Én nem Erdélyben lakom csak közel a határhoz, de van családi kapcsolatom a határon túliakkal,Nagyvárad Nagyszalonta.
Akkor a LADA 2107 lesz .
Honnan lehet ilyenek tudni

A nagy hűtőrácsos. Kék lesz.lazsoma írta:Szia : Melyik Kocka Ladaschumimodells írta:Kocka Lada.lazsoma írta:Ma végre ide is megérkezett az új GAZA két öreg Gaz : GAZ A és GAZ M1
![]()
TUDJA VALAKI HOGY MI LEHET A KÖVETKEZŐ MODELL![]()
![]()
![]()
Te hol laksz?![]()
És esetleg a színről![]()
![]()
![]()
Természetes hogy csak civil kivitelben :![]()
Vagy :

Szia : Melyik Kocka Ladaschumimodells írta:Kocka Lada.lazsoma írta:Ma végre ide is megérkezett az új GAZA két öreg Gaz : GAZ A és GAZ M1
![]()
![]()
![]()
Te hol laksz?

Kocka Lada.lazsoma írta:Ma végre ide is megérkezett az új GAZA két öreg Gaz : GAZ A és GAZ M1
![]()
![]()
![]()

schumimodells írta:Nem akarok minden számot megvenni. Az aktuális számot sem akarom, csak kiváncsi voltam, hogy ezt lehet kapni e, ugyanis az előző számban egy ARO volt, ami nagyon kellett, de nem volt kapható nálunk, ha Specti nem hegit, lemaradtam volna róla.Labdacs írta:előfizetni nem lehet?schumimodells írta:A 32-es számot sem kapni nálunk az újságosnál, csak a Kauffland-ban levő újságosnál (ahol leginkább kűlföldi lapokat kapni) ott volt csak egy példány.
Ha ez igy megy tovább lehet, hogy abbahagyom ennek a sorozatnak a gyűjtését.![]()
Milyen dolog ez, hogy egyik városban lehet kapni, a másikban meg nem? Vagy legyen mindenütt, vagy sehol sem.

Nem akarok minden számot megvenni. Az aktuális számot sem akarom, csak kiváncsi voltam, hogy ezt lehet kapni e, ugyanis az előző számban egy ARO volt, ami nagyon kellett, de nem volt kapható nálunk, ha Specti nem segit, lemaradtam volna róla.Labdacs írta:előfizetni nem lehet?schumimodells írta:A 32-es számot sem kapni nálunk az újságosnál, csak a Kauffland-ban levő újságosnál (ahol leginkább kűlföldi lapokat kapni) ott volt csak egy példány.
Ha ez igy megy tovább lehet, hogy abbahagyom ennek a sorozatnak a gyűjtését.![]()
Milyen dolog ez, hogy egyik városban lehet kapni, a másikban meg nem? Vagy legyen mindenütt, vagy seholsem.

előfizetni nem lehet?schumimodells írta:A 32-es számot sem kapni nálunk az újságosnál, csak a Kauffland-ban levő újságosnál (ahol leginkább kűlföldi lapokat kapni) ott volt csak egy példány.
Milyen dolog ez, hogy egyik városban lehet kapni, a másikban meg nem? Vagy legyen mindenütt, vagy seholsem.

Havas jó reggelt !Specti írta:Ilyen MB 540K nekem is van az Altayatól ...lazsoma írta:Mai szerzeményem :![]()
[ Kép ]
http://www.hdf.vsg4.hu/viewtopic.php?f=11&t=22

Ilyen MB 540K nekem is van az Altayatól ...lazsoma írta:Mai szerzeményem :

Szép napot !schumimodells írta:Na a Multicar jöhet hozzánk is, pont ebben a szinben.Specti írta:Ez kép meg az IST facebook oldaláról van ... Multicar, Praga, stb ...![]()

Na a Multicar jöhet hozzánk is, pont ebben a szinben.Specti írta:Ez kép meg az IST facebook oldaláról van ... Multicar, Praga, stb ...![]()