Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- istvan765
- Új felhasználó

Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
Egy ilyen Paragon M5 az új szerzemény, de az ajtókat még nem tudtam kinyitni
. Páronként egy-egy gumipókkal fogták össze a szemközti ajtókat. Ha valakinek van ötlete, hogy lehet kinyintk, kérem ossza meg velem.
- Csatolmányok
-
- 1 18 Paragon Models BMW M5 F10 2011 Blue - 8948.jpg (15.45 KiB) Megtekintve 3384 alkalommal
Isti
na, ez a LeMans Porsche.... hm... nah ez igazán kéne...
Jól is illene a Bullit Mustang és Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso közé:
Jól is illene a Bullit Mustang és Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso közé:
- Csatolmányok
-
- steve_porsche.jpg (53.59 KiB) Megtekintve 3391 alkalommal
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ez nagyon jó. A JGTC-s autók szuperek
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
Ő is úton van éppen

- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hú, az a GT-R nagyon klassz modell
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem rosszak. A Citroën nekem is megvan.
Nekem ezek vannak most úton
Solido

Solido

AA

Solido

Solido

AA

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Januárban ezek jönnek.
Cseréltem, négy Bburagót adtam értük. Megvoltak kétszer.
Cseréltem, négy Bburagót adtam értük. Megvoltak kétszer.
- Csatolmányok
-
- F1Ferrari2002MSHW.jpg (316.74 KiB) Megtekintve 3458 alkalommal
-
- FerrariF2001KingofRainMSchumacher.jpg (301.58 KiB) Megtekintve 3458 alkalommal
-
- JouefAlfa.jpg (767.79 KiB) Megtekintve 3458 alkalommal
Á,nem bírtam magammal.Naivan azt hittem lezártam az évet,de nem.Ők jönnek:
- Csatolmányok
-
- Image-6530.jpg (31.68 KiB) Megtekintve 3480 alkalommal
-
- Image-1326.jpg (37.99 KiB) Megtekintve 3480 alkalommal
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
már jó ideje elfelejtettem az SG-t, most azért felnéztem ezek után kíváncsiságból, hát halljátok...hányadék.
a legjobb amikor a 400 eurós kommentjére még írja, hogy csak bosszantásból tette. mintha nem lett volna épp eléggé negatív a szerepe ebben a buliban... ![108 [s108]](./images/smilies/108.gif)
Gyerekek, így legyen ötösöm a lottón...Missa írta:Hmmm, hiába, nem kell csalódnunk az emberi jellemben...schumimodells írta:Legalább ne mutogatta volna.Labdacs írta:nézd, volt már problémám a gyerekkel a múltban is, simán elhiszem, hogy nem csinált belőle lelkiismereti problémát.schumimodells írta:Nem hiszem, hogy a srác, aki megvette, nem olvasta valamelyik fórumon, hogy Labdacs maradt le róla. Szerintem, tudnia kellett.chilisos írta:nem is hittem volna, hogy pont ő az, aki elveszi előled, ezért is csodálkoztam fb-n...Labdacs írta:a poén, hogy aki megvette, az sem ismeretlen számomra...frenchcarfan írta:Na ez a pofátlanság csúcsa. Na meg, aki megvette...chilisos írta:nem volt itt semmiféle lakástűz....Labdacs írta:nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mégsem zárom még le az évet..
[ Kép ]
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=9 ... &no=251437
arról nem is beszélve, hogy lehet te is megajánlottad volna érte azt az árat...eladótól úgy lett volna a fair, ha azt mondja, hogy figyi van valaki aki többet adna érte, neked megér-e annyit...de mivel te már át is utaltad a pénzt még a másik ajánlat előtt, ez innentől kezdve sehogy se egy tisztességes dolog..."Szép húzás" volt mind kettőtől... Azt hiszem a két név nálam fel lesz vésve az ajtófélfára. Tőlük, velük semmit!
![]()
Én nem kívánok senkinek, semmit. De annak ellenére, hogy nem vagyok mélyen vallásos, nem mernék "farkast kiabálni" (leégett a házam, stb). Azért szerintem valahol van Isten és esetleg büntethet...
Szegény Nagyapám történetei jutnak eszembe, azokról az időkről, amikor egy-egy üzlet megkötéséhez elég volt az üzletfelek kézfogása. Állítólag ért annyit mint egy aláírt szerződés. Még akkor is, ha adott esetben valamelyik üzleti partner nem is jött jól ki az üzletből. Ellenben a becsületük megmaradt. Ja, persze akkor volt értéke annak is, pedig semmilyen tőzsdén nem jegyezték! Más világ ez már! Sajnos!
Labdacs, tiszta szívemből mondom, sajnálom, hogy ilyen üzleti parnerrel hozott össze a sors.
Ahogy olvasom, szóról-szóra úgy történt minden, ahogy megírtam korábban
Én is sajnálom öregem, hogy csalódnod kellett eme modell kapcsán, ráadásul duplán és főként egy ismerősben.
Az a 400€-os cinikus megjegyzés sem volt egy gáláns húzás.
No persze nem ítélkezem, elvégre én sem vagyok szent...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hmmm, hiába, nem kell csalódnunk az emberi jellemben...schumimodells írta:Legalább ne mutogatta volna.Labdacs írta:nézd, volt már problémám a gyerekkel a múltban is, simán elhiszem, hogy nem csinált belőle lelkiismereti problémát.schumimodells írta:Nem hiszem, hogy a srác, aki megvette, nem olvasta valamelyik fórumon, hogy Labdacs maradt le róla. Szerintem, tudnia kellett.chilisos írta:nem is hittem volna, hogy pont ő az, aki elveszi előled, ezért is csodálkoztam fb-n...Labdacs írta:a poén, hogy aki megvette, az sem ismeretlen számomra...frenchcarfan írta:Na ez a pofátlanság csúcsa. Na meg, aki megvette...chilisos írta:nem volt itt semmiféle lakástűz....Labdacs írta:nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mégsem zárom még le az évet..
