- 194.88.148.40.jpg (2.05 MiB) Megtekintve 5606 alkalommal
- 194.88.148.41.jpg (2.23 MiB) Megtekintve 5606 alkalommal
- 194.88.148.42.jpg (1.78 MiB) Megtekintve 5606 alkalommal
- 194.88.148.43.jpg (2.05 MiB) Megtekintve 5606 alkalommal

Át lehetne ezt alakitani szép vitinné.chilisos írta:A gyűjtemény szép, de szerintem nem jó az ilyen túl mély vitrin, a hátsó modelleket alig lehet látni.schumimodells írta:Ferrari gyűjtemény.

A gyűjtemény szép, de szerintem nem jó az ilyen túl mély vitrin, a hátsó modelleket alig lehet látni.schumimodells írta:Ferrari gyűjtemény.

schumimodells írta:

ez igen!schumimodells írta:Egy újabb gyűjtemény.

ilyen képet honnét sikerült előásni? XDfrenchcarfan írta:Min őkoritomi írta:frenchcarfan írta:Hát, elképzelhető, hogy valamilyen OttO lesz, de századiknak talán egy Exoto RE20 Turbo leszoritomi írta:schumimodells írta:91-et számoltam.frenchcarfan írta:Megszámoltad mennyi?schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
Francia autókat gyűjteni, miféle emberek vannak.![]()
![]()
Megállithatatlanul haladsz a bűvös 100-ik modell felé.
A 100. az valami szpesöl lesz?Készülsz rá,vagy éppen ahogy alakul...
A 100.-ra oda kell tenned magad.Meg üneplés,meg pezsgő meg ilyenek![]()

Min őkoritomi írta:frenchcarfan írta:Hát, elképzelhető, hogy valamilyen OttO lesz, de századiknak talán egy Exoto RE20 Turbo leszoritomi írta:schumimodells írta:91-et számoltam.frenchcarfan írta:Megszámoltad mennyi?schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
![]()
A 100.-ra oda kell tenned magad.Meg üneplés,meg pezsgő meg ilyenek![]()
frenchcarfan írta:Hát, elképzelhető, hogy valamilyen OttO lesz, de századiknak talán egy Exoto RE20 Turbo leszoritomi írta:schumimodells írta:91-et számoltam.frenchcarfan írta:Megszámoltad mennyi?schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
![]()

Hát, elképzelhető, hogy valamilyen OttO lesz, de századiknak talán egy Exoto RE20 Turbo leszoritomi írta:schumimodells írta:91-et számoltam.frenchcarfan írta:Megszámoltad mennyi?schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
![]()

Az jó, köszischumimodells írta:91-et számoltam.frenchcarfan írta:Megszámoltad mennyi?schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
![]()
schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
![]()
schumimodells írta:91-et számoltam.frenchcarfan írta:Megszámoltad mennyi?schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
![]()

91-et számoltam.frenchcarfan írta:Megszámoltad mennyi?schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
![]()

Megszámoltad mennyi?schumimodells írta:Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye![]()
![]()
![]()

Nem tudom, hogy kié ez a gyűjtemény meg, hogy mit szeret abban a sok hülye francia autóban.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye

Őrült egy ember, annyi tutiLabdacs írta:látom szereti a francia vasakat.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye

látom szereti a francia vasakat.frenchcarfan írta:Egy helyi srác gyűjteménye