Ki mit csinált, merre járt?

gabec
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Re: Ki mit csinált, merre járt?

Olvasatlan hozzászólás Szerző: gabec »

Jó meló lehetett.
Kép
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

Én szeretek zenét hallgatni és szeretem, ha karakteresen szól a dolog. Így behúztam a mélnyomónak a kábelt. Egyáltalán nem a menőzés a cél, hanem saját élvezet :-D
Csatolmányok
DSC_0193.jpg
DSC_0193.jpg (1.91 MiB) Megtekintve 5627 alkalommal
DSC_0194.jpg
DSC_0194.jpg (1.6 MiB) Megtekintve 5627 alkalommal
DSC_0196.jpg
DSC_0196.jpg (1.83 MiB) Megtekintve 5627 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

FrozenSilverM5 írta:
frenchcarfan írta:
FrozenSilverM5 írta:Újra működik a laptopom! Nem kell miniatűrbe néznem a világhálót!
:thumbup: Mi volt a baj?
Opredszer és merevlemez hiba
Cs*zd meg :-D Mondtam, hogy megnézem... Olcsóbbra jöttél volna ki...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

frenchcarfan írta:
FrozenSilverM5 írta:Újra működik a laptopom! Nem kell miniatűrbe néznem a világhálót!
Opredszer és merevlemez hiba
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

Újra működik a laptopom! Nem kell miniatűrbe néznem a világhálót! :grin:
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Labdacs »

Stroker írta:
Labdacs írta:
schumimodells írta:
Labdacs írta:
frenchcarfan írta:
Labdacs írta:én bejöttem dolgozni. dec 13-a óta először. fura.
:smile:
bocsánat, voltam bent 14-én délelőtt, meg 16-án is a karácsonyi vacsorán. igaz, az nem itt volt, hanem beljebb picit.
Én csak hétfőn megyek.
nekem már nagyon hiányzott.
Beteg vagy? :crazy: Hétfőn kezdek és egyáltalán nem hiányzik, mivel szabi alatt is melóznom kellett itthon :thumbdown: .
nekem nagyon sok volt ez a majdnem három hét itthon, már hiányzott, hogy leüljek és írjak valami kódot. még ha csak egy móricka-osztályt, akkor is.
itthon is megtehettem volna, de nem nagyon volt rá időm.
Stroker
Tag
Tag

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Stroker »

Labdacs írta:
schumimodells írta:
Labdacs írta:
frenchcarfan írta:
bocsánat, voltam bent 14-én délelőtt, meg 16-án is a karácsonyi vacsorán. igaz, az nem itt volt, hanem beljebb picit.
Én csak hétfőn megyek.
Beteg vagy? :crazy: Hétfőn kezdek és egyáltalán nem hiányzik, mivel szabi alatt is melóznom kellett itthon :thumbdown: .
Being automotivated is not a crime.
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

schumimodells írta:
Labdacs írta:
frenchcarfan írta:
Én csak hétfőn megyek.
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: schumimodells »

Labdacs írta:
frenchcarfan írta:
Én csak hétfőn megyek.
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

frenchcarfan írta:
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

én bejöttem dolgozni. dec 13-a óta először. fura.
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Elmentünk kocsit mosni. Elsőként a C5-öst, aztán a C4 meg a Hondát.
DSC_0178[1].jpg
DSC_0178[1].jpg (1.49 MiB) Megtekintve 5587 alkalommal
Így lemezfelnivel, nem az igazi.
DSC_0186[1].jpg
DSC_0186[1].jpg (2.06 MiB) Megtekintve 5587 alkalommal
gabec
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Pók írta:
gabec írta:Kicsit szét lett kapva a motor,végre megcsináltuk a sortömítést,hogy ne fújjon ki.
[ Kép ]
Akkor te a két ünnep között is dolgoztál :D
Mondhatni...és még nincs vége,nem sokára szelepfedél tömítés is cserés lesz. Aztán tavasszal,ha úgy tudok félre rakni pénzt,akkor megy bele a 3.2 V6 váltója (jóval erősebb anyagokból van) és kipufogó rendszere.
Kép
Pók
Felhasználó
Felhasználó

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Pók »

gabec írta:Kicsit szét lett kapva a motor,végre megcsináltuk a sortömítést,hogy ne fújjon ki.
[ Kép ]
Akkor te a két ünnep között is dolgoztál :D
Eljön az aPÓKalipszis ;)
gabec
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Kicsit szét lett kapva a motor,végre megcsináltuk a sortömítést,hogy ne fújjon ki.
Kép
Kép
Pók
Felhasználó
Felhasználó

