Aztaaaaa, ez tutira felmegy egészen a kormányig.Labdacs írta:van, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. ekkora csavarok tartják a helyén a Dino-t.
Mattel Elite klub
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Mattel Elite klub
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
van, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. ekkora csavarok tartják a helyén a Dino-t.
- Csatolmányok
-
- IMG_7537.jpg (73.64 KiB) Megtekintve 6389 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha beleértjük a gagyiságba, hogy műanyagok esznek rajta a nyitható részek, akkor valószínűleg igen.schumimodells írta:Na mibe, hogy gagyibb lesz, mint a régi Foundation.Labdacs írta:jó kérdés. még az is elképzelhető, hogy igen.schumimodells írta:Tudjátok, mire leszek kiváncsi?
Vajon az Elite F355 Berlinettának lesz e sima HW változata?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na mibe, hogy gagyibb lesz, mint a régi Foundation.Labdacs írta:jó kérdés. még az is elképzelhető, hogy igen.schumimodells írta:Tudjátok, mire leszek kiváncsi?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez sem rossz ám:
- Csatolmányok
-
- IMG_7277.jpg (281.21 KiB) Megtekintve 6413 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jó kérdés. még az is elképzelhető, hogy igen.schumimodells írta:Tudjátok, mire leszek kiváncsi?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tudjátok, mire leszek kiváncsi?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szép sor!NARDI írta:Most nézem, hogy itt még nem vagyok klubtag. Úgyhogy most beneveznék
Íme az én ELITE alakulatom. + egy Maserati MC12
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon szép gyüjteményed van.NARDI írta:Most nézem, hogy itt még nem vagyok klubtag. Úgyhogy most beneveznék
Most nézem, hogy itt még nem vagyok klubtag. Úgyhogy most beneveznék 
- Csatolmányok
-
- Ferrari ELITE alakulat.JPG (1.84 MiB) Megtekintve 6419 alkalommal
-
- Ferrari FORMULA-1 alakulat.JPG (1.97 MiB) Megtekintve 6419 alkalommal
-
- P2145498.JPG (5.24 MiB) Megtekintve 6419 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nálam van egy doboz nélküli ezüst. nem tökéletes, az egyik kerekét javítani kellene, de meg lehet csinálni nyomtalanul. ha egyszer felém jársz, nézz rá, aztán megegyezünk.Missa írta:Nekem, állati fura ez a tetőmechanizmus. De mondom, a Barchetta, az 550 és 575 amúgy tetszik. 550-ből sajnos egyenlőre csak Bburago-m van, de tervben van az UT beszerzése. Akár ezüstben is...Labdacs írta:nekem is pont emiatt tetszik.NARDI írta:Nekem pirosban van és kimondottan imádom. Számomra pedig pont a korábban még nem látott tetőmechanizmusa miatt számít különleges autónak és persze modellnek is.Missa írta:Nekem nem is a színével, van "bajom". Valahogy ez a csiki-csuki üvegtető ami felállítja a szőrt a hátamon. De, ezt hangsúlyoznám, nem a modellről beszélek most, hanem az eredetiről. A Barchetta nekem sokkal harmónikusabb, szebb, elegánsabb. Mint a Ferrari modellek egyik képviselője, természetesen kellene. Bár úgy tudom ez is a "fehér holló" kategória lett. Legalább is az Elite kivitel.Camaro96 írta:nekem valami sötétebb kékben jobban tetszene, mondjuk valami Blu Scuro jellegű.Labdacs írta:nekem tetszik. főleg ebben a színben.Camaro96 írta:tökéletesen megfogalmaztad mire gondoltam.Missa írta:Ez olyan érdekes.Labdacs írta:ez sem csúnya darab:amúgy nem rossz!
Sőt a formát is csípem, ezért jó néhány gyártótól (Maisto, HW, Elite, UT, Kyosho) birtoklok a típusra épülő variációkat.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem, állati fura ez a tetőmechanizmus. De mondom, a Barchetta, az 550 és 575 amúgy tetszik. 550-ből sajnos egyenlőre csak Bburago-m van, de tervben van az UT beszerzése. Akár ezüstben is...Labdacs írta:nekem is pont emiatt tetszik.NARDI írta:Nekem pirosban van és kimondottan imádom. Számomra pedig pont a korábban még nem látott tetőmechanizmusa miatt számít különleges autónak és persze modellnek is.Missa írta:Nekem nem is a színével, van "bajom". Valahogy ez a csiki-csuki üvegtető ami felállítja a szőrt a hátamon. De, ezt hangsúlyoznám, nem a modellről beszélek most, hanem az eredetiről. A Barchetta nekem sokkal harmónikusabb, szebb, elegánsabb. Mint a Ferrari modellek egyik képviselője, természetesen kellene. Bár úgy tudom ez is a "fehér holló" kategória lett. Legalább is az Elite kivitel.Camaro96 írta:nekem valami sötétebb kékben jobban tetszene, mondjuk valami Blu Scuro jellegű.Labdacs írta:nekem tetszik. főleg ebben a színben.Camaro96 írta:tökéletesen megfogalmaztad mire gondoltam.Missa írta:Ez olyan érdekes.Labdacs írta:ez sem csúnya darab:amúgy nem rossz!
Sőt a formát is csípem, ezért jó néhány gyártótól (Maisto, HW, Elite, UT, Kyosho) birtoklok a típusra épülő variációkat.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem is pont emiatt tetszik.NARDI írta:Nekem pirosban van és kimondottan imádom. Számomra pedig pont a korábban még nem látott tetőmechanizmusa miatt számít különleges autónak és persze modellnek is.Missa írta:Nekem nem is a színével, van "bajom". Valahogy ez a csiki-csuki üvegtető ami felállítja a szőrt a hátamon. De, ezt hangsúlyoznám, nem a modellről beszélek most, hanem az eredetiről. A Barchetta nekem sokkal harmónikusabb, szebb, elegánsabb. Mint a Ferrari modellek egyik képviselője, természetesen kellene. Bár úgy tudom ez is a "fehér holló" kategória lett. Legalább is az Elite kivitel.Camaro96 írta:nekem valami sötétebb kékben jobban tetszene, mondjuk valami Blu Scuro jellegű.Labdacs írta:nekem tetszik. főleg ebben a színben.Camaro96 írta:tökéletesen megfogalmaztad mire gondoltam.Missa írta:Ez olyan érdekes.Labdacs írta:ez sem csúnya darab:amúgy nem rossz!
Nekem pirosban van és kimondottan imádom. Számomra pedig pont a korábban még nem látott tetőmechanizmusa miatt számít különleges autónak és persze modellnek is.Missa írta:Nekem nem is a színével, van "bajom". Valahogy ez a csiki-csuki üvegtető ami felállítja a szőrt a hátamon. De, ezt hangsúlyoznám, nem a modellről beszélek most, hanem az eredetiről. A Barchetta nekem sokkal harmónikusabb, szebb, elegánsabb. Mint a Ferrari modellek egyik képviselője, természetesen kellene. Bár úgy tudom ez is a "fehér holló" kategória lett. Legalább is az Elite kivitel.Camaro96 írta:nekem valami sötétebb kékben jobban tetszene, mondjuk valami Blu Scuro jellegű.Labdacs írta:nekem tetszik. főleg ebben a színben.Camaro96 írta:tökéletesen megfogalmaztad mire gondoltam.Missa írta:Ez olyan érdekes.Labdacs írta:ez sem csúnya darab:amúgy nem rossz!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem nem is a színével, van "bajom". Valahogy ez a csiki-csuki üvegtető ami felállítja a szőrt a hátamon. De, ezt hangsúlyoznám, nem a modellről beszélek most, hanem az eredetiről. A Barchetta nekem sokkal harmónikusabb, szebb, elegánsabb. Mint a Ferrari modellek egyik képviselője, természetesen kellene. Bár úgy tudom ez is a "fehér holló" kategória lett. Legalább is az Elite kivitel.Camaro96 írta:nekem valami sötétebb kékben jobban tetszene, mondjuk valami Blu Scuro jellegű.Labdacs írta:nekem tetszik. főleg ebben a színben.Camaro96 írta:tökéletesen megfogalmaztad mire gondoltam.Missa írta:Ez olyan érdekes.Labdacs írta:ez sem csúnya darab:amúgy nem rossz!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nekem valami sötétebb kékben jobban tetszene, mondjuk valami Blu Scuro jellegű.Labdacs írta:nekem tetszik. főleg ebben a színben.Camaro96 írta:tökéletesen megfogalmaztad mire gondoltam.Missa írta:Ez olyan érdekes.Labdacs írta:ez sem csúnya darab:amúgy nem rossz!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem tetszik. főleg ebben a színben.Camaro96 írta:tökéletesen megfogalmaztad mire gondoltam.Missa írta:Ez olyan érdekes.Labdacs írta:ez sem csúnya darab:amúgy nem rossz!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
tökéletesen megfogalmaztad mire gondoltam.Missa írta:Ez olyan érdekes.Labdacs írta:ez sem csúnya darab:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Főleg ebben a szinben.Labdacs írta:ez sem csúnya darab: