Picit spórolós vagyok, nafrench-car-fan írta:Daninak biztos akad a sok modell közöttCamaro96 írta:Viccen kívül én tényleg szereznék golyóállóüveget a vitrinbe arra a részre, ahol majdan a CMC 250 TR állna! XDfrench-car-fan írta:Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van
Amúgy remélem tudod, hogyha megszabadulnál valami franciától, éjjel-nappal hívhatsz bármikor?
Nagyon jól megy neki, meg ez a rengeteg cucc, van neki francia itt-ott és nem is kis értékben "ááá az ágy alatt vannak dobozban
" na meg a saját kocsi
Mond te kinél bankolsz? XD

Az...és nem is lesz occó! Bár ha 2 év múlva megint lenne ilyen akció mint most, akkor szóba is jöhetne a dolog...french-car-fan írta:Jó autó, csak meg is kell venniCamaro96 írta:Hát igen, a modell nagy úr, akárcsak a pénz!french-car-fan írta:Majd jövőreCamaro96 írta:Most eskü elgondolkodtam mennyi lenne a golyóállóüveg, 1m"-szer mennyi? XD Komolyra fordítva a szót, biztonsági üveget lehet szerezni, csak az nem tudom mennyi?french-car-fan írta:Daninak biztos akad a sok modell közöttCamaro96 írta:Viccen kívül én tényleg szereznék golyóállóüveget a vitrinbe arra a részre, ahol majdan a CMC 250 TR állna! XDfrench-car-fan írta:Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van
Amúgy remélem tudod, hogyha megszabadulnál valami franciától, éjjel-nappal hívhatsz bármikor?
Nagyon jól megy neki, meg ez a rengeteg cucc, van neki francia itt-ott és nem is kis értékben "ááá az ágy alatt vannak dobozban
" na meg a saját kocsi
![]()
Amúgymeg, amig nincs nagy 7-ese, addig nem szólhatunk semmit! XXXD
Én egy Thaliára gyűjtöttem, és bizonyos okok miatt elment modellre... Pedig már közel jártam... Csak el is kell tartani azt az autót...
(Aranyköpés továbbfejlesztés by Camaro96 XD) Nekem tudod mi kéne majd (MAJD) első autónak? Az új Sport Swift, eszméletlenül tetszik!

Jó autó, csak meg is kell venniCamaro96 írta:Hát igen, a modell nagy úr, akárcsak a pénz!french-car-fan írta:Majd jövőreCamaro96 írta:Most eskü elgondolkodtam mennyi lenne a golyóállóüveg, 1m"-szer mennyi? XD Komolyra fordítva a szót, biztonsági üveget lehet szerezni, csak az nem tudom mennyi?french-car-fan írta:Daninak biztos akad a sok modell közöttCamaro96 írta:Viccen kívül én tényleg szereznék golyóállóüveget a vitrinbe arra a részre, ahol majdan a CMC 250 TR állna! XDfrench-car-fan írta:Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van
" na meg a saját kocsi
![]()
Én egy Thaliára gyűjtöttem, és bizonyos okok miatt elment modellre... Pedig már közel jártam... Csak el is kell tartani azt az autót...
(Aranyköpés továbbfejlesztés by Camaro96 XD) Nekem tudod mi kéne majd (MAJD) első autónak? Az új Sport Swift, eszméletlenül tetszik!

Hát igen, a modell nagy úr, akárcsak a pénz!french-car-fan írta:Majd jövőreCamaro96 írta:Most eskü elgondolkodtam mennyi lenne a golyóállóüveg, 1m"-szer mennyi? XD Komolyra fordítva a szót, biztonsági üveget lehet szerezni, csak az nem tudom mennyi?french-car-fan írta:Daninak biztos akad a sok modell közöttCamaro96 írta:Viccen kívül én tényleg szereznék golyóállóüveget a vitrinbe arra a részre, ahol majdan a CMC 250 TR állna! XDfrench-car-fan írta:Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van
" na meg a saját kocsi
![]()

Majd jövőreCamaro96 írta:Most eskü elgondolkodtam mennyi lenne a golyóállóüveg, 1m"-szer mennyi? XD Komolyra fordítva a szót, biztonsági üveget lehet szerezni, csak az nem tudom mennyi?french-car-fan írta:Daninak biztos akad a sok modell közöttCamaro96 írta:Viccen kívül én tényleg szereznék golyóállóüveget a vitrinbe arra a részre, ahol majdan a CMC 250 TR állna! XDfrench-car-fan írta:Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van
" na meg a saját kocsi
![]()

Most eskü elgondolkodtam mennyi lenne a golyóállóüveg, 1m"-szer mennyi? XD Komolyra fordítva a szót, biztonsági üveget lehet szerezni, csak az nem tudom mennyi?french-car-fan írta:Daninak biztos akad a sok modell közöttCamaro96 írta:Viccen kívül én tényleg szereznék golyóállóüveget a vitrinbe arra a részre, ahol majdan a CMC 250 TR állna! XDfrench-car-fan írta:Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van
" na meg a saját kocsi

Daninak biztos akad a sok modell közöttCamaro96 írta:Viccen kívül én tényleg szereznék golyóállóüveget a vitrinbe arra a részre, ahol majdan a CMC 250 TR állna! XDfrench-car-fan írta:Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van

Viccen kívül én tényleg szereznék golyóállóüveget a vitrinbe arra a részre, ahol majdan a CMC 250 TR állna! XDfrench-car-fan írta:Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van

Nagyon szép ez isschumimodells írta:Citroen Mehari 4x4

Gondoltam, hogy nem a BMW-k fölött van egy golyóálló vitrinbenSepangbronzeM5 írta:Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van

Igazából ezek egy dobozban vannak az ágy mélyén.french-car-fan írta:Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()
Remélem elől van

Nagyon szépSepangbronzeM5 írta:Találok én itthon ilyesmiket:![]()

Az ilyen kis kiegészítőket amúgy honnan lehet beszerezni? Érdekelne a dolog, pláne hogy becéloztam néhány olyan autót, amelyek nem nagyon extrémek, így illene is hozzájuk, nameg a tervemhez, de csak a jól ismert távoli jövőben...SepangbronzeM5 írta:Igen, csak a karos ajtó zavar. Még van egy másik Gate modellem, az egy 206 CC, az is nagyon szép kidolgozású. Van egy Autoart katalógusom, amiben még benne is van.schumimodells írta:Szép az a 406-os.

Igen, csak a karos ajtó zavar. Még van egy másik Gate modellem, az egy 206 CC, az is nagyon szép kidolgozású. Van egy Autoart katalógusom, amiben még benne is van.schumimodells írta:Szép az a 406-os.