalbeli vasakkal, nem csak versenyeredményre vadászva.
Olvastam a Forza Horizon-ról, hogy ott nyitott pályákon lehet haladni. Az előzőekben leírtak miatt még nem vettem meg, de ha összejönne egy jó kis virtuális klasszikus autó klub, szívesen beruháznék rá. Jelenleg a FM3 és az FM4 van meg, tehát ha valaki kedvet érez ide tudna betársulni.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
kár, hogy kb. 450ezer forint
XBOX-hoz nem gyártnak egy normális kormányt, csak olyat, amihez se kulisszás váltó, se kuplung pedál, se kézifék nincs...a Logitech csak PS-hez gyárt normálisat....
Itt ez a Fanatec, de ez meg elérhetetlen...egy olyan köztes megoldás kéne, mint Viktor Logitech G25-öse...
XBOX-hoz nem gyártnak egy normális kormányt, csak olyat, amihez se kulisszás váltó, se kuplung pedál, se kézifék nincs...a Logitech csak PS-hez gyárt normálisat....
Itt ez a Fanatec, de ez meg elérhetetlen...egy olyan köztes megoldás kéne, mint Viktor Logitech G25-öse...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Én mostanában ezzel játszok. Csak sajna nekem nem fut ilyen simán. Rootolni kéne a telót...de előbb megy szervízbe, mert most vettem észre rajta az első szériás Defy-k gyerekbetegségét, rossz a hangszóró...
http://www.youtube.com/watch?v=gtpPq7hswZw
http://www.youtube.com/watch?v=gtpPq7hswZw
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Most olvasom, hogy a csávó felvette a buszon az ajtónyitó hangot és csak be kell rakni a megfelelő mappába és kész a hang a játékban :D
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mostanában ezzel játszogatok.
Omsi a neve. Az Ikarus külön letölthető hozzá,nincs benne gyárilag. Grafikailag nem egy óriási dobás,viszont teljesen nyitott forráskódú játék,így idézőjelben pofon egyszerű hozzá buszokat és pályákat készíteni.

Itt egy kis videó van belőle,amit csináltam. Elég élethű,főleg hangok terén.
http://www.youtube.com/watch?v=O-We6CtP ... ature=plcp
Omsi a neve. Az Ikarus külön letölthető hozzá,nincs benne gyárilag. Grafikailag nem egy óriási dobás,viszont teljesen nyitott forráskódú játék,így idézőjelben pofon egyszerű hozzá buszokat és pályákat készíteni.

Itt egy kis videó van belőle,amit csináltam. Elég élethű,főleg hangok terén.
http://www.youtube.com/watch?v=O-We6CtP ... ature=plcp

- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Mekkora ötlet! Zacher Gábor toxikológus, hogy örülne, ha drogos pacienseit egy uninstall-lal elintézné.Labdacs írta:Missa írta:Annyit sztároltátok ezt a játékot, hogy tegnap utána jártam én is. Ez jó! Ez tetszik! Most hanyagolom a kamiont, most csúzlizom a malacokat.chilisos írta:Angry Birds a legjobb!!!
Végigvittem mindhármat, a simát, a Riot és a Seasonst is![]()
Most arra hajtok, hogy minden 3 csillagos legyen és minden aranytojást meg ilyeneket megszerezzek.
vigyázz, mert nehéz lejönni a cuccról. rajtam csak egy uninstall segített.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Missa írta:Annyit sztároltátok ezt a játékot, hogy tegnap utána jártam én is. Ez jó! Ez tetszik! Most hanyagolom a kamiont, most csúzlizom a malacokat.chilisos írta:Angry Birds a legjobb!!!
Most arra hajtok, hogy minden 3 csillagos legyen és minden aranytojást meg ilyeneket megszerezzek.
vigyázz, mert nehéz lejönni a cuccról. rajtam csak egy uninstall segített.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Annyit sztároltátok ezt a játékot, hogy tegnap utána jártam én is. Ez jó! Ez tetszik! Most hanyagolom a kamiont, most csúzlizom a malacokat.chilisos írta:Angry Birds a legjobb!!!
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Angry Birds az nagy játék! Telefonomon is és számítógépen is fent van. Azt is bírom mikor a Mazsolák (zöld malacok) elkiáltják magukat,hogy HOLLL! :DD

- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ha új telefonom lesz, biztos nem kezdem majd elölről, mert lementem majd az állástSepangbronzeM5 írta:A Galaxy Mini-n volt Rio, abból már csak pár pálya hiányzott, most én is kezdhetem újrachilisos írta:Angry Birds a legjobb!!!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A Galaxy Mini-n volt Rio, abból már csak pár pálya hiányzott, most én is kezdhetem újrachilisos írta:Angry Birds a legjobb!!!
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Angry Birds a legjobb!!!
Végigvittem mindhármat, a simát, a Riot és a Seasonst is
Végigvittem mindhármat, a simát, a Riot és a Seasonst is
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
schumimodells írta:A Dühös madarakat én is játszom, fenn van a telómon mindhárom,de még csak az elsőnél tartok.french-car-fan írta:Az angry birds nagyon jóLabdacs írta:van a telefonomon kártyázós játék, meg engribördz. azokkal szoktam néha. főleg vécén ülve.Már majdnem mindet végig vittel (angry birds, rio, seasons)
Én azt birom nagyon,amikor a sárga madarak azt mondják,hogy : hávijá húúújiiiiiiii.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Dühös madarakat én is játszom, fenn van a telómon mindhárom,de még csak az elsőnél tartok.french-car-fan írta:Az angry birds nagyon jóLabdacs írta:van a telefonomon kártyázós játék, meg engribördz. azokkal szoktam néha. főleg vécén ülve.Már majdnem mindet végig vittel (angry birds, rio, seasons)
Én azt birom nagyon,amikor a sárga madarak azt mondják,hogy : hávijá húúújiiiiiiii.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Az angry birds nagyon jóLabdacs írta:van a telefonomon kártyázós játék, meg engribördz. azokkal szoktam néha. főleg vécén ülve.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ahhh, a WC-n! Én ott Frozen-Bubble-t játszom. De! Ha kényelmetlen a WC léce és belefeledkezem, elzsibbad a lábam! Iszonyú szar dolog visszavánszorogni a munkahelyedre ilyenkor!Labdacs írta:van a telefonomon kártyázós játék, meg engribördz. azokkal szoktam néha. főleg vécén ülve.
Még jó, hogy nem látták, én egyszer majdnem térdre estem...
Veszélyes egy dolog ez! Képzeld el a baleseti jegyzőkönyvet: "Szarás közben, járulékos tevékenység folytatása révén, a térdét törte."
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
van a telefonomon kártyázós játék, meg engribördz. azokkal szoktam néha. főleg vécén ülve.