Remélem a színek maradnak és nem lesznek FEKETÉK.
Alig várom hogy nálunk megjelenjenek

Specti írta:Szerintem is nagyon jól sikerült ...schumimodells írta:Végre egy kép. Szép ez.
Megvesszük. (ha lesz)

Szerintem is nagyon jól sikerült ...schumimodells írta:Végre egy kép. Szép ez.
Megvesszük. (ha lesz)

Végre egy kép. Szép ez.

schumimodells írta:Ezt mondom én is.lazsoma írta:![]()
DACIA 500![]()
![]()
![]()
Pirosban![]()
![]()
![]()
![]()
Csak lehessen beszerezni![]()

Ezt mondom én is.lazsoma írta:![]()
DACIA 500![]()
![]()
![]()
Pirosban![]()
![]()
![]()
![]()
Csak lehessen beszerezni![]()

Akkor jó, a legjobb szin.Specti írta:Azt mondják a miniauto-n, hogy piros ...schumimodells írta:Megvesszük.Specti írta:A következő szám a Dacia 500 lesz ...lazsoma írta:És a román sorban ? nem tudod? 35. szám mi?
Vajon, milyen színű lesz?

Azt mondják a miniauto-n, hogy piros ...schumimodells írta:Megvesszük.Specti írta:A következő szám a Dacia 500 lesz ...lazsoma írta:És a román sorban ? nem tudod? 35. szám mi?
Vajon, milyen színű lesz?

Megvesszük.Specti írta:A következő szám a Dacia 500 lesz ...lazsoma írta:És a román sorban ? nem tudod? 35. szám mi?

A következő szám a Dacia 500 lesz ...lazsoma írta:És a román sorban ? nem tudod? 35. szám mi?

A ZIS 110B-t a francia fórumon harangozta be egy orosz kolléga, akinek elég jó infói vannak ...lazsoma írta:Specti írta:Úgy nézz ki, hogy az orosz sorozat 108. száma a ZIS-110B lesz ...![]()
![]()
![]()
Tutira ez lessz![]()
![]()
![]()
![]()
Az nagyon jó![]()
![]()
![]()
És a román sorban ? nem tudod?35. szám mi?

Specti írta:Úgy nézz ki, hogy az orosz sorozat 108. száma a ZIS-110B lesz ...![]()
![]()

Hát igen...nem mindegy h szar műanyagba kapom vagy ilyen plexiben....áh de jó lenne.Mondjuk az Atlas dupla annyiba kerül,de megériSpecti írta:ZIL-117 V Atlas (Franciaország)

schumimodells írta:Na ilyen csomagolás kéne nálunk is.Specti írta:ZIL-117 V Atlas (Franciaország)

Na ilyen csomagolás kéne nálunk is.Specti írta:ZIL-117 V Atlas (Franciaország)