töksötét van, csak szétvakuzott képet tudok, annál ezerszer jobbak vannak a neten.schumimodells írta:Lássuk.Labdacs írta:megjött a Chevy.
marad.
Pakkot kaptam
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Lássuk.Labdacs írta:megjött a Chevy.
marad.
Köszischumimodells írta:Nagyon szép, grat hozzá.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon szép, grat hozzá.
Egy igazi dög érkezett a garázsba ma reggel

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a vonóhorog az jó fícsör.janee írta:Labdacs írta:egyébként a zöld is szép. élőben jobban fest, mint a képeken.schumimodells írta:Az szép.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.![]()
Milyen szinü? Én is gondolkodok egy bordó változaton. Az a zöld nekem nem bejövős.
lesz narancssárga is, a mintás oldalú.
Labdacs írta:egyébként a zöld is szép. élőben jobban fest, mint a képeken.schumimodells írta:Az szép.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.![]()
Milyen szinü? Én is gondolkodok egy bordó változaton. Az a zöld nekem nem bejövős.
- Csatolmányok
-
- rps20130108_101806.jpg (60.8 KiB) Megtekintve 4921 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyébként a zöld is szép. élőben jobban fest, mint a képeken.schumimodells írta:Az szép.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Lehet, hogy majd kellesz, de nem tudok biztosat mondani egyenlőre.Labdacs írta:februárban lesz bordóm eladó.schumimodells írta:Az szép.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
februárban lesz bordóm eladó.schumimodells írta:Az szép.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.![]()
Vidd az enyém,fényes fekete 72-es.schumimodells írta:Az szép.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.![]()
Csak azzal a színnel nem tudok kibékülni.72-esem van feketében,de a matt fekete lenne az igazi.chilisos írta:Igen, nekem is van egy.Labdacs írta:igen. jóárasítva van, de ez tudod te is.chilisos írta:Ez a Chevy már lassan népautó itt a fórumon.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az szép.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen, nekem is van egy.Labdacs írta:igen. jóárasítva van, de ez tudod te is.chilisos írta:Ez a Chevy már lassan népautó itt a fórumon.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen. jóárasítva van, de ez tudod te is.chilisos írta:Ez a Chevy már lassan népautó itt a fórumon.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez a Chevy már lassan népautó itt a fórumon.Labdacs írta:HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szépek! Főleg ez a Cuda.janee írta:Ő lett a folytatás,régóta vadásztam rá,és most egy véletlen folytán az enyém lett.1 of 600.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
HW61 Chevy C10schumimodells írta:Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na és mi van benne?Labdacs írta:pakk jött. egyelőre a postán vár. amennyire az utóbbi időkben szerencsés vagyok velük, egyelőre még semmit nem kiabálok el, de remélhetőleg képek holnap.