Missa írta:
Pók írta:
FrozenSilverM5 írta:Váci úton lévő Shell kútnál megállok, már jön a basztatóember, kiszállok:
- Jó napot! - mondja b.e.
- Jó napot! Köszönöm, megoldom. - mondom én
- Hát, a f@szkivan, hogy mindenki magának tankol. - fakad ki b.e.
Én is mindig magamnak tankolok nem bizok a kutasokban külön topic is van a benzinkutas átverésekre :)
Hmmm, nem túl karácsonyi a téma...
Most 21.-én, megtankoltam a céges autót. Gondoltam, nhe a világvége után kelljen rohangálni.
Na szóval, céges járgány, MOL üzemanyag kártya, ergo csak MOL kút lehet a választottam. Kiírom a kút címét, okulásként, XI.ker. Prielle Kornélia út.1.
Kerüljétek őket!!!! Itt is jön a "segítőkész" kutas, akit nagy nehezen lerázol. Tankolsz, aztán kellene egy flakon ablakmosó, leemeled és méssz be a shopba fizetni. Van ott a kasszában egy srác. Nyáron végén már megvezetett. Dumál állandóan, be nem áll a pofája. Jaj, nem látom az autó rendszámát, stb. Kilépsz, megnézed a számlát és pislogsz, hogy vettél x liter üzemanyagot (ez rendben van) és 2 azaz kettő flakon ablakmosót... A kezedben csak egy van. Zurück vissza a shopba és szólok a srácnak: - Ej már adta teremtette, komám! Elszámoltad az ablakmosót! Mert ugye mégis csak a Szabó Gyula magyarhangos Magyar népmesék sorozaton nőttem fel, vagy mi a szösz.
De, hogy ő nem! Ő mindent jól csinált. Ok, koma, van időm, szólj a biztonságitoknak, nézzük már vissza a kameraképet, ami a fejed fölött van, ugyan hány flakonnal vásároltam? Na ekkor azért kezdett elmúlni a kib@szott megértő hangulatom. A figura egyből, hogy jaj, tévedés történt, meg sorry és ujj tördelés. Na most mit csináljunk? Visszaszámláza a lovét az üzemanyag kártyára, vagy viszek még egy flakont? Mert a visszaszámlázás az minimum félóra, inkább vigyek ablak mosót. Jó, ok. Igaz, hamarosan jön a tél, a nyári talán nem romlik meg...
Most 21.-én megint ott van a dumagép kölök. Pofázik, jópofizik, de hogy vigyek gyüjtőbélyeget, mert puzzle-t lehet nyerni. Öreg, nem kell puzzle, a gyerek 22 éves, nem játszik vele. Jó, akkor vegyem magamnak, hosszú téli estéken együtt kirakom az asszonnyal. Nem nem kell puzzle bameg! Van más amit tudunk együtt csinálni az asszonnyal! Add már a számlát, mert qrva gyanús vagy, nyáron már befürödtem veled! Adja a gyerek és richtig, megint 2 flakon ablakmosót húzott le! Na öreg, most hozd ide az üzletvezetőt, mert most szeretném kirántani alólad a szőnyeget... Rimánkodás, hebegés, habogás, szánom bánom, vigyek még egy flakonnal! Nem bameg, nem viszek! Az egész tetves kocsim tele ablakmosókkal a Te gennyeséged miatt, utald vissza apénzt de valami eszement gyorsasággal, ha nem akarsz cirkuszt! Hoppá, 20 mp alatt sikerült neki! Mondom a srácnak:-Apa, jegyezd meg a pofám! Az egyik legolcsóbb kút vagytok Pesten, máskor is ide fogok jönni! Szóval én már ismerlek! Sokat dumálsz eltereled a figyelmet és átkúrod a kuncsaftjaidat! Ha ezt csinálod a magán vásárlókkal akkor remélem kicsinál valaki. De engem még egyszer nem fogsz átdobni a palánkon, vagy ha igen, komooyan elrendezem a jövődet a cégednél! Na csá', kellemes ünnepeket!
Szóval mondom még egyszer! XI. kerület, Prielle Kornélia út 1. MOL kút, rögtön jobbra ahogy a Lágymányosi-hídról lejövünk! Kerüljétek!
Ezt a kutat ismerem nem messze dolgoztam onnan úgy emlékszem engem is vertek már át valamivel de sok éve.
Eljön az aPÓKalipszis ;)
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

Pók írta:
FrozenSilverM5 írta:Váci úton lévő Shell kútnál megállok, már jön a basztatóember, kiszállok:
Én is mindig magamnak tankolok nem bizok a kutasokban külön topic is van a benzinkutas átverésekre :)
Hmmm, nem túl karácsonyi a téma...
Most 21.-én, megtankoltam a céges autót. Gondoltam, nhe a világvége után kelljen rohangálni.
Na szóval, céges járgány, MOL üzemanyag kártya, ergo csak MOL kút lehet a választottam. Kiírom a kút címét, okulásként, XI.ker. Prielle Kornélia út.1.
Kerüljétek őket!!!! Itt is jön a "segítőkész" kutas, akit nagy nehezen lerázol. Tankolsz, aztán kellene egy flakon ablakmosó, leemeled és méssz be a shopba fizetni. Van ott a kasszában egy srác. Nyáron végén már megvezetett. Dumál állandóan, be nem áll a pofája. Jaj, nem látom az autó rendszámát, stb. Kilépsz, megnézed a számlát és pislogsz, hogy vettél x liter üzemanyagot (ez rendben van) és 2 azaz kettő flakon ablakmosót... A kezedben csak egy van. Zurück vissza a shopba és szólok a srácnak: - Ej már adta teremtette, komám! Elszámoltad az ablakmosót! Mert ugye mégis csak a Szabó Gyula magyarhangos Magyar népmesék sorozaton nőttem fel, vagy mi a szösz.
De, hogy ő nem! Ő mindent jól csinált. Ok, koma, van időm, szólj a biztonságitoknak, nézzük már vissza a kameraképet, ami a fejed fölött van, ugyan hány flakonnal vásároltam? Na ekkor azért kezdett elmúlni a kib@szott megértő hangulatom. A figura egyből, hogy jaj, tévedés történt, meg sorry és ujj tördelés. Na most mit csináljunk? Visszaszámláza a lovét az üzemanyag kártyára, vagy viszek még egy flakont? Mert a visszaszámlázás az minimum félóra, inkább vigyek ablak mosót. Jó, ok. Igaz, hamarosan jön a tél, a nyári talán nem romlik meg...
Most 21.-én megint ott van a dumagép kölök. Pofázik, jópofizik, de hogy vigyek gyüjtőbélyeget, mert puzzle-t lehet nyerni. Öreg, nem kell puzzle, a gyerek 22 éves, nem játszik vele. Jó, akkor vegyem magamnak, hosszú téli estéken együtt kirakom az asszonnyal. Nem nem kell puzzle bameg! Van más amit tudunk együtt csinálni az asszonnyal! Add már a számlát, mert qrva gyanús vagy, nyáron már befürödtem veled! Adja a gyerek és richtig, megint 2 flakon ablakmosót húzott le! Na öreg, most hozd ide az üzletvezetőt, mert most szeretném kirántani alólad a szőnyeget... Rimánkodás, hebegés, habogás, szánom bánom, vigyek még egy flakonnal! Nem bameg, nem viszek! Az egész tetves kocsim tele ablakmosókkal a Te gennyeséged miatt, utald vissza apénzt de valami eszement gyorsasággal, ha nem akarsz cirkuszt! Hoppá, 20 mp alatt sikerült neki! Mondom a srácnak:-Apa, jegyezd meg a pofám! Az egyik legolcsóbb kút vagytok Pesten, máskor is ide fogok jönni! Szóval én már ismerlek! Sokat dumálsz eltereled a figyelmet és átkúrod a kuncsaftjaidat! Ha ezt csinálod a magán vásárlókkal akkor remélem kicsinál valaki. De engem még egyszer nem fogsz átdobni a palánkon, vagy ha igen, komooyan elrendezem a jövődet a cégednél! Na csá', kellemes ünnepeket!
Szóval mondom még egyszer! XI. kerület, Prielle Kornélia út 1. MOL kút, rögtön jobbra ahogy a Lágymányosi-hídról lejövünk! Kerüljétek!
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
Pók
Felhasználó
Felhasználó

Eljön az aPÓKalipszis ;)
Válasz küldése