http://www.fabbrieditori.it/prodotti/de ... 2013.shtml#

Én igazából egy olyanak örvendenék, amelyben két világháború közötti járgányok vannak ... mint az Altaya Voitures Classiques sorozata volt Franciaországban.schumimodells írta:Nálunk is jó volna egy ilyen újság, mondjuk, Renault-al.

Ajajj, ha ez nálunk is meg fog jelenni...Labdacs írta:előbb-utóbb biztos meg fog. eléggé klasszikus téma.schumimodells írta:Basszus, ez a sorozat nálunk is megjelenhetne.Specti írta:Mivel külföldön és belföldön is egyre több ilyen típusú újság jelenik meg, ebben a témában nyitottam egy külön topikot.
Franciaországba a napokban jelent meg egy új sorozat, amelyet Schumimodells kolléga figyelmében ajánlok ... Ferrari GT Collection ...![]()
[ Kép ]
[ Kép ]
http://www.hachette-collections.com/aut ... -numero-1/![]()

Persze, értem én.Labdacs írta:de nem biztos, hogy te vagy a fő célközönség. elvileg ezek a bliszteres újságmellékletek beetetésként szolgálnak. hogy minél olcsóbban megkedveltesse a modellgyűjtést olyanokkal is, akiket eddig egy normál, dobozos modell ára elriasztott. emiatt szerintem cél az, hogy az árakat minél alacsonyabban tartsák, ami miatt talán még egy plexivitrin sem fér bele a dologba.schumimodells írta:Én bevállalnám, sokkal szebb ez a csomagolás, mint a bliszteres.Labdacs írta:egy 10 eurós modellnél az 20%.schumimodells írta:Mennyi lehet az a plasztik? Plusz 2 euró? Azt ki lehetne birni.Specti írta:Jó volna, ha egyáltalán megjelenne, .... A csomagolással is egyetértek, de annak ára,... általában ezek a külföldi modellek 13 euró körül mozognak ...schumimodells írta:Jó volna, ha nálunk is ilyen csomagolásban jelennének meg a modellek.Specti írta:Szintén Franciaországban jelent meg a múlt év végén a Katonai járművek a második világháborúból c. sorozat.
[ Kép ]
ráadásul nagyobb/nehezebb, ezért gondolom, a terjesztést is drágítaná.

de nem biztos, hogy te vagy a fő célközönség. elvileg ezek a bliszteres újságmellékletek beetetésként szolgálnak. hogy minél olcsóbban megkedveltesse a modellgyűjtést olyanokkal is, akiket eddig egy normál, dobozos modell ára elriasztott. emiatt szerintem cél az, hogy az árakat minél alacsonyabban tartsák, ami miatt talán még egy plexivitrin sem fér bele a dologba.schumimodells írta:Én bevállalnám, sokkal szebb ez a csomagolás, mint a bliszteres.Labdacs írta:egy 10 eurós modellnél az 20%.schumimodells írta:Mennyi lehet az a plasztik? Plusz 2 euró? Azt ki lehetne birni.Specti írta:Jó volna, ha egyáltalán megjelenne, .... A csomagolással is egyetértek, de annak ára,... általában ezek a külföldi modellek 13 euró körül mozognak ...schumimodells írta:Jó volna, ha nálunk is ilyen csomagolásban jelennének meg a modellek.Specti írta:Szintén Franciaországban jelent meg a múlt év végén a Katonai járművek a második világháborúból c. sorozat.
[ Kép ]

Én bevállalnám, sokkal szebb ez a csomagolás, mint a bliszteres.Labdacs írta:egy 10 eurós modellnél az 20%.schumimodells írta:Mennyi lehet az a plasztik? Plusz 2 euró? Azt ki lehetne birni.Specti írta:Jó volna, ha egyáltalán megjelenne, .... A csomagolással is egyetértek, de annak ára,... általában ezek a külföldi modellek 13 euró körül mozognak ...schumimodells írta:Jó volna, ha nálunk is ilyen csomagolásban jelennének meg a modellek.Specti írta:Szintén Franciaországban jelent meg a múlt év végén a Katonai járművek a második világháborúból c. sorozat.
[ Kép ]

egy 10 eurós modellnél az 20%.schumimodells írta:Mennyi lehet az a plasztik? Plusz 2 euró? Azt ki lehetne birni.Specti írta:Jó volna, ha egyáltalán megjelenne, .... A csomagolással is egyetértek, de annak ára,... általában ezek a külföldi modellek 13 euró körül mozognak ...schumimodells írta:Jó volna, ha nálunk is ilyen csomagolásban jelennének meg a modellek.Specti írta:Szintén Franciaországban jelent meg a múlt év végén a Katonai járművek a második világháborúból c. sorozat.
[ Kép ]

Mennyi lehet az a plasztik? Plusz 2 euró? Azt ki lehetne birni.Specti írta:Jó volna, ha egyáltalán megjelenne, .... A csomagolással is egyetértek, de annak ára,... általában ezek a külföldi modellek 13 euró körül mozognak ...schumimodells írta:Jó volna, ha nálunk is ilyen csomagolásban jelennének meg a modellek.Specti írta:Szintén Franciaországban jelent meg a múlt év végén a Katonai járművek a második világháborúból c. sorozat.
[ Kép ]

Jó volna, ha egyáltalán megjelenne, .... A csomagolással is egyetértek, de annak ára van,... általában ezek a külföldi modellek 13 euró körül mozognak ...schumimodells írta:Jó volna, ha nálunk is ilyen csomagolásban jelennének meg a modellek.Specti írta:Szintén Franciaországban jelent meg a múlt év végén a Katonai járművek a második világháborúból c. sorozat.
[ Kép ]

Jó volna, ha nálunk is ilyen csomagolásban jelennének meg a modellek.Specti írta:Szintén Franciaországban jelent meg a múlt év végén a Katonai járművek a második világháborúból c. sorozat.
[ Kép ]

előbb-utóbb biztos meg fog. eléggé klasszikus téma.schumimodells írta:Basszus, ez a sorozat nálunk is megjelenhetne.Specti írta:Mivel külföldön és belföldön is egyre több ilyen típusú újság jelenik meg, ebben a témában nyitottam egy külön topikot.
Franciaországba a napokban jelent meg egy új sorozat, amelyet Schumimodells kolléga figyelmében ajánlok ... Ferrari GT Collection ...![]()
[ Kép ]
[ Kép ]
http://www.hachette-collections.com/aut ... -numero-1/![]()

Basszus, ez a sorozat nálunk is megjelenhetne.Specti írta:Mivel külföldön és belföldön is egyre több ilyen típusú újság jelenik meg, ebben a témában nyitottam egy külön topikot.
[ Kép ]
[ Kép ]
http://www.hachette-collections.com/aut ... -numero-1/

ez érdekes.