Avagy, a legbiztonságosabb tégla!Labdacs írta:egy kis svédacél.schumimodells írta:Na, mi jött?Labdacs írta:pakk jött. képek később.
Az még az igazi kocka-Volvo korszakból való.
Gratulálok!

Avagy, a legbiztonságosabb tégla!Labdacs írta:egy kis svédacél.schumimodells írta:Na, mi jött?Labdacs írta:pakk jött. képek később.

Labdacs írta:egy kis svédacél.schumimodells írta:Na, mi jött?Labdacs írta:pakk jött. képek később.

tudom ajánlani.schumimodells írta:Az AA.ro-n is elég jó árban van a sárga Estate, szerintem, én 300-étr megkapnám szállitással. Amúgy meg 350 a rendes ára.Labdacs írta:egy kis svédacél.schumimodells írta:Na, mi jött?Labdacs írta:pakk jött. képek később.
Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de egyenlőre nem. talán majd januárban.

Az AA.ro-n is elég jó árban van a sárga Estate, szerintem, én 300-étr megkapnám szállitással. Amúgy meg 350 a rendes ára.Labdacs írta:egy kis svédacél.schumimodells írta:Na, mi jött?Labdacs írta:pakk jött. képek később.

egy kis svédacél.schumimodells írta:Na, mi jött?Labdacs írta:pakk jött. képek később.

Na, mi jött?Labdacs írta:pakk jött. képek később.
Az '65-ös volt.A mátrixban is 65-ös volt,és 64-es volt a bigyómobil,a Bigyó felügyelőben.Pók írta:Hair c. filmben nem ilyen volt?janee írta:Megjött:
És ment is tovább.....
Hair c. filmben nem ilyen volt?janee írta:Megjött:
És ment is tovább.....

két Opel Ascona-t.schumimodells írta:Na az baj. Micsodát?Labdacs írta:egyébként ezzel a pakkal sincs szerencsém.schumimodells írta:Szép pakk.Labdacs írta:képekben is.![]()
Úgy látszik, ma mindeni pakkosodik.
kifelejtettek belőle két modellt.

Na az baj. Micsodát?Labdacs írta:egyébként ezzel a pakkal sincs szerencsém.schumimodells írta:Szép pakk.Labdacs írta:képekben is.![]()
kifelejtettek belőle két modellt.

egyébként ezzel a pakkal sincs szerencsém.schumimodells írta:Szép pakk.Labdacs írta:képekben is.![]()

Szép pakk.Labdacs írta:képekben is.

Na jó, hamár így csavargatod a karom!Labdacs írta:csináljuk azt, hogy jár a modellhez.Missa írta:Labdacs írta:képekben is.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hohohohohóóóóó!
Szuper!![]()
![]()
![]()
Prospektust mennyiért adod?

csináljuk azt, hogy jár a modellhez.Missa írta:Labdacs írta:képekben is.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hohohohohóóóóó!
Szuper!![]()
![]()
![]()
Prospektust mennyiért adod?

Labdacs írta:képekben is.

Az autó szerintem is kifejezetten ocsmány, de a modell az *****