A szélvédőnél van egy vékony hézag. De szerintem ha jobban megigazítom a tetőt eltünik. A rugót nem volt türelmem beakasztani. Próbáltam, elég erősnek tűnik. Szerintem ezt a hézagot behúzná. A gond az lehet, hogy a tető hátsó élén van egy szivacs csík, amig az egy kicsit el nem lapul, elfogja támasztani a tető elejét. Nem érzem kardinális problémának. Leginkább Dino "alázta" a modellt. De szerintem ő nem tud kibékülni a fekete autó - szürke tető összeállítással. Nem hibátlan modell, de szerintem 97-98%-ban rendben van. Én még nem láttam 100%-os modellt. Összegezve nem bántam meg a beszerzését. Nem olcsó, de az előbb felsoroltak miatt és emocionális okok miatt nekem most a kedvencem! Még az SWB-t is megelőzte!Labdacs írta:a tető jól illeszkedik?Missa írta:Szép az mindegyik! Jó, OK, a kék a Best Off!Labdacs írta:"nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő."schumimodells írta:Nekem meg pont azért nem tetszik, mert más szinű a tető. De ez a kék gyönyörü.Labdacs írta:azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő.
Most már itt az enyém is!![]()
mert hallottam panaszokat a netről.
CMC klub
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: CMC klub
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez a legszebb.Missa írta:Szép az mindegyik! Jó, OK, a kék a Best Off!Labdacs írta:"nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő."schumimodells írta:Nekem meg pont azért nem tetszik, mert más szinű a tető. De ez a kék gyönyörü.Labdacs írta:azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
Jó választás volt.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a tető jól illeszkedik?Missa írta:Szép az mindegyik! Jó, OK, a kék a Best Off!Labdacs írta:"nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő."schumimodells írta:Nekem meg pont azért nem tetszik, mert más szinű a tető. De ez a kék gyönyörü.Labdacs írta:azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
mert hallottam panaszokat a netről.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
lájk.Missa írta:Szép az mindegyik! Jó, OK, a kék a Best Off!Labdacs írta:"nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő."schumimodells írta:Nekem meg pont azért nem tetszik, mert más szinű a tető. De ez a kék gyönyörü.Labdacs írta:azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép az mindegyik! Jó, OK, a kék a Best Off!Labdacs írta:"nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő."schumimodells írta:Nekem meg pont azért nem tetszik, mert más szinű a tető. De ez a kék gyönyörü.Labdacs írta:azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
Most már itt az enyém is!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
"nekem kifejezetten tetszik pepita tetővel mindkettő."schumimodells írta:Nekem meg pont azért nem tetszik, mert más szinű a tető. De ez a kék gyönyörü.Labdacs írta:azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem meg pont azért nem tetszik, mert más szinű a tető. De ez a kék gyönyörü.Labdacs írta:azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs írta:végre itt..
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
azért a feketére is fáj ám a fogam.schumimodells írta:Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
meg a szürkére is.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ebben a szinben a legszebb, jó választás volt.Labdacs írta:végre itt..
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ejj de szép.Labdacs írta:végre itt..
Ülések nagyon durván néznek ki.
Grat!
Eljön az aPÓKalipszis 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
végre itt..
- Csatolmányok
-
- IMG_6520.jpg (43.32 KiB) Megtekintve 2894 alkalommal
-
- IMG_6521.jpg (48.98 KiB) Megtekintve 2894 alkalommal
-
- IMG_6522.jpg (303.97 KiB) Megtekintve 2894 alkalommal
-
- IMG_6523.jpg (50.03 KiB) Megtekintve 2894 alkalommal
-
- IMG_6524.jpg (313.87 KiB) Megtekintve 2894 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
van pár ezer euró az asztalon.Labdacs írta:jó kép.schumimodells írta:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én inkább ilyen értelemben jósolom a világvégét. attól félek, év végén olyan lesz a helyzet, hogy gondolni sem merünk majd ilyen úri huncutságokra.Missa írta:Hmmm, akkor csak az IMF tárgyaló bizottságban bízom és hogy kis hazánk annyira menő lesz a tőzsdéken, hogy az euró árfolyama mély zuhanásba kezd!Labdacs írta:nagyjából ennyi most is!Missa írta:Utolsó infóm a California áráról a 345 € volt. Most mennyi? Bár a megvásárlását karácsony környékére prognosztizáltam, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyi az ára. Szóval, karácsonyra tervezem, hacsak a maja jóslat (2012.12.21) keresztbe nem tesz nekem.Labdacs írta:igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
hát igen. egyébként csak annyi a titok nyitja, hogy a pajzsra, amire általában a naptáraikat készítették, nem fért ki több nap...XDCamaro96 írta:Missa írta:Te hiszel nekik? Nekünk világvégét jósolnak... Azt persze nem tudták megjósolni, hogy a spanyol konkvisztádorok az 1500-as évek közepén a maradékukat is kiirtják...Camaro96 írta:miért nem bírtak még minimum 4 nappal továbbszámolni?Missa írta:Utolsó infóm a California áráról a 345 € volt. Most mennyi? Bár a megvásárlását karácsony környékére prognosztizáltam, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyi az ára. Szóval, karácsonyra tervezem, hacsak a maja jóslat (2012.12.21) keresztbe nem tesz nekem.Labdacs írta:igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.
De tényleg ilyen hülyék az emberek.. Legalább is egy részük. A '80-as években emlékszem ide Magyarországra akkora földrengést jósoltak, hogy a Gellért-hegy belecsúszik a Dunába. Az még ma is a helyén van. Tetején a Világ Legnagyobb Sörnyitójával: A csúcs a 2000-es volt. Épp hajón voltam, a szakácsunk, nos hát "őt sem az eszéért fogják ellopni" típus. Szilveszter este tiszta pánikban volt, hogy már csak x perc és itt a világvége. Eleinte próbáltuk nyugtatni, de sikertelenül. Nem tagadom, volt bennem "pár ampulla sör" amikor bepöccentem és azt mondtam neki: "- Kokec (a szakácsokat így hívják a hajókon), vallásos vagy b...meg? Igen, az vagyok! Akkor meg mit vagy beszarva?! A Biblia is megmondja, amikor itt a Világvége, itt a Feltámadás! Basszus, azok pacsáltak rá, akik évezredekkel ezelőtt haltak meg... Óhh, Te s*ggfej..."
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
hát igen. egyébként csak annyi a titok nyitja, hogy a pajzsra, amire általában a naptáraikat készítették, nem fért ki több nap...XDMissa írta:Te hiszel nekik? Nekünk világvégét jósolnak... Azt persze nem tudták megjósolni, hogy a spanyol konkvisztádorok az 1500-as évek közepén a maradékukat is kiirtják...Camaro96 írta:miért nem bírtak még minimum 4 nappal továbbszámolni?Missa írta:Utolsó infóm a California áráról a 345 € volt. Most mennyi? Bár a megvásárlását karácsony környékére prognosztizáltam, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyi az ára. Szóval, karácsonyra tervezem, hacsak a maja jóslat (2012.12.21) keresztbe nem tesz nekem.Labdacs írta:igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Te hiszel nekik? Nekünk világvégét jósolnak... Azt persze nem tudták megjósolni, hogy a spanyol konkvisztádorok az 1500-as évek közepén a maradékukat is kiirtják...Camaro96 írta:miért nem bírtak még minimum 4 nappal továbbszámolni?Missa írta:Utolsó infóm a California áráról a 345 € volt. Most mennyi? Bár a megvásárlását karácsony környékére prognosztizáltam, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyi az ára. Szóval, karácsonyra tervezem, hacsak a maja jóslat (2012.12.21) keresztbe nem tesz nekem.Labdacs írta:igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.