[ Kép ]
arról nem is beszélve, hogy lehet te is megajánlottad volna érte azt az árat...eladótól úgy lett volna a fair, ha azt mondja, hogy figyi van valaki aki többet adna érte, neked megér-e annyit...de mivel te már át is utaltad a pénzt még a másik ajánlat előtt, ez innentől kezdve sehogy se egy tisztességes dolog...
Én nem kívánok senkinek, semmit. De annak ellenére, hogy nem vagyok mélyen vallásos, nem mernék "farkast kiabálni" (leégett a házam, stb). Azért szerintem valahol van Isten és esetleg büntethet...
Szegény Nagyapám történetei jutnak eszembe, azokról az időkről, amikor egy-egy üzlet megkötéséhez elég volt az üzletfelek kézfogása. Állítólag ért annyit mint egy aláírt szerződés. Még akkor is, ha adott esetben valamelyik üzleti partner nem is jött jól ki az üzletből. Ellenben a becsületük megmaradt. Ja, persze akkor volt értéke annak is, pedig semmilyen tőzsdén nem jegyezték! Más világ ez már! Sajnos!
Labdacs, tiszta szívemből mondom, sajnálom, hogy ilyen üzleti parnerrel hozott össze a sors.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Legalább ne mutogatta volna.Labdacs írta:nézd, volt már problémám a gyerekkel a múltban is, simán elhiszem, hogy nem csinált belőle lelkiismereti problémát.schumimodells írta:Nem hiszem, hogy a srác, aki megvette, nem olvasta valamelyik fórumon, hogy Labdacs maradt le róla. Szerintem, tudnia kellett.chilisos írta:nem is hittem volna, hogy pont ő az, aki elveszi előled, ezért is csodálkoztam fb-n...Labdacs írta:a poén, hogy aki megvette, az sem ismeretlen számomra...frenchcarfan írta:Na ez a pofátlanság csúcsa. Na meg, aki megvette...chilisos írta:nem volt itt semmiféle lakástűz....Labdacs írta:nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mégsem zárom még le az évet..
[ Kép ]
arról nem is beszélve, hogy lehet te is megajánlottad volna érte azt az árat...eladótól úgy lett volna a fair, ha azt mondja, hogy figyi van valaki aki többet adna érte, neked megér-e annyit...de mivel te már át is utaltad a pénzt még a másik ajánlat előtt, ez innentől kezdve sehogy se egy tisztességes dolog...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nézd, volt már problémám a gyerekkel a múltban is, simán elhiszem, hogy nem csinált belőle lelkiismereti problémát.schumimodells írta:Nem hiszem, hogy a srác, aki megvette, nem olvasta valamelyik fórumon, hogy Labdacs maradt le róla. Szerintem, tudnia kellett.chilisos írta:nem is hittem volna, hogy pont ő az, aki elveszi előled, ezért is csodálkoztam fb-n...Labdacs írta:a poén, hogy aki megvette, az sem ismeretlen számomra...frenchcarfan írta:Na ez a pofátlanság csúcsa. Na meg, aki megvette...chilisos írta:nem volt itt semmiféle lakástűz....Labdacs írta:nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mégsem zárom még le az évet..
[ Kép ]
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mèg annyit tennék hozzà, hogy màr a licitàlgatàs se egy szép dolog ilyen helyzetben, az maradjon meg a vaterànak, ami arra van...ott szépen mindenki megteszi a licitjét és kész...Labdacs írta:a poén, hogy aki megvette, az sem ismeretlen számomra...frenchcarfan írta:Na ez a pofátlanság csúcsa. Na meg, aki megvette...chilisos írta:nem volt itt semmiféle lakástűz....Labdacs írta:nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mégsem zárom még le az évet..
[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem hiszem, hogy a srác, aki megvette, nem olvasta valamelyik fórumon, hogy Labdacs maradt le róla. Szerintem, tudnia kellett.chilisos írta:nem is hittem volna, hogy pont ő az, aki elveszi előled, ezért is csodálkoztam fb-n...Labdacs írta:a poén, hogy aki megvette, az sem ismeretlen számomra...frenchcarfan írta:Na ez a pofátlanság csúcsa. Na meg, aki megvette...chilisos írta:nem volt itt semmiféle lakástűz....Labdacs írta:nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mégsem zárom még le az évet..
[ Kép ]
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem is hittem volna, hogy pont ő az, aki elveszi előled, ezért is csodálkoztam fb-n...Labdacs írta:a poén, hogy aki megvette, az sem ismeretlen számomra...frenchcarfan írta:Na ez a pofátlanság csúcsa. Na meg, aki megvette...chilisos írta:nem volt itt semmiféle lakástűz....Labdacs írta:nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mégsem zárom még le az évet..
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a poén, hogy aki megvette, az sem ismeretlen számomra...frenchcarfan írta:Na ez a pofátlanság csúcsa. Na meg, aki megvette...chilisos írta:nem volt itt semmiféle lakástűz....Labdacs írta:nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mégsem zárom még le az évet..
[ Kép ]