Ez a Fabia nekem megint bántja a szemem.
Skoda
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Skoda
Szép.
-
KingDesign
- Felhasználó

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szerintem úgy gondoltuk, hogy az erős VW-s kötődés miatt jó helyen lesz ez itt is.KingDesign írta:Kérdem én. Miota német márka a Skoda? Tudomásom szerint ez cseh.
-
KingDesign
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Kérdem én. Miota német márka a Skoda? Tudomásom szerint ez cseh.
Senki sem tökéletes. Én Senki vagyok.
Mondjuk az enyém nem az alapmodell de egy turbót el tudnék viselni
Ilyen a lámpája:
Ilyen a lámpája:
- Csatolmányok
-
- image.jpg (975.57 KiB) Megtekintve 4460 alkalommal
Eljön az aPÓKalipszis 
Akárhányszor beülök mindig élvezem.Labdacs írta:tudom, vezettem Fabia-t, meg egy évig volt Polo-m, abban is ugyanaz a váltó van.Pók írta:Igen ez így van, amúgy a fabiam váltója nagyon pöpec.Labdacs írta:én bírom a Skodákat, viszont a skodások nagy részében van egy ilyen megfelelési kényszer (mondjuk Octavia Combi-tól lefelé), hogy amikor előkerül, hogy milyen autója van, akkor elkezdi a mantrát kérdezés nélkül, hogy "ez a Skoda már nem az a Skoda, próbáld ki, meg fogsz lepődni, stb...stb"Pók írta:Nekem skodám van sokan még most is lenézik a skodákat pedig ez már nem az a régi 120-as amin vezetni tanultam
ugyanezt érzem mostanában a Kia/Hyundai tulajoknál, bár náluk ez a slusszkulcskézbenyomásos unszolás nincs azért.
Eljön az aPÓKalipszis 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
tudom, vezettem Fabia-t, meg egy évig volt Polo-m, abban is ugyanaz a váltó van.Pók írta:Igen ez így van, amúgy a fabiam váltója nagyon pöpec.Labdacs írta:én bírom a Skodákat, viszont a skodások nagy részében van egy ilyen megfelelési kényszer (mondjuk Octavia Combi-tól lefelé), hogy amikor előkerül, hogy milyen autója van, akkor elkezdi a mantrát kérdezés nélkül, hogy "ez a Skoda már nem az a Skoda, próbáld ki, meg fogsz lepődni, stb...stb"Pók írta:Nekem skodám van sokan még most is lenézik a skodákat pedig ez már nem az a régi 120-as amin vezetni tanultam
ugyanezt érzem mostanában a Kia/Hyundai tulajoknál, bár náluk ez a slusszkulcskézbenyomásos unszolás nincs azért.
Igen ez így van, amúgy a fabiam váltója nagyon pöpec.Labdacs írta:én bírom a Skodákat, viszont a skodások nagy részében van egy ilyen megfelelési kényszer (mondjuk Octavia Combi-tól lefelé), hogy amikor előkerül, hogy milyen autója van, akkor elkezdi a mantrát kérdezés nélkül, hogy "ez a Skoda már nem az a Skoda, próbáld ki, meg fogsz lepődni, stb...stb"Pók írta:Nekem skodám van sokan még most is lenézik a skodákat pedig ez már nem az a régi 120-as amin vezetni tanultam
Eljön az aPÓKalipszis 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én bírom a Skodákat, viszont a skodások nagy részében van egy ilyen megfelelési kényszer (mondjuk Octavia Combi-tól lefelé), hogy amikor előkerül, hogy milyen autója van, akkor elkezdi a mantrát kérdezés nélkül, hogy "ez a Skoda már nem az a Skoda, próbáld ki, meg fogsz lepődni, stb...stb"Pók írta:Nekem skodám van sokan még most is lenézik a skodákat pedig ez már nem az a régi 120-as amin vezetni tanultam
Nekem skodám van sokan még most is lenézik a skodákat pedig ez már nem az a régi 120-as amin vezetni tanultam 
Eljön az aPÓKalipszis 
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu